Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FalóNyúl

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E pozitúránál a legfontosabb, hogy a partnerünk fülére mindig a megfelelő pólusokkal csatlakoztassuk a bikázó kábelt, és vigyázzunk, hogy testnedveinkkel ne okozzunk zárlatot. A bikázás sajnos csak a megfelelő környezetben élvezhető pozitúra. Szükség van hozzá egy karton…..
FalóNyúl 2011.09.13 22:30:21
Egészen elképesztő mélységekbe tud zuhanni a szervizekben a "nemjavítás". Gábor esetében például a Candy a mosogatógép az egész szivattyúmotorját cserélte volna 30 ezer forintért, ahelyett, hogy belerakott volna egy 300 forintos kondenzátort.Történt, hogy elromlott a 3…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!…..
FalóNyúl 2011.08.01 23:42:13
@macska69: Hagyd az orvosokat, neked szerencséd van. Túl fogsz élni mindnyájunkat...
Az V. kerület egyik legforgalmasabb csomópontjától, az Astoriától csupán néhány lépésre bújik meg a Károlyi kert, melyet a Ferenczy István utca, a Magyar utca, a Henszlmann Imre utca és a Károlyi-palota épülete határol. Ha valaki nem ismeri, tényleg szinte csak véletlenül…..
FalóNyúl 2011.08.01 23:31:25
@mézescsók: Költözz a Maglódi útra barátom. Látom neked semmi sem elég jó. Szánalom.
FalóNyúl 2011.08.01 23:32:22
@sztroberri: Jártál már valaha Londonban?
Az átnevezési hullámnak közterületekkel még nincs vége. Úgy tűnik, a BKV is belefog a fővárosnál már jól bevált látszatcselekvésekbe. Vagy csak a hülyeség ragadós? Bő egy hete jelent meg a BKV honlapján a következő büszke hír: Nahát! Hogy lehet, hogy az elmúlt több mint…..
FalóNyúl 2011.07.20 12:08:36
@Brendel Mátyás: Pár állításodat megkérdőjelezném... :)
Szerencse, hogy már nincs válság, és minden egyre jobb lesz. A Homár nem is érti, Feherb miért akadt ki Aldi sajátmárkás joghurtján. Az Alpok minőségét felváltotta az Alföld, csak a nyersanyag adottságai változtak. Meg a doboz lett kisebb, biztos a gyártósor erre van belőve:…..
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
FalóNyúl 2011.07.10 12:03:12
@fatia-negra: Azért ha lehet 100-zal ne vontass többé... KRESz 26. § (1) d):"motoros triciklivel, elromlott járművet vontató gépjárművel, segédmotoros kerékpárral, kerékpárral - 40 km/óra" Mindenhol !
 Az első szavakat ezúttal a köszönet oltárán áldozom fel. Vidéki hírlapíróként kezdtem belekóstolni a szakmába én is, tehát pontosan tudom, hogy a regionális média milyen fontos és azt is, hogy mekkora ereje van. Megtisztelő az xnews.hu számára, hogy a Délmagyarország…..
Az Alkotmánybíróság pénteken megint elmeszelte a végkielégítésekre kivetett különadót. (A határozat teljes szövege itt.) Ezt rendesen elkúrta a Fidesz, mivel a törvényük nem csak a "pofátlan" "Szalainés" 90 millió végkielégítésekre vonatkozott, hanem…..
FalóNyúl 2011.05.10 00:02:09
@Vidéki: A vidéki agyaddal nehéz is. Az Alkotmánybíróság választott testület, ahová (jó esetben) a legmagasabb szintű tudással rendelkező szakemberek kerülnek be. Feladatuk politikamentesen megítélni a törvényeket és beadványokat. Eddig tiszta? A fityisz meg keresi a kiskaput vagy nagykaput, ha nincs bedönti. Mit számít nekik holmi törvény, jogbiztonság, visszamenőleges kötelezettség megállapításának tilalma? Na nyammogj ezeken a trágyadombodon.
FalóNyúl 2011.05.10 00:07:14
@tcom: Ez így kerek és tökéletes amit írtál. Sajnos. Bár ma azt hallottam rendvédelmis szakszervezeti vezetőtől, hogy nem jó hosszú távon kekeckedni fegyveres testületek egyre idegesebb tagjaival :-) Remélem.
Brúnó bizonyára direkt két számmal kisebb cipőt vásárolt télire, hogy az még garanciális időn belül elpusztuljon. Különösen vicces a cégvezető független szakvéleménye, aki szerint a belső szakadások "nem rendeltetésszerű használatból" erednek. Vajon mire…..
