Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thisiswhatklfisabout

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete lehetett, hogy a Fox News egyik komplett idióta vendége a párizsi terrorakciók nyomán kitürő pánikra rátett még egy lapáttal, és az angliai Birmingham városát muszlimok fészkének nevezte, ahová senki nem meri betenni a lábát. Méretes faszság volt, de a Fox News nem…..
Ebben a nyitómonológban - amiben ennél a palinán Nincsen. Jobb. - arról beszél éppen, micsoda anyázást kapott akkor, amikor tavaly elkezdte növeszteni a bajuszát Movember, azaz a bajusz hónapja tiszteletére, de mindezt úgy, hogy sírsz a röhögéstől. És basszameg, ez a bajusz…..
WinMagazin Grand Theft License 2014.10.21 09:00:00
A szokásos előszó most nem lesz hangsúlyos, mert szeretném hinni, hogy a szerkesztőség tagjai hasonlóan állnak az illegális dolgokhoz, mint ezen sorok szerzője (aki, megelőzve az idevágó forumhozzászólásokat, nem kap egy megveszekedett petákot sem a véleményéért a…..
thisiswhatklfisabout 2014.10.21 11:07:05
@IamTwo: Ha jól tudom, akkor sajnos nincs más módja. Anno én is 8-ashoz való kulcsot vettem, hetesről frissítésre, és ha alapból akarok 8.1-et felrakni, nem fogadja el a kulcsot, csak a Win7-Win8-Win8.1-es útvonalon...
Egy olvasónk hívta fel a figyelmet erre a videóra: Jimmy Fallon műsorában Sting volt a vendég, a téma pedig a csengőhangok. Fallon először arra kérte Stinget, hogy utánozzon/dolgozzon fel mindenféle közismert csengőhangot, aztán bevonták a buliba a stúdió közönségét…..
thisiswhatklfisabout 2014.10.17 11:48:25
Közeledik szeptember elseje, sok fiatal első munkanapja. Az iskola elvégzése után a legtöbben még szabadon töltik az utolsó nyarat, és a munkaerőpiac is lelassul ilyenkor. Így évről-évről a legtöbb fiatal szeptember elején áll munkába életében először. A LIGA Szakszervezetek…..
thisiswhatklfisabout 2014.08.30 16:17:16
@Blogin: némi mérlegelés után ezt én is aláírtam volna. ;)
Kedden emlegettük, hogy most aztán igazán mindjárt itt van a várva várt zárképernyő alkalmazás, erre tessék, az éj leple alatt bekúszott a hátsó ajtón. Ebben aztán van egy csipetnyi üröm, meg egy jó adag öröm is. Hogy miért is? Lássuk csak! Ahogy a viccben is van, először…..
thisiswhatklfisabout 2014.07.27 15:24:27
@¿Qué tapas hay?: Egyelőre - ha jól értelmeztem a különböző forrásokat - csupán egy mintaalkalmazásról van szó, amely további testreszabási lehetőségeket biztosítanak a felhasználóknak, például mint amit a képeken látsz, hogy oldalra dőlten jelenik meg az idő, illetve analóg óra mintájára pöttyök jelzik a pontos időt, illetve amikor felnyitod a készülék zárképernyőjét, az egész animálódik. Azért mintaalkalmazás, mert talán ezután adják közre ezen funkciók kódját (vagy mijét, nem vagyok programozó), amelyet követően bárki készíthet ilyen jellegű alkalmazást.

Én is feltelepítettem, kipróbáltam (HTC 8S) - nem rossz, picit laggolt, dehát még béta és nem is 512 MB RAM-ra lett ez szánva. Nem rossz, de nem éreztem késztetést, hogy megtartsam, úgyhogy visszaállítottam a korábbi zárképernyős alkalmazásomat.
Meg kell hallgatni, hogyan vezet le egy beszélgetést Amanda Peettel, és összevetni mondjuk a Szulák Andrea Show-val, a Frizbivel vagy bármelyik hazai beszélgetős műsorral. Ha zongorázni tudnám a különbséget, ugye. ..
thisiswhatklfisabout 2014.06.07 05:36:47
@blindsideTackle: torrent, YouTube.

Illetve én csak a YouTube-on, de "egy ismerősöm" mondta, hogy torrentoldalakról is letölthető.
A Fox Animation Domination nevű online csatornájának húsvétot promózó videója láttán az aggodalmas amerikai szülők gittegylete (PTC) megint felszívta a begyét, és elkezdett epét hányni sugárban. Megmutatjuk a videót, a hisztiről bővebben csak utána. Én kellemesen…..
Szeretnék egy-két dolgot tisztázni. Látható a kommenteken, illetve a Facebook postokon, hogy a tudatlan népség (élen a divatmajmokkal) az előző postomat arra a 7 személyre értelmezte, akik a képen láthatóak. NEM! Ha ez lett volna a cel, akkor nem satíroztam volna ki az arcukat és a…..
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
thisiswhatklfisabout 2013.06.04 20:29:30
@Ági Szögi:

Kedves Ági Szögi,

De, igen, tanár vagyok, ha a soraimat VALÓBAN elolvasta volna, akkor ez egyértelművé válna.

