Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosolygó Rettenet

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divatba jöttek a labdarúgó-bajnokságban is a szerdai játéknapok, az egyszeri szurkoló már alig győzi szabadsággal hogy minden meccsen jelen legyen és megmutathassa magát egy éppen nézőszám-ellenőrzést végző on-line médium fotóriporterének. Ideje, hogy blogunk Hattrick iránt is érdeklődő olvasói is…..
Mosolygó Rettenet 2016.04.21 22:37:11
Mosolygó Rettenet 2016.05.13 23:57:04
Ne szépítsük a dolgot: csúnyán belealudtunk ebbe a kupaszervezésbe, mint Garami Józsi bácsi egy Paks elleni bajnokiba. Ideje azonban felébredni, hiszen mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár (őszinte sajnálatunkra) a tíz alapító klub jelentős része ma már csak a…..
Mikor végh hanta sporttárs 2009 őszén gondolkodás szintjén meghirdette a Labdabiztos Hattrick-kupáját, talán maga sem gondolta, hogy évek hosszú során át virágzó kezdeményezés alapítója lesz. Huszadik, jubileumi kiírásával mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár…..
Mosolygó Rettenet 2015.10.10 17:31:56
Ez a meccs szerintetek is egy null-négyes meccs volt?
www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=530401870

Olaf bekaphatja! Ha csak 0-2-re kaptam volna ki, én nyertem volna a csoportot...
Mosolygó Rettenet 2015.10.15 21:25:17
@f_miki: Köszi a szervezést, a statisztikákat meg a halakat...
Húszra is lapot húzunk, hátha összejön a 21... :) Ha igen, akkor a köv. szezonban is itt leszünk!

Grat az Idegen Bajnokoknak, akik nevükhöz híven tényleg bajnokok lettek!
Mi pedig elégedettek lehetünk a 6. hellyel, ami ebben a mezőnyben igen csak jó teljesítmény. Ráadásul két játékosunk neve is szerepel a legjobb góllövők között...Mi kell még?
Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép.…..
Mosolygó Rettenet 2014.07.24 20:49:53
@Futó Lada: Az utánpótlás nevelésed előtt le a kalappal, igazi harapós csapatod van :)
Az kupasorozat első felén azért volt még néhány kihívód, pl. NLNS. Ellenük szerintem az lehetett mindkét csapat fejében, hogy "húú, ezeket nem merjük lerúgni, mert mi járunk rosszabbul", ha jól emlékszem, lap és sérülés nélkül hoztátok le a meccset azok után, hogy a két csapat együttesen szanatóriumba küldte a Ranagolidák fél keretét. :)
Mosolygó Rettenet 2014.08.11 00:00:52
@Bukott Rockzenész: Olyan vagy mint lányom: ha megígérek valamit, nem tudom elsumákolni, mindig behajtja rajtam. :D
A héten meglesz a szezon csapata.
labdabiztos 15. Labdabiztos HT-kupa 2014.01.08 18:59:30
"A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz. E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni…..
Mosolygó Rettenet 2014.03.13 11:33:35
Black Lotust tisztelettel kihívtam. Kicsit meglepődtem, hogy egy ilyen nagy múltú csapattal találtam szembe magam, itt a középmezőnyben, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával készülünk a meccsre, mivel sajnos a bajnokságra elég nagy erőket kell mozgósítanom. Sikerült egy olyan sűrű csoportot összehoznunk, hogy még most 3 fordulóval a vége előtt is majdnem ugyanannyi esélyem van megnyerni a csoportot, mint osztályozó nélkül kiesni belőle.

@f_miki: Köszi a kitartó statisztikázást, a szezon elején nagy mellénnyel bevállaltam, hogy csinálni fogom, de azóta se nagyon tudtam rendszert vinni az életembe.
Bár büszke vagyok Szinetár László teljesítményére, de azért annyi csalás van benne, hogy nem szokott teljes meccset végig játszani, és ilyenkor több csillagot kap. Valahogy ezt is figyelembe kellene vennünk majd a következő szezonban. Pl. akik nem játsszák végig a meccset, azoktól levonunk egy csillagot az elszámolásnál, vagy aki legalább 45 percet játszik, de 90-et nem, attól csak fél csillagot.

