Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazi programozó

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
Igazi programozó 2013.04.02 12:51:28
Az Invitel tavaly decemberben arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy a 25-ről 27 %-ra emelkedő áfa terhét rájuk terheli. Igenám, de ezt az ÁSZF-ben nem követték le. Ugyan ott is módosultak az árak, de a bruttó árak nem változtak, a nettó árak csökkentek. A valóságban azonban…..
Igazi programozó 2012.10.29 11:13:31
@fingerbangs: Van, akinek nem lehet más választása, maximum annyi, hogy egyéb színű internetet kérhet Invitel vonalon.
Szevasztok! Goldenblog 2012 2012.07.31 10:18:52
Idén már nyolcadszor keresi a hvg.hu az év legjobb blogjait, ahol kilenc különböző kategóriában versenyezhetnek a bloggerek. Az elmúlt években mindig szép teljesítménnyel szerepeltek a blog.hu-s blogok, tegyünk érte, hogy ez idén se legyen másként. Ha úgy érzed, hogy…..
A matematika történetének talán leghíresebb előadását David Hilbert tartotta 1900-ban a párizsi matematikai világkongresszus megkezdése előtt, az általa fontosnak tartott matematikai problémákról. Ötvennégy évvel  később az amszterdami matematikai világkongresszus…..
Igazi programozó 2012.04.23 18:46:43
@Necces Emmi, fogdmeg: Izééé, max. kontinuum számosságúról beszélhetnénk, de esetünkben nem is erről van szó, hanem "csak" megszámlálhatóan végtelen mérőszámról.
Egy bekapcsolva hagyott debug funkciónak köszönhetően nagyjából 6500 YouPorn felhasználó e-mail címe és jelszava szivárgott ki Pastebinre. Az új regisztrációkhoz tartozó szenzitív adatokat listázó felület már 2007 novembere óta aktív lehetett.  Mostanában rá jár a rúd a…..
Igazi programozó 2012.02.24 09:50:15
Ezt a gyönyörű, rendelésre készült, különleges Vacheront Constantin-t nem a készítője nevezte el, ahogy az lenni szokott, hanem a gazdája, Vladimir. Ha valaki el tudja érni, hogy a világ legdrágább és legtekintélyesebb luxusóra készítője külön az ő számára, az ő saját…..
addict A Pepsi bűvös száma 2011.12.22 10:18:00
Lefogadom, hogy még ti sem hallottatok a világhírű kólamárka bűvös számáról, amely nem más mint a 12939. Vajon rá tudtok jönni a reklámfilm megnézése előtt, hogy miért?Egyszerűen nem hiszem el, hogy a világhírű kólamárka 119 éves fennállása óta még senkinek sem jutott…..
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Igazi programozó 2011.10.06 17:53:15
hogyvolt Hacktion 1x01 2011.10.06 13:00:00
Hát öcsém, ha arra számítottál, hogy ezzel a címmel a Reviczky büfés kalandjain röhöghetsz hetente az antennás adón, rábasztál, meg tuti hallás után karaokizod a vörc donkámízit a kultúr kistermében. Ez, baszod egy hekkeres-titkosrendőrös magyar sorozat, frankón olyan, mint…..
Officespotting Leo Burnett 2011.09.22 13:47:00
Bérlő: Leo Burnett Bérlő profilja: Reklámügynökség Irodaház: Bécsi út 49. Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 40…..
Igazi programozó 2011.09.27 07:45:54
A MAC Me Over kampányban már láthattátok, hogy az egyik kiválasztott egy fiú lett. Hát most a NARS sminkversenyén, amiről korábban hírt adtunk, szintén egy srác nyert. A Makeup Your Mind kampány egyébként arról szólt, hogy a Nars könyvéből bemutatott 12 sminket kellett az…..
Igazi programozó 2011.09.24 08:56:18
@spacegirl: Különben meg leginkább a pasik zabálnak. Ezzel a kör be is zárult. :)
Néhány hete interneten láttam és ismerősöktől hallottam, hogy "Jaj, Amerikában megszűnik a kézírás"! Hisztérikus reakció hullám futott végig a neten, amely úgy vizionálta, mint civilizációnk széthullásának első biztos jelét. Magam is furcsállottam a hallottakat, mert kissé…..
Igazi programozó 2011.09.24 08:47:54
@pfekete101: Hááát, ha abban ékezettel, és két g-vel írtad a "függ" szót, én meg is nézném.
