Regisztráció Blogot indítok
Adatok
díva naíva

864 bejegyzést írt és 2684 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, ezer éve nem jártam erre, valahogy folyatamos stressz alatt állok, mint akibe bevezették a 380at, pedig próbálok egyensúlyozni, mert fiatalabb már én sem leszek. Anyák napja van, már a 4. anya nélkül, viszont femerül a kérdés, merre fordítjuk a fókuszunkat, a hiány vagy a böség felé és…..
Ez már csak nekem szól, hisz te már nem vagy itt. Szeretném megköszönni azt a csodákkal teli, együtt töltött idöszakot, melyet nekem ajándékoztál, azt a 3 hónap közelséget és szeretetet, örültséget és törödést, amit együtt töltöttünk és mégsem. A hold tava, azt hiszem soha többé nem megyek oda,…..
Rászoktam mostanában arra, hogy sodródok az árral, teszem, ami nekem jól esik és hát persze a kötelezettségeimet is konzekvensen teljesítem. Valahogy lecsitult bennem a lázadó, ami talán a korral jár. Sokat gondolkodtam azon, hogy az elmúlt időszak randipartnereinél, ha megtaláltuk a közös hangot…..
Néha kezd elegem lenni a búgócsiga üzemmódból, a tegnapi napon is úgy éreztem magam, mint egy szupermenedzser, szóval, 4-kor keltem, szépen 2-ig dolgoztam, aztán haza, telefon vásárlás, nagyfiam elhagyta a telefonját - update, persze, hogy meglett, tipikus. Aztán nőnapi vásárlás, mert a kiscsibém…..
Korán keltem, nagyon kialvatlan vagyok. Ráálltam csodás könyvek olvasására, Kolléga szerint ezért vagyok egyedül, mert ilyen baromságokat olvasok.  Jövö kedden interjúm lesz, ismét megkerestek, valami német online újság akar a keleti ingázókról cikket írni és megtalálták az 5 évvel ezelötti cikket…..
Volt férjem meghalt, valahogy nosztalgiáztam kicsit, mennyire szeretett és mennyi mindenen mentünk keresztül, felkavaró volt, tudtam, hogy meg fog halni, a legjobb barátja tájékoztatott, először azt hittem, hogy a családja nem akar, de igazából ők nem hittek benne, hogy valóban meghalhat. Azon a…..
Fáradt vagyok az érzésektöl.  Aggódom a gyerekeimért, valahogy ök nem úgy élték meg, hogy elveszítették az apjukat már 11 éve, a halála a lányomat még jobban bezárta, a fiamat meg hol kitörö dühruhammal sújtja, hol pedig közönnyel, én pedig csak ülök és nézek. Ezáltal számunkra már nem változik…..
Az egész életem egy változás, egy soha meg nem álló forgatag, napokon belül elérem a 4. Ikszet és úgy érzem, kellett négy évtizet, hogy ne a széllel szembe járjak, hanem egyszerüen csak sodródjak a forgatagban.  A naivitás? Attól nem vagyok hajlandó megválni, szeretem a naivitásomat, sok boldog…..
díva naíva 2019.01.30 18:01:58
@Enchantée: viszont, ez olyan nosztalgikus, régen milyen jó csapat voltunk
Hideg van, a szél süvít, én pedig csomagolok, vegyes érzésekkel, hisz egyrészt irtó boldog vagyok, hogy csomagolhatom a kofferjeim, másrészt viszont kavarognak a gondolataim e jeles nap változásáról számomra. Anyám sosem szerette és akarva akaratlanul én sem szeretem.  Úgyhogy elmenekülök gyorsan a…..
Fél nyolc van, felkeltem, mert a kő a szívem helyén már nyomott, bár minden nap akkor kelek vagy hogyan. 2017. december 24 03:15-kor elanyátlanodtam. Elment és itt hagyott minden félelmemmel. Pedig nem akarta és nem akartuk, és nincs karácsony, csak ajándékok, amik mit sem jelentenek és gondolatok,…..
díva naíva 2018.01.03 10:26:35
@Enchantée: köszi Chanti :(
visszaszámlálások, állítottam egyet a nyári közös kiruccanásra, a vége infarktus lett, meg állítottam karácsonyra is, szintén infarktus, csak az utolsó, érdemes egyáltalán visszaszámolni, várni valamire?? semmi humorom számolni, most már kétmilliárdig is elszámolhatok, sosem áll meg a számláló, az…..
A helyzet nyugaton változatlan, anya folyamatosan olyan dolgokról beszél, aminek se eleje, se vége, azt tudja, hogy 4 kutyája van, de unokája csak 1 :( Tudom, hogy ez türelemjáték, de mikor kint ül az intenzív elött a 12 évesem és várja, hogy mami végre osztályra kerüljön, hogy meglátogathassuk, én…..
díva naíva 2017.10.21 06:57:45
@Enchantée: köszönöm Chanti az érdeklödést, azóta találkoztunk vagy 4 vírussal, gyulladásokkal, beesett karikás szemekkel és meggyötört, elfáradt anyával és minden nap reménykedünk, hogy egyszer csak jobb lesz...