Az előző fordulóban a Hattick Masters veterán francia csatárom mentette meg a meccset, a statisztikák alapján esélyesebb Murénák ellen. Fel is ugrott a góllövő lista élbolyába.
"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és…..
Mosolygó Rettenet 2013.12.13 00:36:25
A forduló csapata is elkészült, most csak a csatárposzton volt elég durva holtverseny, három 9.0 pontos játékos közül kellett kiválasztanom azt, aki befért a csapatba.
José-María Telles (Szájfocisták) az első, nemzetiségi szűrőn bukott meg, míg Komár Márton (Ranagolidák) és Szinetár László (Ózdi Kohász) közül a lőtt gól döntött utóbbi javára.

A csapat: Huszár András (Bastille, 9.0, 5) - Kārlis Eglītis (Black Lotus, 8.5, 3), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 4), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 4), Koltai Miklós (Bastille, 7.5, 3) - Gulyás József (Szájfocisták, 8.0, 5), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.0, 2), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 7), Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 6) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.5, 3), Szinetár László (Ózdi Kohász, 9.0, 1)

Ebben a fordulóban is csak egy idegenlégiós fért be a csapatba és még az utolsó fordulóra is maradt újonc a csapatban. A 10 pontot végül egyetlen játékos sem érte el, bár a 9.5-ek repkedtek a fordulók során. Az utolsó forduló játékosa egyértelműen Bojás Zoltán (Revenge) lett, aki egyedüliként kétszer hódította el ezt a nemes címet.

Összesítettem a 9 forduló álomcsapatait is, a torna legjobbjai a következők voltak:

Huszár András (Bastille) - Koltai Miklós (Bastille), Csete Nimród (Revenge), Kocsa Áron (Revenge), Zana Norbert (Bastille) - Teller Lajos (Black Lotus), Bartus Pável(Rangolidák), Hudák Tamás (Palota), Gulyás József (Szájfocisták) - Bojás Zoltán (Revenge), Rodolfo Krameri (Szájfocisták).

Nagy meglepetés nincs, csak a szokásos nevek. :)
A forduló csapatában Hudák Tamás (Palota) szerepelt a legtöbbször, 9-ből 7 alkalommal, és egyszer a forduló játékosa címet is elnyerte, ezért ő lett a torna legjobb játékosa. Palota csapata az elvesztett döntő után legalább ezzel vigasztalódhat.

