Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMW135i

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vicces hirdetés '62-ből 2009.12.18 14:15:00
1962-ben, a Life magazinban jelent meg a Humble olajcég reklámja (később a Standard Oil-al egyesülve belőlük jött létre az Exxon) a következő szöveggel: "A Humble minden nap annyi energiát szolgáltat, amennyi elég hét millió tonnányi gleccser felolvasztásához". Egy…..
  Karácsony közeledtével rákeményítünk a pikkelyes vonalra, pláne hogy Kopoltyú nevű olvasónk küldte ezeket a sokkoló képeket a Knorr szegedi halászlékockájáról. Őt meglepte, hogy az egyik Olaszországból, a másik Portugáliából származik, de nyilván mindegy hogy hol…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Autófília Lapos troli 2009.10.29 09:30:00
Piros is, elektromos is, akkor troli lesz az. Darti lőtte nekünk munka közben. Köszönjük. Tél van. Azaz még nem, de majdnem. Az év elején, tavasszal cégünk egyik megrendelőjének kérésére a saját telephelyén kellett dolgoznunk. Ritkán teszünk ilyet, de a helyszín sajátossága…..
BMW135i 2009.12.10 16:15:26
az elektromos áram, amivel a kocsit töltöm az is károsanyag kibocsátás nélkül lett előállítva? csak azért kérdezem, mert rendszeresen úgy állítják be az elektromos autókat, hogy védik a környezetet de eközben azért ez nem teljesen igaz vagy inkább egyáltalán nem.
a világ károsanyag kibocsátásának kb 70-75%-a ipari eredetű, illetve a közületi felhasználás is jelentős. A légiforgalom illetve az autók ennek a töredékével járulnak hozza mondjuk a CO2 termeléshez. ha jól tudom a légiforgalom olyan 2%, míg az autók olyan 10%. a fennmaradó rész pedig a lakások fűtésére, ipari tevékenységre, közvilágításra stb megy el. ez alapján egyértelmű, hogy elsősorban az ipari energiafogyasztást kellene 'zöld' úton megoldani, mert egyelőre hiába van Tesla roadsterem ha a Visontai erőműben szénégetéssel állítják elő hozzá az áramot. nevetséges ez az egész elektro és hibrid autó irányzat... és az pedig felháborító hogy minket autósokat tesznek felelőssé a klímaváltozásért és velünk fizettetik meg az ezzel járó extra költségeket. miközben a budapesti panelek fűtése és áramellátása valószinűleg több kárt okoz mint budapest autói. ez a Tesla roadster is egy rakás szar már elnézést, egy Lotus Elise alapjaira van építve amiből kivették az egyébként tök gazdaságos pici 1,8l toyota motort és beleraktak pár tölthető li-ion aksit amit a hálózatról töltök... a hálozatról ami megöli a bolygónk... tényleg okos. egyedül a hidrogén hajtásnak lesz értelme, az elektromos autó rövidtávú megoldás, foltozása a kialakult helyzetnek.
  Melyik volt az utolsó, olcsó BMW? Az Isetta vagy a 315-ös? Tudni akarja, milyen rendszerellenesnek lenni 2009-ben? Üljön be egy egyes kupéba. Vélemények az azonos című írásunkról...
BMW135i 2009.11.04 14:55:18
az 1es coupén lehet vitatkozni... éna saját élményeim alapján azt gondolom a tesztben szereplő autó párja nélküli. saját autóm egy 135i coupe. nem olcsó, nem praktikus, nem magyar rendszámos :) nem lehet benne hátul ülni csak ha nagyon pici vagy, nem fér sok minden a csomagtartóba (mert annak ellenére, hogy le lehet hajtani a hátsó üléseket túl pici a nyílás a csomagtéren hogy belerakj mondjuk egy TV*t) sokat fogyaszt (14-15 átlag), a barátnőm szerint nagyon hangos és nem lehet benne rendesen aludni mert 150km/h felett zajos a keret nélküli ablak és túl agresszív és életveszélyes egyszóval fostalicska :) (szerinte) még sorolhatnám, hogy egy ilyen 1-es coupe mire nem jó. mert sokmindenre... de MIND KURVÁRA NEM SZÁMíT :) mert a kocsi fantasztikus, eszméletlen, a legjobb. a futómű, kormányzás ahogy seggeden érzed a legaprób kis mozzanatokat az útról és pontosan tudod mikor fog picit megmoccanni a hátulja (amúgy csak esőben, mert szárazon inkább az orrát túrja egy ici picit), ahogy befordul hülye sebességgel is mindenhová, a motor hangja, ereje karaktere. szóval szerelmes vagyok.
hogy kicsit on topic legyen, előtte egy 120d 5 ajtósom volt 2,5 év alatt 85,000km-t autóztam bele. a modelfrissítés után már 175vagy177 lovas a kis dízel ami bőven elég ahhoz, hogy az 1es jól menjen. zárójelben megjegyzem normális embernek soha semmilyen körülmény között nincs szüksége erősebb motorra mint egy kétezres BMW turbódízel. (nekem se) csodásan finoman jár, baromi keveset fogyaszt (1/3-át a 3,0l benzinesnek) ezért azt gondolom, hogy a tesztben szereplő 120d coupe csodás kis autó lehet. hiányzik róla az M csomag (felnik, küszöbök, kormány, váltó, futómű ültetés, spoiler szett) de amúgy jól is néz ki. megéri az árát, mert fényévekkel jobb mint egy TT ami talán hasonló kategória és jobb egy 3as coupe-nál is. vezettem a 335i mielőtt az 1est megvettem. nem hely vonatkozásban, hanem autózás vonatkozásban az 1es a jobb. agilisabb, jobban el tudod helyezni az úton és érezhetően jobban is megy. a gyári adatoknál is. 5,3s adnak meg 100km/h-ig de a 4,8s-nál rosszabbat még sose gyorsultam (és GPS dobozom van) na mind1. élőben szebb az 1es coupe mint képeken és aki teheti vegyen magának ilyet mert minden addigi autójánál jobban fog tetszeni.