FalóNyúl 2011.05.02 22:38:30
@zombika: Ez melyik országban történt? :-))
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni. A Jobbikhoz közelálló Nemzeti 1 online televízió tegnap esti híradója megemlékezett Adolf Hitler születésnapjáról. A barátságos, családias vágóképekkel illusztrált anyag a náci diktátort "német politikusként" aposztrofálta, és…..
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
FalóNyúl 2011.04.10 16:19:05
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: Csak szimplán: elmebeteg, kezeltesd magad.
A csaknem 5 kilométer hosszú "rügeni kolosszus" 20 ezer német munkás gondtalan nyaralását biztosította. A mediterrán  országokba innen induló luxushajókon söröző náci melósokat irigyelte fél Európa kétkezi iparosa. Az egykor 11 ezer szobás üdülőváros ma…..
Gulyás Gergely hétfőn az index-tudósítás szerint a következőket találta alkotmányozási szükségessége melletti érveknek:"A jelenlegi alaptörvényből hiányoznak a világos értékek, nem derül ki, hogy mit gondol a nemzet a múltjáról és jövőjéről, és hiányoznak a…..
Harcba kezdtek az új-zélandi rendőrök a drifttrájk-őrülettel. A közúti downhillezés újabb válfaja miatt rengeteg lakossági panasz érkezett a hatóságokhoz. A háromkerekű, direkt farolásra tervezett járművek ugyanis köz-, és a használóra nézve önveszélyesek, valamint…..
FalóNyúl 2011.01.19 21:20:07
FalóNyúl 2011.01.19 21:24:44
@Forest: Vagy elfogynak egyszer :-) Tavaly láttam egy München nevű faluban, hogy ott minden ostoba német bringás betartja a szabályokat, megáll a pirosnál !!!! És az autósok is megállnak minden zebránál !!! Micsoda agyalágyult primitív káposztafalók!
városjáró blog Rés a pajzson 2011.01.19 18:00:00
A képen látható helyszín a Szt. János kórház melletti Diós árok parkolási övezete, ahol valamikor korlátsor védte a gyalogosokat a felparkoló autóktól. Mára ez a korlátsor csaknem teljesen eltűnt, így a halszálkában beálló gépkocsik orra szinte a kerítést éri.…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Tisztelt "praxisblog"!   Kb 10 éve történt velünk egy ironikus, inkább komikus eset a Kecskeméti Megyei Kórházban.  A dolog már azóta elévült és korábban másoktól is hallottam valahol, az érdekesség az, hogy velünk esett meg! A Kecskeméti kórházban (is) az…..
Egészen elképesztő módját találta ki az egyház a tagság újabb lehúzásának.Karácsonyi ajándékként adományozz a célszemély nevében - kéri ezt a legújabb tájékoztató anyag, íme:Komolyan nem találom a szavakat. Nem is írok többet erről. +1 a védhetetlen húzásokhoz...
A köztársasági elnöki honlapra feltették az éjszakai beszédet. Az anyag utolsó előtti sora a következő: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" A nyelvhelyesség mellett kiálló, de azt sikertelenül gyakorló elnökünk ismét bakizott a helyesírásban…..
FalóNyúl 2011.01.01 20:46:50
@kulup: Igen, sajnos ezek a "legjobbak". Aki minden más munkára teljesen alkalmatlan, viszont elvakult hívő, azt pártunk és kormányunk tárt karokkal fogadja.
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
ProgBlog Ice-T(ilos!) 2010.12.30 11:30:00
 Figyelem: felnőtt tartalom! 18 éven aluliaknak és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál dolgozó mimózáknak nem ajánlott!  Elkezdődött…A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egy szeptember 3-án, a Tilos Rádióban sugárzott Ice-T-szám kapcsán…..
FalóNyúl 2010.12.30 14:17:07
@Napkutya: Előbb-utóbb...
Lankadni látszik az oligarchák ellen éppen csak nemrégiben megkezdett kormányzati küzdelem. Sőt, a légügyi törvény suttyomban áterőltetett módosításával éppen a - nyilván egyetlen offshore céggel sem rendelkező, talpig becsületes, nem a spekulációk, hanem a termelő munka…..
FalóNyúl 2010.12.27 01:57:17
@Harald_Hardrada: Hát te egy orbitális kretén vagy.... Utálod a környezetvédelmet? Akkor húzz el a Holdra egyet szippantani :-)