Jó felkészülést mindenkinek a következő szezonra, találkozunk ugyanitt.
Mosolygó Rettenet 2013.12.13 00:40:11
@f_miki: A legtöbb sérülést összeszedett csapat pedig a legkevesebb lapot kapta. :)
De van ellenpélda is: Ranagolidák termelte a lapokat és a sérüléseket is, míg Vasas DH mindkettőt elég jól megúszta.
Amennyire tudom, a lapok számára főleg a játékosok habitusa van befolyással, míg a sérülésekre a szakmai stáb és az edzés intenzitása. De legfőképp Olaf, őt meg nem tudjuk erről megkérdezni. :)
...hányszor megénekeltük már e mondatot, akár e blogon, akár másutt, sőt, mintha Hantáék még önálló tematikus blogot is indítottak volna a népsportos idők pezsgő hajnalán, ha jól rémlik (de lehet hogy nem), szóval igen, szeretjük ezt az időszakot, a szerzőgárda jó része…..
Mosolygó Rettenet 2013.11.16 15:35:19
Közepesen unalmasnak mondható héten van túl labdarúgásunk. amelyet mi sem bizonyít, mint az a tény, hogy Artner stratéga mondhatja magáénak a Hét Megmondóembere címet. A klub honlapján előadott ömlengését olvasva kénytelenek voltunk emlékeztetni magunkat, hogy a nyilatkozat…..
Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is…..
Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a…..
Mosolygó Rettenet 2012.11.22 23:38:42
Mosolygó Rettenet 2012.11.30 13:01:21
Tisztelettel kihívtuk Rohan lovasait a jövő heti derbire.
Sajnos az Ózdi Kohász totális mélyponton várja az előző kiírás Elnök Kupa-győztesét, bár az eheti 6-0-s győzelem az SFC SE ellen talán egy picit javított a kedélyeken. A bajnokságban azonban a kiesés ellen küzdünk, ami egy eddig teljesen ismeretlen helyzetet teremtett.
A csapat cashflowja csapnivaló, a tulajdonosi bizottság egy közel-keleti pénzügyi tanácsadó csoportot kért fel a helyzet megoldására. Az első intézkedésük rögtön meglepte a közvéleményt, átadólistára került az egyik legértékesebb középpályás, Pistej Andrej (
www78.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=296830907), aki neve ellenére magyar felmenőkkel és állampolgársággal rendelkezik, és aki az egyesület megalakulása után másfél héttel már a csapat tagja volt, tehát majdnem saját nevelésnek számít.
Biztató jel azonban, hogy a csapaton végigsöprő sérüléshullám elcsendesülni látszik, már hadra fogható a saját nevelésű csapatkapitány, Andor Barnabás is.
A problémák ellenére sem tettünk le arról, hogy a két száz százalékos csapat egyikét befogjuk és odaérjünk a negyedöntős helyek egyikére. Efelé a következő héten tehetünk egy nagy lépést.
Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a…..
Mosolygó Rettenet 2012.09.16 11:21:51
@Black Lotus: Gratula a negyedosztályhoz! Nekem kábé hasonló érzés az, hogy sikerült megragadnom az ötödosztályban. Igaz, úgy terveztem, hogy az osztályozóval kapok egy bónusz meccset, de nem sikerült elvesztenem az utolsó bajnokit, így "felcsúsztam" róla.
Úgy látom, két boldog csapat játszik majd a 9. helyért... Részemről már csak azért is örömteli ez a meccs, mert ez azt jelenti, hogy nem lesz rosszabb a mostani LB-kupa helyezésem, mint az előző.
Mosolygó Rettenet 2012.09.20 10:47:13
@f_miki: Köszi a statisztikákat! Jó kis torna volt ez! Egy helyet sikerült előrelépnünk az előző évadhoz képest, kb. ennyi volt az elvárás a csapattal szemben. Ez azért is örömteli, mert sikerült összehangolni a versenyhelyzetet a fiatalok fejlesztésével, ezért a következő szezonban is ebben a szellemben folytatjuk.
Külön büszkeség, hogy a 2. legkevesebb gólt kapta a csapatom, és az örökranglistán is sikerült előrelépni az előkelő 24. helyre (2 nevezés alapján ez nekem nagy eredmény).
A következő kiírásra is jelentkezni fog az Ózdi Kohász, az elvárás újra az első 10-be kerülés lesz.
Addig is jó pihenést és csapatépítgetést mindenkinek a következő szezonig. Akinek pedig osztályozós kötelezettsége van, azoknak sok sikert!
Estván király, alkotmány előtt egy nappal megkezdődik az Európa Liga selejtezőinek utolsó fordulója. Két állva maradt reprezentánsunk esetében immáron így tehető fel a kérdés: győzelem és egész őszt átfogó mennybe menetel vagy kiesés és szeptembertől csak bohócliga?…..
Mosolygó Rettenet 2010.08.18 22:06:18
„Az élet néha egy álom és egy álom gyakran maga az élet” – állítólag ez volt a kedvenc mondása Almásy László neves egyiptológusnak, aki holmi „Angol beteg” c. filmekkel ellentétben nem fecsérelte az idejét angol nőcskékkel való szerelembe esésre,…..
Világbajnoki elődöntő következik - magyar részvétellel. 1954 óta ilyen mondatot magyar sportújságíró nem írt le. Blogger meg pláne. Fiataljaink ugyan két éve nagykorúak, és az Egyesült Államok kivételével bárhol vásárolhatnak, valamint fogyaszthatnak alkoholt, futballban…..
Miközben pelyhedző állú legényeink saját szobrukat fényezik Egyiptomban, a felnőtt válogatott az elkövetkező egy hétben lejátssza utolsó két mérkőzését a selejtezőcsoportban. Azt nem írjuk le, hogy befejezi a dél-afrikai tornával kapcsolatos ténykedését, mert utána…..