Olyan igazi öszi érzésem van, le vagyok lassulva és igazából semmi nem csigáz fel. Azóta eltelt már több, mint egy hónap, anya állapota nem megnyugtató, szédölög és hány, csütörtökön végérvényesen hazaengedték, pénteken kiderült, hogy hasnyálkahártya gyulladása van. Ahhoz képest, hogy szerdán volt…..
Anya állapota testileg szuper, egyszerüen fogta magát és jól lett, viszont szellemileg nem vagyunk nagyon a toppon, ez pedig leszívja az energiámat rendesen, hogy nem ismeri meg az unokáit, látja a nagymamáját és kutyákat és igazából érdemben nem tudok vele semmiröl beszélni. Már 5. napja. Megint…..
Elértük a 20. napot, minden nap várom a  11:30-at, mint a messiást, akkor hív húgom, hogy hogy vagyunk ma, az érzelmi hullámvasút, a kilátástalanság felváltva a reményteliséggel több, mint idegörlö, de míg van szívhang, addig van is remény, növérem tegnap hosszasan beszélgetett az orvossal, én ezt…..
Új idöszámítás kezdete 2017. augusztus 15. 02:41 Apu hív kétségbeesett hangon, anyának infarktusa volt, levitték Szombathelyre. Kijelenthetem, életem legeslegszörnyübb napja volt. Összeszedtem magam és a növéremet és hármasban elindultunk, az úton pedig nem tudtam a féket nyomjam vagy a gázt,…..
díva naíva 2017.09.04 07:24:54
@Enchantée: köszi Chanti, drukkolok Apudnak, anyudra pedig emlékszem :(
Szóval, már két posztnak nekiálltam, de valahogy nem akaródzott sikeredni... Aztán még szabotázs áldozata is lettem, aznap este, mikor már nagyon rászántam magam, bojkottált a gépem és nem volt netem...  Hol is kezdjem? Én még mindig én vagyok, sem kevésbé sem többé…..
Mikor egy emelettel lejjebbről oltári balhé hangjai szűrődnek ki a teregető nő felé, azon elmélkedik, miért nem lehet béke, mármint béke mindenhol és elmélázik a házasság fogalmán. A házasság mit jelent? Talán nemrégiben értettem meg, hogy is lehet értelmezni, a házasság…..
díva naíva 2014.08.17 20:22:10
@Prince of NailED: :D igazán nem ítélkezem senki felett, szimplán nem bújnék a cipőjükbe és nem is hordanám a keresztjüket :) Tanácsot kérni meg nem szégyen, lehet, hogy mások kívülről jobban átlátnak helyzeteket, mint mi magunk, szerintem :) Szépülni meg nem szégyen :D
Annyi mindenről írhatnék, sok minden cikázik sokszor a fejemben. Hazatértem, otthon vagyok, édes, meleg otthon, az édes kis ikerházam egy eldugott csuda cuki helyen. Szeretek itt lenni, imádom a csendet. Sajnos a pozitivitásom ingadozik, hol jobbra, hol balra. Az egóm a béka segge…..
Tegnap megtörtént a diplomaosztó, mint akinek a fogát húzták, úgy mentem, de kanyarodjunk vissza, pénteken 10 percem volt itthon, mielőtt jött Winnetou, hazarohanás, kapkodás, ruhaösszeszedés, elrohanás, kulcsátvétel, aztán összeszedtem a szerelmemet, aki már rég nincs olyan…..
Türelmetlen vagyok, haza akarok menni és nincs otthonom, egyszerűen kikészít ez az állapot, szeretnék otthon lenni, a saját négy falam között otthonra lelni végre, most! Annyi mindent kéne tennem, még mindig nincs piros konyhás asztalosom, parketta kellene, beltéri ajtó, wc csésze…..
Tényleg neki kellene állnom könyvet írni, ami viszontagság az én életemben fellép, az már a szappanoperához is giccses, föleg, hogy nem tehetek róla vagy inkább, hogy a jó szívem milliókba kerül, nekem… De nem érdekel, megoldom, ha muszáj a legvégsökig elmegyek, nem elöször,…..
Épp a mégszomszéd kedvel arckönyvön egy borászatot, hátpersze, alkeszok szeretik a bort :) Na jó, ez rosszindulatú volt :) Mostanában minden mindegy, talán mert életem legmegalázóbb szakaszát élem át, önhibámon kívül és félénken, készülök az otthonomra a nem házamban,…..
Nagyon sok meghatározó dolog történik, csalódtam a nővéremben, amit sosem hittem volna, ami javarészt megnehezítheti az életemet és kíváncsian várok, most, hogy kikecmergett a betámadásokból, hogy folytatja a helyreállítást. Sok mindenkitől vártam hasonló viselkedést, tőle…..
Na, ez az, amiről fogalmam sincs, honnan jön és meddig marad, vasárnap rémálmokkal küzdöttem egész éjjel, reggel úgy keltem, mint akit agyoncsaptak és a napom is erről szólt, Winnetou is eltűnt 11-kor és egész nap elő sem került, nem tudom, hogy ez teszt, vagy csak így alakul, de…..