Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marat14

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szó nincs arról, hogy ne lenne nézett a Doktor House idehaza, a sorozat az NCIS-szel évek óta tengelye a TV2 legerősebb hétköznapjainak, a hétfőnek és a szerdának, melyeket már jó ideje nem tud egy konkurens csatorna sem legyőzni. Azonban múlt héten szerdán a Doktor House-t olyan…..
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
marat14 2010.08.02 00:39:59
@nasteey: a barca így is pofátlanul hivatkozik dolgokra amik meg sem történtek, ahol tudják próbálják lejjebb srófolni az árát, ha lenyilatkozná azt hogy menni akar mindenáron még ebben a szezonban, akkor a barca 10 millát is csak nagy sóhaj kíséretében utalna át.
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..