Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villikukka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve még egy derékbatört nyaralás kapcsán írtunk a MÁV jópofa bicikliszállítási szabályáról, miszerint külön vagon híján összesen 4 darab kerékpár szállítható egy vonaton. Tiborék csapata azonban nem hagyta magát leszállítani, miután eladtak neki egyben 5…..
villikukka 2007.06.27 20:50:26
Hát a MÁVos dologhoz annyit, hogy egyszerűen kocsira sincsen pénzük, és ezért nem indítanak többet. Ezért nem működik "tegyünk fel egy extra vagont, ha nagy csoport jön" szolgáltatás. (Ez meg amúgy nem csak a MÁV hibája, nem ők verik széjjel a saját kocsijaikat).

A kallerek meg tényleg rohadtul bunkók tudnak lenni. Szolgáltatás meg sehol sem működik az országban, vagy legalábbis én még nem találkoztam vele. Najó, a zöldséges bácsinál. :)

RosszQtya!
Az autósok éppen úgy tesznek a szabályokra, sőt! Múlt pénteken be szerettem volna fordulni kicsiny utcámba , egy nem is annyira forgalmas úton. Indexeltem kacsóimmal ahogy kell, és ez általában működni is szokott, de most valahogy bringásgázoló hangulat volt, és egy kocsi még lazán elhúzott mellettem. Szerencsére nem lett vész, pont elkerültem, és még be is tudtam volna fordulni, de a következő autós sem lassított, és lényegében jól elütött. Szerencsére csak a bringám hátulját kapta el, de hatalmasat estem, most is úgy nézek ki, mint akit jól összevertek. És a drága csak rámdudált és továbbhajtott. Szeretem az autósokat.
Sokszor visszagondoltam az esetre, amolyan önkritikus bringás vagyok (van ilyen is), de továbbra is teljesen biztos vagyok, hogy egyáltalán nem én voltam a hibás. Ő volt teljesen szabálytalan, és egész egyszerűen bunkó. Sajnálom, hogy nem tudtam megjegyezni a rendszámát, mert éppen a bicklim alól próbáltam kibújni...

De sebaj, majd úgyis jól kipusztulunk a kipufogógáztól, nem lesznek emberek, nem lesz probléma.
Azt még mi sem hittük volna, hogy ez a remek kultúresemény Homárba való eredménnyel járhat, oszt mégis az a helyzet, hogy szombatról vasárnapra virradóra decens, kultúréhes nők voltak kénytelenek péniszre utaló karjelzést mutatni távolodó buszok irányába a Lágymányosi…..
„Bezabált a kórházban az éhen halt nő férje” – írja a Színes Bulvár Lap címlapon nagy, sárga betűkkel. A rohadék F. László. Evett, falt, magába tömött mindent, biztos egyenesen a szájába nyomott egy egész flakon a tejszínhabot, aztán ráküldött néhány…..