Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizműbotrány

21 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 -Érdekes részek vannak benne.  "Szabadon átruházható részvények"ről van szó, milyen cél lehet mögötte, kinek akarják átruházni?-A tevékenységek felsorolása is megér egy kis bogarászást: pl. orvosi műszer gyártás, vasút építése, DIVAT…..
 Ha valaki más is írna az APEH-nek az ügyről... Tájékoztatjuk, hogy a panasziroda@apeh.gov.hu  levelezési címen közérdekű bejelentést, illetve panaszttehet az adóhatóság felé.A bejelentésekkel kapcsolatos tudnivalókKözérdekű bejelentésA…..
Aktuális olvasói levél    Megtiltotta a vízmű dolgozóinak a vízellátás biztosításához közvetlenül nem köthető munkavégzést a Pécsi Vízmű Zrt. vezérigazgatója, az új szolgáltató Tettye Forrásház Zrt. vezetője azonban a feladatok fegyelmezett ellátására…..
vizműbotrány 2009.10.12 23:22:27
Pécsi Vízmű Botrány APEH honlap 2009.10.12 23:18:00
Kérve kérek mindenkit, hogy ne hivatkozzon erre a linkre:http://www.apeh.hu/adatbleker/afaalanyok/afaalanyok_egyszeruHa megnézitek, akkor látjátok:Az adatbázis 1539427 db áfaalanyt tartalmaz.Az adatbázis utolsó frissítésének dátuma: 2009.10.12.Az alkalmazotti adatok utolsó (havi)…..
Tegyük fel, hogy elfogadjuk, hogy munkáltatóként jogutódként kezeli magát a Tettye Forrásház Zrt. az alábbira hivatkozva:"Ugyanakkor rendelkezésünkre áll a Legfelsőbb Bíróság BH 2003. 435. számú eseti döntése, amely kimondja, hogy a munkahely átvételén és a…..
Páva Zsolt szerint a vízművel kapcsolatban a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a cég (Pécsi vízmű Zrt.) nem Pécs és a hozzá közvetlenül kapcsolódó települések szolgáltatás fejlesztésén és az árszínvonal csökkentésén dolgozott, hanem a terjeszkedést tűzte ki célul,…..
Még ha el is fogadjuk az a nyilvánvaló hülyeséget, hogy a Pécsi Vízmű Zrt. alkalmazottjait jogutódként veszi át Tettye Forrásház Zrt., a szakszervezetnek akkor is tisztában kellene lennie a jogaival. Tudniillik, ha a mai napon tájékoztatta is mindkét fél a dolgozókat, akkor is…..
 Kedves pécsi fogyasztók! Ha nem tudjátok, hogy kinek és hogyan fizessetek vízdíjat, az alábbi helyeket tehettek…..
Ki állapítja meg a víz- és csatornadíjat?A közüzemi vízellátás és szennyvízelvezetés a hatósági áras szolgáltatások körébe tartozik. Ez azt jelenti, hogy önkormányzati tulajdonú szolgáltatóknál – így a Pécsi Vízmű esetében is – az adott település…..
 Nem vagyok jogász, nem értek hozzá, de közreadom Catella olvasói levelét, amit ezúton is köszönök!Van 3 érdekes hsz az index fórumon, érdemes foglalkozni…..
A pécsi vízművek Nyugati ipari úti telephelyét a múlt hétfő óta a Pécsi Terror Házának hívják az ott dolgozók. A megszállt intézményben rendezetlenek a munkaszerződések. Nem tudni, hogy kinek kell engedelmeskedni, milyen munkaeszközöket lehet használni, és nem tudni azt sem,…..