A KovácsJózsef29 nevezetű kommentelőt külön puszilom, ő is elolvashatta volna a hozzászólásomat alaposabban, így nem csinált volna magából hülyét válaszával, de sajnos kitörölte a hozzászólását, és csak az értesítőt kaptam meg róla. Kár. Tanulságos, ugyanúgy, mint a többi, amelyikben elküldtek melegebb éghajlatra.
thisiswhatklfisabout 2013.06.04 20:39:03
@Ember szól:

Köszönöm a bloggazda hozzászólását, annyival egészíteném ki, hogy sajnos semmi sarkítás nincs benne. Most bevallom, nem tudom kikeresni a Délmagyar nevezetű újság online verziójának tanárokról szóló cikkét, de egy-egy cikknél olyan hozzászólások vannak, hogy nemhogy nem sarkítottam az "átlagember" véleményén, hanem némi kopipészttel simán összehozhattam volna a hozzászólásomat.

Amúgy némiképp aggasztónak tartom, hogy tanár kollégák (is) a szövegértelmezésre tett minimális erőfeszítés nélkül nélkül küldenek el melegebb éghajlatra. A lelkivilágomban kárt nem tesznek ugyan - azon közel egy évtizednyi, szakiskolában való tanítás után azt hiszem, valamennyire túl vagyok - cserébe igencsak szórakoztató, hiszen diplomás, magukat értelmiséginek valló emberek csinálnak hülyét magukból. Azt pedig itt egy hozzászóló előttem leírja, hogy a diákjainktól érettségin elvárjuk ezen stilisztikai eszközök felismerését írott szövegben is, tehát az én intelligenciámat (ami a kommentelők egy része szerint minimális) némiképpen sérti, hogy valaki nem ismerte fel az első hozzászólásomban rejlő szándékot.
Naiv ügyfél bekajálta az "akár 100 ezer forint jóváírás" reklámszöveget, amiből még 15 ezer forint kedvezményt sem kapott meg már 7. hónapja: Ösztöndíj-diákhitel óta vagyok Erste-ügyfél. Ugye emlékeztek a talán most talán már nem futó akciójukra, miszerint munkabér,…..
Ma esti asztalunk beküldője egy portál hattérképpel használt asztalt küldött be. Amint a képen látszik vagy nem látszik az a tálca, ami el lett rejtve szemünk elől. A rainmeter skineknél elég vegyes a felhozatal, túlságosan is. Maga a skinekkel nincs gond, de túl vegyes és ez nem…..
thisiswhatklfisabout 2013.03.11 15:31:42
Komolyan azt hittem, rosszul hallok! Minden idők legflegmább kormányszóvivője ezt bírta mondani saját pici száján keresztül: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."A…..
hogyvolt Suits - 1x01 - Pilot 2012.07.20 09:00:00
Egy sorozat öltönyben született ügyvédekről, akik sosem hátrálnak meg, ha lehetőségük adódik egy kis verbális faszméregetésre. A történet a jogi procedúrák – laikusok számára hihetetlenül unalmas - nyögvenyelős mivoltát szerencsére teljességgel mellőzi. Ezzel szemben…..
thisiswhatklfisabout 2012.07.20 19:39:41
Subba A nap képe: DJ Charles 2012.05.24 10:38:00
aka The FreshPrince!..
thisiswhatklfisabout 2012.05.24 21:47:28
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
thisiswhatklfisabout 2012.04.16 19:39:38
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
thisiswhatklfisabout 2012.04.15 15:49:34
Ártatlan reggeli beszélgetésnek indult Kyle Dyer számára a tévéműsor: az argentin dogot azért hívták meg a két vendéggel együtt, mert előző nap szerencsésen megmenekült. A Max nevű kutya február 8-án délután sétálni indult gazdájával a Denver környékén lévő Smith…..
Csodálatos, milyen tűlevélhalom alól kimazsolázott gyöngyszemeket tud produkálni a kereskedelmi televíziózás téli uborkaszezonja, az, amiben már az is hír, hogy VV Fecó megint keservesebben sírt a villában, mint VV Kinga, a hivatásos hisztipicsa. A mai sajtóközlemény szerint az…..
thisiswhatklfisabout 2011.12.27 11:37:36
@solmyr: biztos, hogy a kezdeményezést kritizálták a szövegben?
thisiswhatklfisabout 2011.12.27 11:44:40
@solmyr: én nem olvastam ki ilyesmit a sorokból és a sorok között sem, de az egyértelműsítés kedvéért úgy látom, már meg lett toldva a cikk. ;)
A való életből és a blog több posztjából is mindenkinek ismerős egy társadalmilag elfogadott felvételi beszélgetés menete: elvárt sablonok, betanult szövegek és gondolatok mentén írjuk meg az önéletrajzot, majd a kísérőlevelet - a beszélgetés során a várható kérdésekre…..
thisiswhatklfisabout 2011.12.13 08:39:32
Szándékosan kalkuláltam úgy, hogy egy szerintem kiemelkedő asztalról kapjanak az olvasók posztot tőlem utoljára. Még lesz saját véleményes toplista a blogon megjelent képekről, még elvileg ezen a héten. De lássuk is csak ezt az asztalt, amely mellé nem került leírás, pedig…..
thisiswhatklfisabout 2011.11.12 20:34:26
Egész jó összeállítású asztal, egyik része sem lóg ki nagyon az összképből, a tranziens háttérkép is ideillő választás (hogy ne legyen olvashatatlan a felirat/ikon). Az méretbeli arányok is elfogadhatóak, még ha a középső kereket kisebbre vettem volna. Talán egy kis…..
thisiswhatklfisabout 2011.03.25 10:48:13