Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bördi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Felzárkózott a Brassó 2010.10.15 22:05:54
Komoly segítséget jelentett ma az emberelőny a csapatoknak Brassóban, minden gólt ilyen játékhelyzetben szereztek. Az első harmadban Kaljuste lőtt a fiatal Pleszkán hálójába, ezt két új igazolás, Peterdi és Borbás négy perc alatt fordította meg a második harmad elején. A…..
bördi 2010.10.16 09:04:13
@csatoimi: Kiváncsi lennék , hogy ellenkező esetben milyen "udvarias" megnyílvánulás lett volna ?!?
Óriási küzdelmet hozott a viharos Miskolc–HSC mérkőzés csíkszeredai visszavágója. A székelyek Flinta révén szereztek vezetést a Mol Liga-rangadón, a második menet elején a bíró kiosztott egy-egy véglegest – Kósa Endre a térdét használta, emiatt Waddell-lel…..
bördi 2010.09.25 11:51:55
@peterszky: Az a "majom " a szerencsétlen eset után kórházban kötött ki !!Valószínüleg nem vagy sportember , ha bárkit egy sérülés okozása , és szenvedése után lemajmozol!
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
32 fős keretet jelölt ki a divízió 1-es világbajnokságra készülő válogatottba a Bob Dever, Fekti István edzőpáros. Szép reményű csapatunk áprilisban Lengyelországba utazik, azzal a céllal, hogy kiharcolja az A csoportba jutást. Nagyon kemény ellenfeleink lesznek, de a mi…..
bördi 2010.03.23 19:30:38
@munkagep: ne legyünk "elájulva a kanadai és amerikai iskolai csapatokban játszóktól!!!!!!Láttad őket játszani ? tudod milyenek ?, azt elképzelhetetlennek tartod , hogy az itthon játszók egyszerűen pénzhiány miatt maradtak itthon ?!?
Ted Sator nyilvánosságra hozta a válogatott bő keretének névsorát. Azt korábban elmondták az edzők, hogy Vilniusban elsősorban a fiataloknak, tehát a csapatba igyekvőknek adnak lehetőséget. Mindenképpen meglepetés Gergely Csaba, Kiss Tamás és Maklári Erik beválogatása.…..
bördi 2010.02.02 17:29:50
@Edi a Sas: Igazad van !Valaki mondja meg mitől lett az Ádám gyengébb játékos most , hogy állandóan játszik , mint amikor a volánban ült , de benne volt a bő keretben?
Az alapszakasz második és harmadik helyezettje vívja az első Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 14 órakor kezdődő SC Csíkszereda-UTE mérkőzést a Babic, Kovács B., Mayer G. trió vezeti. A final fourban a csapatok kulcsjátékosai csapatuktól eltérő színű fejvédőben…..
Kialakult a Magyar Kupa dunaújvárosi final fourjának mezőnye, az érdekelt csapatok három nap alatt lezavarták a selejtezőket. A Miskolci Jegesmedvék hiába verték a második körben jelentős bravúrral az Újpestet, szerdai ki-ki mérkőzésüket elveszítették a Vasas Bp. Starsszal…..
bördi 2009.12.24 09:47:40
@Bertuzzi: teljesen igazad van !talán el lehetne gondolkodni , miért csak 30 vendég szurkoló megy ki erzsébetre ./szándékosan nem írtam fradi pályát/Ebben a tekintetben teljesen mindegy , hogy vezet , vagy nem a fradi , annak a néhány embernek kizárólag csak a balhé , és az örjöngő többség biztosította erőfölény mámora a lényeg !Egyébként a többi pályán legalább bemondták volna , hogy a büntető padon ne fenyegessék a játékost!/Harmatit leköpték , leöntötték /
Vasárnap a spanyolok ellen kezdi világbajnoki szereplését a magyar juniorválogatott. Reméljük, a mieinket a visszavágás vágya is fűti, van ugyanis elszámolnivalónk a hispánokkal. Délelőtt a reggeli után edzéssel kezdett csapatunk a debreceni jégcsarnokban. Mayer Péter edző…..
bördi 2009.12.13 18:49:07
@KCs: Neked valószínüleg Pék fóbiád van !Inkább a vb-vel foglalkozz , szurkolj a fiúknak !!!!!
Ted Sator kapitány 43.-ként a Fehérvárra visszaszerződött Nathan Martzot is meghívta a válogatott edzőtáborába a Pannon Hoki Kupa előtt. A kanadai állampolgárságú center információink szerint pénteken jégre is lép az olaszok elleni mérkőzésen. A koncepció szerint az…..
bördi 2009.11.03 16:50:43
@forestjr: Lehet , hogy nem vagyok elég tájékozott, de légyszi említsél a női válogatottnál olyan játékost , aki azért jött ide kézizni ,hogy válogatott legyen ?Egyébként ,ha a HC nem szűnt volna meg , vajon eszébe jutott volna a Mihálynak ,hogy ő MAGYAR válogatott legyen?
Ted Sator szövetségi kapitány két pénteki Mol Liga mérkőzés megtekintése után újabb két játékost hívott  meg a válogatott edzőtáborába. Hétfőn csatlakozik a kerethez Vladimir Dubek az Újpest, és Somogyi Balázs a Vasas Budapest Stars csatára. A két játékos a hét…..
Végre ismét teljes fordulót rendeznek a Mol Ligában. Ma a fővárosiak a bőség zavarával küzdenek, Újpesten és Káposztásmegyeren is rendeznek mérkőzéseket. Este hatkor a Megyeri úton az Újpest–Ferencváros örökrangadóval kezdődik a program. Mindkét csapat nagy…..
A fiatal csatár és a magyar bajnok szerződést bontott. Hegyi Ádám Fodor Szabolcs után a második magyar válogatottkeret-tag jégkorongozó, akinek a nyári erősítések után nem jutott szerep klubjában. A 20 éves támadó ebben a szezonban csupán egyszer lépett jégre a Sapa Fehérvár…..
bördi 2009.10.13 19:27:06
@Fibonaci: Szerintem a két esetet nem lehet ,és nem is kell összehasonlítani .Szó sem volt arról ,hogy az Ákos nem játszhat,csak ő az újpestben nem akar .Hidd el ,nem lesz mindenhol oyan "jó" dolga ,mint az Utéban .Ezt valószínüleg sokan értik./pl.Ő sokkal több mindent megengedhetett magának ,és legyünk őszinték nem mindig tette oda magát a meccseken./Az Ádám játszani szeretne ,teljesen igaza van ,és ha a Volánban akkora szükség lett volna rá ,ilyen könnyen nem engedik el.Bocsi ,ha hosszú voltam!
Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre…..