Zaicz Gábor szótára szerint a jár finnugor kori, de a járom már déli szláv, a gyere pedig ismeretlen eredetű szó. A terjedelmi okokból félbehagyott előző cikkünkben elég szerteágazóan tárgyaltuk a származáshoz, teremtéshez, eredményhez, éréshez kötődő gyököket. A…..
vizműbotrány 2009.10.10 21:44:39
Nem tudom, hogy jó-e ha egy közműcég nyereséges. Ha valaki tudja, akkor mondja meg, hogy mire számíthatunk a következő számokból! A múlt: Pécsi Vízmű Zrt. Adózott eredmények: 2007: 352 millió forint 2008: 267 millió forint  Forrás: itt. A jövő: Tetty Forrásház…..
Nem akárki, egy önkormányzati képviselő küldött egy linket a botrány hátteréről, amit ezúton is köszönök neki. MTI| 2009. szeptember 17.A Suez nem akarja eladni a Pécsi Vízműben szerzett tulajdonrészétA francia Suez Environnement Pécsett tárgyaló közép-európai igazgatója…..
Hopp, bocsánat! Annak, aki mégis csak az önkormányzati határozatokra kíváncsi, és nem bírja kivárni, amíg megoldódik a technikai hiba az önkormányzat oldalán, a Google mégis tud segíteni. Holnaptól akár már meg is javulhat a letöltés funkció Pécs város oldalán! :) Linkelek…..
vizműbotrány 2009.10.08 19:49:41
Bocsánat, hát hogyan is jegyezhetne be domaint a cég, ha nem is jegyezte még be a cégbíróság.Se a adoszam.hu, sem a feketelista.hu nem tud róla.Hű, akkor alkalmazottai lehetnek egyáltalán?..
vizműbotrány 2009.10.08 19:48:37
Több hozzászólásban felbukkant a kérdés, hogy van-e a Tettye Forrásház Zrt.-nek vízjogi üzemeltetés engedélye? Az előző posztból kiderül, hogy az önkormányzattal kötött szerződés is kötelezi az új céget arra, hogy legyen neki ilyenje. Nem tudjuk, hogy van-e. De mi az…..
Hát ez is meglett:Üzemeltetési szerződésMint látszik, adószáma itt még nem volt a Tettye Forrásház Zrt.-nek, de máris kötelezettséget vállalat a vagyonkezelője arra, hogy évente 911.713.000 Ft bérleti díjat (áfával együtt!) fizet az önkormányzatnak a közművek…..
Ha az volt a cél, hogy letiltsák a Pécsi Vízmű Zrt. minden netes elérést, hát nem sikerült:http://whois.domaintools.com/vizmusarok.huSzegény gyerekek megtévesztésére senki sem gondol?www.vizmusarok.hu ..
Gondoltam, rákeresek az iwiw-en, kik is üzemeltetik most a pécsi vízvezetékeket meg a satöbbit. De rájöttem, hogy a Tettye Forrásház Zrt. dolgozói nem a napot lopják: ők egyáltalán nem iwiweznek!                        …..
Pécsi Vízmű Botrány Domainek 2009.10.07 22:50:00
A Pécsi Vízmű Zrt. weboldala már nem elérhető. Online ügyintézés? Hja, az már a múlt! A bannerei még futnak itt-ott, de már nem érdemes rákattintani. Az új üzemeltető, a Tettye Forrásház Zrt. viszont még nem aktivizálta magát domain-ügyben. Hajrá, kedves…..
Pár évvel ezelőtt még én is a Pécsi Vízmű dolgozója voltam, de már rég nem onnan kapom a fizetésem.Mégis felkavart mindaz, ami az elmúlt napokban történt.Nem akarok egyik oldal mellé sem odaállni, de egy valamit leszögezek most: az az eljárásmód, ahogyan az önkormányzat és…..
Ezt a blogot azzal szerettem volna kezdeni, hogy belinkelem a Pécsi Önkormányzat, pontosabban Páva Zsolt előterjesztését még a Pécsi Vízmű Zrt. birtokba vétele előttről. Itt volt, ni: http://eugyintezes.pecs.hu/download/index.php?id=155671 Aztán most sehol. Helyette üres képernyő.…..