Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UgyanPityu

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjuk, a vállalati projektvezetők idejük jelentős részét, mások noszogatásával, ösztökélésével, projektvezetési szakkifejezéssel élve az úgynevezett baszogatással töltik. Szakmai sikerességük és elismertségük szempontjából a legkevésbé sem mindegy hát, hogy milyen szinten űzik ezt a…..
Igazán sokoldalú egér született a Xiaomi műhelyében. A gyártótól megszokott letisztult külső igazán meggyőző hardvert takar, ráadásul most kihagyhatatlan áron rendelheted meg!..
UgyanPityu 2017.09.13 15:31:43
A 10 leggonoszabb program, amely térdre kényszerítette az internetet!   Összegyűjtöttük 10 olyan vírust, amely térdre kényszerítette az internetet a történelem során. Érdemes megtekinteni, milyen pusztító tud lenni egy egyszerű kis program. A vírusokat általában nem magánemberekre élezik ki, abban…..
UgyanPityu 2016.10.26 08:55:14
A régi, még eredeti angol gyártású bleki fúróm (AST1 TYPE1) 15 év használat után sajnos végleg letérdelt. Volt már cserélve rajta tokmány és vezeték is. Azt vettem észre, hogy néha kihagy fúrás közben. Először ez csak falfúrásnál jelentkezett, de később már…..
FÜGGŐLEGES MOSOLY Te kit itatsz? 2013.10.29 12:21:17
Nekünk, magyaroknak vérünkben van az ivás. Gyakorlatilag bármilyen apropóból képesek vagyunk arcátlanul lerészegedni, annak előjelétől és jelentőségétől függetlenül. Nyer a csapat, megvan a jogsi, megjön a fizu vagy meghal a hörcsög, és már koccannak is a poharak. Miközben…..
UgyanPityu 2013.10.30 14:44:04
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..
Hülyék vagy propagandisták magyarázzák a gazdaságot? Azok a gazdasági kommentátorok, akik az amerikai jegybank döntése előtt a lazítás csökkentésének a mértékéről spekuláltak, most hiteltelenséggel vádolják a FED-et. Közben nagyvonalúan megfeledkeznek arról, hogy ők is…..
A KARD Miből lesz a nyugdíj? 2013.02.03 15:05:51
Az elmúlt hetekben blogunkon több írást is közöltünk, amelyek részben vagy egészben a nyugdíjrendszerről, annak fenntarthatóságáról szóltak. A cikkek kapcsán a kommentekben kialakult vitát látván érdemes néhány dolgot közösen végiggondolni. Elöljáróban annyit: nem…..
  Kedves, Drága Beosztottam! Rubintos bazsarózsám, kis mimózám. Ha már egy céghez sodort minket a Sors és Jóisten jobbkeze - pláne egy ilyen szerencsétlen, alá-fölérendelt minőségben -, akkor fegyelmezz rám pár minutácska erejéig, kérlek. Mivel ez a csudálatos…..
Szülők és tanárok nem nyughatnak, a Hoffmann-féle tárca folyamatosan bombázza újabb és újabb ötletekkel őket. Igaz, még azt sem tudni, hogy fog lezajlani az államosítás (nem inkább erre kellene az összes erőt koncentrálni?), a NAT történelem (azaz a múlt uralása) és…..
A múlt hét csütörtöki VMSZ-hepaj és az előzetes regisztráció bejelentése finoman szólva is felzaklattak. Mégis mi ez?! A miniszterelnök büntetlenül azt állíthatja rólam, barátaimról és minden magyar emberről, hogy csak erőből értünk? És még meg is szabná, mennyivel a…..
Pilu Csá, Vityesz! 2012.01.06 20:19:00
 320, 262. Szép számok, szép nagyok. Vitán felül áll, hogy a gyorsnaszád helyzete egyszerre kezd kritikussá és kezelhetetlenné válni. Nem kell és nem is lehet jóslatokba bocsátkozni ezen a téren, de valószínűleg közel járunk ahhoz ponthoz, mikor a hangulat percek alatt…..
„Autószerelőként én is megtanultam a devizakereskedés rejtelmeit. Önnek miért ne sikerülne?” Valami hasonlót állít az egyik legaktívabb hirdetés az online devizakereskedési szolgáltatók piacán. Ezzel szemben mi a valós szaldó: 3.3 milliárd forint veszteség 2011 januárja és…..
El sem tudod képzelni, hogy kávé nélkül kezd a napod? Vagy napközben kikapcsolódásképp, az íze kedvéért iszod a feketét? Íme, néhány érdekesség a kávézásról! Nagyításért kattints a képre!..
Varánusz Bohócfóbia 2011.06.16 06:06:00
Csak feküdt az ágyban és hallgatta a csöndet. Gondolatok cikáztak a fejében, vadul dübörögtek az idegpályáin, fülében tamtamot vert dobhártyáin a saját vére. Ideges volt és feszült, érezte ahogy a félelem verítékcseppjei elindulnak a hajtövétől, keresztül bucskáznak a…..
addict Lottó az életeddel 2011.06.13 10:00:00
Ha fel akarod hívni az emberek figyelmét egy fontos társadalmi problémára (és nem akarsz meztelenkedni), érdemes belehelyezni őket egy számukra idegen szituációba, ahol talán másképp látják majd a dolgokat. Ezt a mechanizmust követte a svéd Save the Children is, amely mint az a…..
UgyanPityu 2011.06.14 18:05:00
Szép mellek, két film, s valójában semmit sem lehet róla tudni, csak azt, hogy igazán vonzó és modellkedik. A részlet viszont magáért beszél. ..
Onlinemarketing blog Facebookiáda 2011.03.25 23:40:26
Van néhány cég, akinek kezeljük a Facebook oldalát. Az elmúlt bő egy évben összegyűlt némi tapasztalat, ráadásként van szerencsém ismerni más cégeknél is a közösségi médiával foglalkozó embereket. Így aztán egyre több és több tapasztalat gyűlik össze arról, mit…..
hángörienidiocc Epic fail, 2011.03.10 19:15:44
vagy csak én maradtam le a tudomány jelenlegi állásától? H. Cikk (1) A hivatalos nyelv a magyar. (2) Magyarország védi a magyar nyelvet, tiszteletben tartja a hazai nemzetiségek és népcsoportok, valamint más nemzetek nyelvét. O. Cikk (1) Magyarország védi és fenntartja…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
UgyanPityu 2011.03.11 09:20:24
Kávéscsésze a jobbján, számítógép a balján, papírhegyek előtte. Orbán Viktor a facebookon válaszol a kérdésekre. „Ami a nyugdíjrendszer átalakítását illeti, ennek egyetlen, de világos és érthető oka van: ez pedig az államadósság” – mondja. Tiszta beszéd.…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
A Saatchi & Saatchi New York (Jedlicska Marci aktuális munkahelye) által készített szpot úgy érvel a házasság mellett, hogy tulajdonképpen ellene érvel. A homoszexuálisok szeretnének házasodni? Nosza, nem is szívathatjuk meg őket jobban, minthogy engedélyezzük nekik. Mindezt a…..
UgyanPityu 2010.06.09 15:35:08
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..