Éppen most tették közé QS World University Rankings 2011/12 eredményeit. Ilyen lista persze több is akad, de ők már közel 20 éve csinálják. Az idei lista egyébként némileg átrendeződött, igaz, az első két helyen nincs változás: a legjobb felsőoktatási intézmény most is…..
Tegnap megvolt az első "munkanapom" a Costes-ben, csak 5 órát voltam, de az is alaposan lefárasztott, pedig nem is volt olyan kemény, mint gondoltam volna előre. Mondjuk a reggel 7-es keléshez eleve nem vagyok szokva, de 8-kor már ott akartam lenni, ahogy mindeki más is, a szerda a mise en…..
"Az állam - a működésének hatékonysága, a közszolgáltatások színvonalának emelése, a közügyek jobb átláthatósága és az esélyegyenlőség előmozdítása érdekében - törekszik az új műszaki megoldásoknak és a tudomány eredményeinek az alkalmazására." A…..
Igazi programozó 2011.04.26 00:08:57
@Ruszin Zsolt: Nekem van. Mire vagy kíváncsi?
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Csillag születik 3 kapcsán tartott mai sajtótájékoztatón közölte, hogy lesz egy olyan szombat, amikor sem kiválasztás, sem párbaj nem lesz a ValóVilágban, hanem jótékonysági show-t iktatnak be helyette. A programigazgató ma elhangzott…..
Igazi programozó 2011.02.25 08:20:50
@csoko20: Kellene szervezni egy Facebook csoportot, amelyik követelné, hogy a "jótékonysági" szavazás legyen teljesen transzparens, azaz MUTASSÁK közjegyzővel együtt, hogy hány db SMS érkezik, abból mennyit vesz el a telkó szolgáltató és mi marad a gyerekeknek. A műsor elején meg deklarálja a csatorna, hogy minden SMS-hez egyet hozzátesz. Vagy minden tízhet hozzátesz még egyet. Vagy mittudomén, összesen hozzátesz még 10M Ft-ot. Ez utóbbi lenne jó, mert akkor a nézők lealázhatnák őket, hogy ők maguktól is összedobnak 100M Ft-ot. Csak hogy fájjon. És a sztori ott állna meg, hogy a Blikk vagy mittudomén, ki a bulvár párjuk nyomtatásban, lehozza a fotót a csekk átadásáról, majd este az RTL "hírek" szintén tolja a riportot. CSAK akarni kellene ezt, de sajnos sunyi gondolatok vannak most is a háttérben, okosan jótékonysági köntösbe csomagolva. Hánynom kell.
....ebben egyetértenek stylistok és szakemberek   Olvasom egy férfiaknak szóló angol nyelvű stílus blogon (...miért, miért?! arra jártam!), miket írnak a különböző stílusguruk arról, mit visel, csinál, eszik, szórakozik, vezet ...stb a magára adó férfi. Na, mondom…..
Képszöveg, kérdés: Hol van Románia a térképen? Válasz: Emiatt nem tudja senki, hol is vagyunk. A képet Andi Amironoaiei blogjáról vettük.   Románnak lenni mostanában elég rossz. Egy közvéleménykutatásból az derült ki, hogy legszívesebben azonnal külföldre költözne…..
Igazi programozó 2010.08.10 10:19:14
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet az amerikai törvények szerint immár legális jailbreak, egyszerűen megnyitunk egy weboldalt az iPhone Safarijában, végignézünk pár töltősávot, és újraindítás, kábel, külön gép nélkül megvan a feltörés. Hol vannak már a custom…..
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
Igazi programozó 2010.06.21 13:12:14
D.Tóth Kriszta bűbájos, kár, hogy nem szólózik. Jó arcok a sportrovatosok is, kivétel nélkül.

@RobinGood: Hrutka volt a hangszerelő, DJ Dominik meg a produkciót vezette. Valami casting blogban olvastam, de már nem tudom, hol. De mindegy is, marhára nem indokolt a megjelenésük.
A magyar származású Nobel-díjas fizikus, a holográfia feltalálója születésnapjának alkalmából hologram-szerűen jelenik meg ma a Google logója:  Néhány korábbi, magyar vonatkozású Google logó... 2010. 05. 29. Harsányi János, magyar származású Nobel-díjas közgazdász,…..
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
Tegnap belefutottam a kuruc.infó egy az LMP kommunista, MSZP-s és SZDSZ-es kötődéseit vizsgáló cikkébe. A keményen zsidózó írásban az idegenszívűséget a következővel is "bizonyították":A korlátlanul magyar hírportál cikkének ez a része azonban nem "egy…..