Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roosevelt

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépjük át elegánsan az adekvát választ, miszerint a Pirate Bayen; az IGN ugyanis összerakott egy remek kis összeállítást arról, hogy melyik országokban drágák, és hol olcsók a videojátékok. Miután minden helyi árat amerikai dollárra váltotta, az jött ki, hogy szinte minden…..
Roosevelt 2011.06.04 14:45:58
@SplitGuy: Inkább ez fog gondot okozni: en.wikipedia.org/wiki/PAL_region
Webisztán Bréking: lehalt a Skype 2011.05.26 14:39:00
Az imént kaptam egy ismerőstől: Kb. 15 perce nekem is és minden ismerősömnek is lefagy a Skype-ja. Egy külföldi céggel lett volna 2-től skype konferencia, de nekik is lefagy.Én ma még nem skype-oztam, de több ismerős is heveny kínszenvedésről számolt be. A Microsoftra…..
Én is becsatlakozom a gyros-rovatba, rögtön arról a helyről írok, ami évekig a kedvencem volt. A Wikinger kimaradt a hamburgersorozatból, éspedig szándékosan: ismertem már a hamburgerüket, ami nem rossz, de a sorozat vége felé már kimondottan a legjobbakra esélyes helyeket…..
Roosevelt 2011.04.22 13:05:51
@ashnur: két haverom is ugyan így járt tavaly nyáron, mind a ketten gyrost ettek hajnalban, majd utána a délutánt a WC-n töltötték :D
Nem tudom, hol van a Syriana 1, Ádám állítólag már látta, én csak ezt ismerem, a kilencedik kerületben, a Kinizsi utca és a Knézich sarkán, és kissé elfogult vagyok a hellyel, mert az szerintem a kicsit szakadt-amatőr-vonalon az egyik legjobb gyrosos Budapesten. Az étteremben egy…..
Tudtad? Vona-horog 2010.03.22 07:41:00
Gondolom, ti is olvastátok a veszprémi Vona beszédet, hát, csodálatos volt. Bennem két kérdés vetődött fel rögtön: 1. ezt most komolyan gondolja; 2. és ezt mégis, hogy?   Először is azt mondta: nem a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmadját, hanem a Fidesz a Jobbikét.…..
 " Kisalföldön nem jó lakni, mert a buszra kell biz' várni." Hamár nemrég a Jobbik kapcsán a nyugati határszélen kalandozott Laspalmas, akkor engedjék meg, hogy én ott is folytassam. No persze nem árpád-, hanem inkább buszsávokkal, megállókkal, illetve az azokban…..
Roosevelt 2010.01.27 14:16:04
www.volan.hu/utfeltetel.html

2. Az utazásból kizárható
a) az ittas személy,
b) aki botrányosan viselkedik, vagy más hasonló okból utastársai terhére van,
c) aki az utazási feltételeket nem tartja meg. 20/1981. (VI.19.) Mt. r.
Utazásból való kizárás csak lakott területen vagy tartózkodásra alkalmas nyilvános helyen történhet.

"más hasonló okból utastársai terhére van", szerintem ez kimeríti azt, hogy iszonyat büdös valaki, tehát így szerintem teljesen szabályosan járt el a sofőr.
„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar…..
Tegnap kigyulladt Kaposváron a volt SZÜV-székház. Több emelet, 150 benttartózkodó ember, óriási füst mindenhol. A mentők és a rendőrök mellett 10 gépjárművel vonultak ki a tűzoltók. A  kaposváriakon kívül a dombóvári, a szigetvári egységet is riasztották, és a…..
Tudtad? Mi van a képen? 2010.01.14 16:51:00
Erre kíváncsi vagyok :-)Kitaláljátok-e, mit ábrázol a kép, és milyen alkalomból készült?..
Roosevelt 2010.01.14 17:30:03
www.mult-kor.hu/cikk.php?id=19269

A kép neve árulkodó volt :D
A lemilblog hármas küldetéséből sohasem csináltunk titkot. Az ismeretterjesztésen és a szórakoztatáson kívül mindig is igyekeztünk egyfajta (virtuálisan egyenruhás) Róbert bácsiként segíteni olvasóinkon, megválaszolni az őket nyugtalanító kérdéseket. Vérnűsző Barom…..
Roosevelt 2010.01.14 15:42:22
www.g2mil.com/abramsdiesel.htm

Ez egy egész jó leírásnak tűnik a gázturbináról.
Attila a kedves, hibáikat sajnáló, ám nem éppen toppon lévő Ready Computerstől próbált vásárolni, részleges sikerrel. Jó sokat utazott feleselgesen, végül a félreértések miatt kapott 1,5 % árengedményt. De nem haragszik, mert legalább nem voltak bunkók, vásárolni viszont…..
Roosevelt 2009.12.04 17:03:50