BMW135i 2009.11.06 13:39:02
@petrolhead: sajna ez nem igaz. A képen az 135i Tii verziója van, amit egy autókiállításra csináltak. a BMW kerek perec megmondta nemegyszer, hogy nem lesz M1. egyrészt mert az M1 az ikonikus középmotoros autójuk volt és nem pakolják rá egy 1es BMW-re. a másik, hogy 'néhány éven belül' ahogy a cikk is említi már az új 1-es széria lesz gyártásban, ahol sokkal inkább valószinű a kisméretű turbók, háromhengeres dízelek virágzása. ez egy ellenőrizetlen, szokásos hülyeség a TC-on. nem véletlenül nincs forrás sem megadva. pedig jó lenne, de nem lesz.
A DM biztonsági őre az unokahúgával nézelődő 14 éves lányt tolvajnak nézte, ezért  egyszerűen bevonszolta magával az irodába. De csak őt, a halálra rémült 7 éves kislányra a kutya se figyelt, senki nem akadályozta meg, hogy bepánikolva kirohanjon a boltból. A drámai vég…..
BMW135i 2009.11.02 17:15:12
@CatMother: tök jogos amit írsz :):) a stílusommal kapcsolatban. nem is akartam kedvesnek tűnni. én mindössze 30 éves vagyok így nem érzem, hogy az őskorban nevelkedtem volna. nyomi gyerek sem voltam - focizni, teniszezni, lovagolni, kirándulni, úszni, horgászni jártam kiskoromtól, közben azért volt Nintendo meg doom és need for speed – de 17 évesen 2 felsőfokú nyelvvizsgám volt. nyaranta dolgoztam a zsebpénzért és úgy jártam külföldön egyetemre, hogy mellette csaposként melóztam a tandíjért. 4 lánytesó 'árnyékában' sem lettem homokos :) ennek ellenére továbbra is állítom, hogy az általad vázolt családi viszonyok akár általánosak akár nem - helytelenek és nem normálisak. a farkastörvények ahogy Te írod a hülye szülők miatt alakultak ki és minden normális szülő felelőssége, hogy a gyerekeivel megértesse mi az értéke a dolgoknak (pl pénznek), a családnak és a tisztességes helytállásnak. az, hogy valaki nem entyempentyem ümggyülümbüngyülöm :) módon neveli a gyerekeit nem feltétlenül jelenti, hogy 14 évesen kifestve telcsivel műkörömmel engedi el diszkózni. de ez csak az én véleményem, Te persze csinálsz amit akarsz. szerintem egy csomó mai gyerekeknél a 10 hetes szálkásszőrű tacskóm értelmesebb és több információt szív magába, de legalábbis tiszteletből mindenképp. Ezért kérlek ne hasonlíts egy mai gyereket a tisztességes fórumozókhoz, mert szerintem rendkívül sértő rank nézve  és szarok rá, hogy gyerekként bekötött szemmel végigcsinálja a playstation játékokat, és 100x többet tud az amerikai zenészekről és gyorsabban küld sms-t mint a kolibri szárnycsapása de kirándulni erdőben életében nem volt és mondjuk picsányi szoknyában melírozott hajjal mobiltelefonnal rohangál diszkóba 14 évesen vagy itt mondjuk a DM-ba. Hát a faxom
BMW135i 2009.11.02 17:18:36
@Silent Bob: igazad van, csak ez tök más. mert a kolesz és a hozzátartozó középiskola egy viszonylag biztos környezet, szabályokkal - ahol a gyerek felügyelet mellett csoportosan lakik. amúgy a koleszes haveroknak első dolguk volt pénteken hazamenni a családhoz.
BMW135i 2009.11.02 17:34:25
@CatMother: :) ne de legalább egyszer nevettél. bocs az arc miatt. nem akartam, de lenyomiztál...
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
A titokzatos P.T., aki az egyik Spar vezetőjeként írt már nekünk egyszer, most elmagyarázza, szerinte miért nincs gond a az egyesével árult akciós energiaitallal. Hiszen valószínű, hogy a csomagolása sérült meg, ezért kellett szétszedni, de még az is elképzelhető, hogy a szemét…..
"Elmarasztalt az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) egy sörözőt, amiért egy álláshirdetésben kizárólag fiatal nőket keresett pultosnak. A sörözőt egy emberi jogok védelmével foglalkozó alapítvány panaszolta be az újságban megjelentetett hirdetés miatt. A hatóság azt…..
Subba Pimp my ride: Ukrajna 2009.10.16 15:05:00
Azért elég érdekes, hogy egy elméletileg hulla csoró országban ennyi szuperautó van! De nem volt ez máshogy régen sem, mikor jó 10 éve kint járt cimborám, akkor is vagy Mercit látott, vagy Ladát. Megkérdezett egy magyar öregurat, hogy ez hogy lehet, mire azt felelte, hogy azok…..