Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztanka55

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinn az űrben történt,egy bolygón találtam magam,és ott vad háboru dúlt.Hatalmas harci gépek tömege,vadul villódzó lézerek és a bolygólakók voltak hátrányban.Egy királynőjük volt,azt védték vadul.Hatalmas robotruhát viseltek,ami tele volt fegyverekkel,lézerrel,közelharci…..
sztanka55 2009.10.16 23:57:24
sztanka55 2009.10.17 00:12:57
Igazából sokat köszönhetek a blogodnak.
A te rémálmaidat (ami egyértelműen egy betegség miatt van:
www.medlist.com/HIPPOCRATES/IV/2/130.htm )

olvasgatva és azon gondolkodva ébredtem rá,hogy az Ufo-sztori,amit az elején megosztottam veled,csupán ÖNKÉNYES KITALÁCIÓ RÉSZEMRŐL, amit egy-két valós(?) élményem továbbgondolt változata, fantáziám terméke,amit összekevertem a hitemmel és az aktuális UFO sztorikkal,amiket mostanában olvasgattam. Az élményeimben ugyanis abszolut NEM szerepeltek ufók, sőt csak fényt láttam,lényeket nem. Csupán az élményem összecsengett egy-két ufóélmény részletével,de NEM egyezik vele!!

Amit én tapasztaltamaz nem tudom mi volt,de én csináltam belőle ufo összeesküvés sztorit.

Szomorúbb a valóság,mint az álom,de ideje felébredni.
Gondolataim,álmaim Rémület 2009.10.11 21:58:00
Amikor először találkoztam egy démonnal,még nem sejtettem milyen is az igazán.Álmomban,egy vidéken jártam,ami ismeretlen és idegen volt.Egy kitaposott úton mentem végig.És egy üregben találtam magamat.Valami rosszindulatú lény támadt rám,és elragadott magával,felrepült…..
sztanka55 2009.10.14 09:06:20
Ez a böszme magyar kiválasztottság vallás kergít meg téged.Ez a démonikus!!

Itt is egy ÁLDOZAT:

www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow

TELJESEN BECSAVARODOTT!

El lehet HINNI a tudatlanságunk és az információ hiánya miatt bármit,de az EMPIRIKUS BIZONYÍTÉK HIÁNYÁBAN, AMIT REPRODUKÁLNI LEHET, mindig csak feltételezés marad.

Ahány ember,annyi hit,a fantázia nem káros dolog,ha az ember megtartja abban azt,hogy TÉVEDHET,MERT FELTÉTELEZ A HITÉBEN!!
Erre mondják a fanatikusok: Az hitetlenség!

Nem az,mert a szabadságod megmarad és tolerans tudsz maradni,mindezek pedig Isten akaratával megegyeznek.

A fanatikus tanokon alapuló szubjektív szellemi megtapasztalásokon alapuló hit pusztán homokra épített ház.Bármikor összeomolhat.

A hatása pedig? Tessék csak nézni: a bigott őrület!!!

Ha enegem hülyítene agyilag az elképzelt,fantáziámat is tartalmazó hitem, akkor KIDOBNÁM AZ ABLAKON!!!!!!!!
Volt egy időszakom amikor tanító álmaim voltak.Mindenféle helyzetet álmodtam meg ami egy lélekkel létezése során történhet.Dimenziót ugrottam,egyik pillanatban itt voltam,a másik pillanatban átléptem egy rezgéssel feljebb.A betegségekkel is álmodtam,látva őket mit csinálnak…..
Gondolataim,álmaim Idegen lények 2009.10.12 22:47:22
Sokszor álmodok fekete ruhás lényekkel,akiknak egész fehér fejük volt,és nagy koromfekete mandulaszemük.Egy hatalmas teremben ültek,egy ovális asztalnál,és tanácskoztak.Mind fekete ruhát hordtak,és fekete köpenyt.Az asztalfőn ülő lény arcát egészen közelről láttam.Fehér…..
sztanka55 2009.10.13 00:05:49
sztanka55 2009.10.13 00:08:56
Aludtam amikor egy szörny rám ugrott és harcoltam vele.Sok ilyen lénnyel volt dolgom,de azok nem idegenek,inkább valami démon szerűségek.Ezzel a lénnyel sokáig verekedtem.El akarta szakítani az életfonalamat,és én védtem.El akartam menekülni ki a kertbe,otthagytam a testemet,és…..
Megjelent egy helyszín a szemem előtt olyan tisztán,letudnám festeni.A tályon dombok,ritkásan fák és bokrok.Az egyik zöld dombon egy házikó,olyan otthonos és rendezett ami nagyon tetszik nekem.Egy asszony van az ajtóban,és a fia körülötte ugrál,amikor meglát valamit a bokrok…..
sztanka55 2009.10.11 15:35:35
@bealina: Imádkozom érted bealina. Ennyit tehetek.
Gondolataim,álmaim Mi történt? 2009.10.07 20:48:55
Ez volt az első olyan élményem hogy elhagyom a testemet.Mintha egy másodtestben mozognék ,és nem működik rendesen a tudatom.Talán alvás közben pihen jónéhány agyterület.A szobámban voltam az első pillanatban,majd felemelkedtem,és pillanatok alatt máshol találtam magamat.Idegenek…..
sztanka55 2009.10.07 23:45:29
Ezek a képek annyira megegyezőek és egyben ÉRTELMETLENEK sok-sok embernél,hogy csak ELŐRE GYÁRTOTT GONDOLATI KÉPEK,SZUGGESZTIÓK lehetnek,ami a valóban megtörtént dolgok, a VALÓSÁG kitörlésére és elfedezésére szolgál.
A valóságban az eltérített személyt fizikálisan csak egyszer-kétszer látogatták meg,és vége. Az élmény törlése, a KAMU gondolati elemek, és a szonda inplantátumok okozzák a HOSSZAN fennáló idegi-érzelmi galibát.
A szondák szinte szűrhetetlenek emberi eszközökkel.
(Nekem az orromon keresztül és a fülemen keresztül is hagyták már el ilyenek az agyamat.) Mielőtt KIMENT,a fajtájára jellemző energiája erőteljesen megnyilvánult,majd megszűnt. Az egyéni pszichés állapot erőssége,stabilizálódó, önregeneráló agyi folyamatok kilökődésüket idézik elő. (Meg persze Isten kegyelme.Régen ezeket is démonoknak hitték.)
Nekünk embereknek van olyan részünk (egyesek szellemnek mondják),amelynek a dimenzióját használják ezek a lények a rejtőzködésre. Céluk a földi élet élet megfigyelése,vizsgálata,genetikai manipulációja. Kísérleti telepnek tekintik a földet,és bennünket a szolgáiknak szánnak.
A jövőben az ő képviselőik szeretnék átvenni itt a hatalmat,hogy civilizációjuk érdekeinek megfelelően irányítsák. Ezt úgy hívják: GYARMATOSÍTÁS.
Kevesen vannak és félnek állati természetünktől. (Vagy arra tanítják őket az öregjeik,hogy állatok vagyunk)
Nem tekintenek bennünket egyenrangú partnernek.
Ezért társadalmaink fejlődését akadályozzák,céljuk még a BUTÍTÁSUNK, és a BUTASÁGBAN TARTÁSUNK össztársadalmi méretekben. Ehhez még a VALLÁST is manipulálják.

De van Isten aki számonkéri rajtuk mindezeket és megfizet nekik az ő cselekedeteik szerint.

A mindennapi életemben mindezekkel nem foglalkozom,hiszen ha a humanoidok átveszik a hatalmat észre sem vesszük. De ŐK IS CSAK TEREMTMÉNYEK.

És mint említettem: Isten maga eljön ide és igazságot tesz a fajok közt.
sztanka55 2009.10.08 07:58:16
Az eltérítők,vizsgálódók orvosi részlege a szürkék.
De nem csak ők vannak. Akiktől a leginkább kell tartanunk,azok is humanoidok. Emberszerűek.

Mivel a földönkívüli civilizációk képviselői is teremtmények (őseik nem öröktől fogva vannak,hanem valahogyan keletkeztek),és intelligensek, közöttük is akadhatnak jók és rosszak is. A tetteik alapján azt feltételezem,hogy ők úgy működhetnek,mint egy szekta.
Az idegenek is kiszolgálói az őket küldő akaratnak, felsőbb vezetőjüknek. A szürkékről azt gondolom,hogy lehetnek akár kifejlesztett "biorobot" faj is,amit szintén a humanoid lények hoztak létre egy alacsonyabbrendű életformából.
Ezeknek mániájuk a génmódosítás és a testekkel való tudományos munkák,kísérletek. Ebből nekem az jön le,hogy a világmindenségben az életet elindító Istent nem ismerik,hanem valószínűleg vagy vallástalanok,vagy civilizációjuk és vezetőjük legfelsőbb hatalmát hirdető,árjakultusz náluk a divat.Mentális és szellemi energiákat használva a földi vallási gyakorlatot is képesek befolyásolni,a vallási vezetők manipulálásán keresztül!
Remélem az emberiség Isten segítségével (és jószándékú küldöttei segítségével) a jövőben fel tudja venni a harcot ezzel az ellenséggel és kifüstölhetjük őket,felszámolva a bennünket zaklató tevékenységet.
Földi,emberi kultúránkban számtalan az igazságtalanság,de mégis inkább igazi emberek vezessék a földi életet,mert az ember az embert legalább ismeri.
A tecnikai fejlődés emberiségének egyes vezetői,azonban gyanúm szerint sajnos idegen befolyás alatt állnak,ami azt jelenti,hogy az ő szempontjaik alapján látnak bizonyos dolgokat. És az ő szempontjaikban egy átlagos emberi lény az állatvilág része, nem tényező,nem kell figyelembe venni, mikor "nagyobb" célokért cselekednek.

/Hozzászólásaim saját és más eltérítettek tapasztalataiból származó következtetések,feltételezések. A változtatás és tévedés jogát a feltételezett részeknél fenntartom./
Gondolataim,álmaim Első álmok 2009.10.05 20:56:00
Minden kezdet nehéz,főleg ha olyat álmodik az ember amit nem is ért.Eleinte minden félelmetes volt.Rémálmok kínoztak,ahogy az utcán menekülök és idegen lények üldöznek.az utcákon rohangáltam és rettegtem.A ruhák alól fény tört elő és vadul mozogtak.Ezt a fantáziám…..