Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyus

70 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
petyus blogja terra nován utolsó 2007.09.23 21:46:01
újra itthon.a dramaturgia szabályai úgy kívánják, hogy aminek eleje van annak vége is legyen, álljon hát itt az utolsó bejegyzés.pénteken lementünk washingtonba Ágival. elmentünk a fehérházhoz, benéztünk a kapitóleumba, majd a szokásos fogadás a főtéren. busszal mentünk:…..
petyus blogja terra nován XY 2007.09.21 04:33:17
ma megszabadultam a lányoktól, és a két szomszéd magyar sráccal elindultunk megnézni a USS Intrepid repülőgép-anyahajó fedélzetén kialakított múzeumot. ez sajnos kimaradt, ugyanis az a k*rva hajó nem volt a helyén. ezután egy speedboat túra következett volna, de gondoltuk előtte…..
ma meglátogattam Lady Liberty-t. a panoráma innen is egészen kellemes volt. merkwürdig, hogy - a képek tanúsága szerint - a birodalmi lépegetőket new jersey-ben gyártják. ezután Ellis Island felé vettük az irányt, ami a bevándorlók első állomása volt ezernyolcászakárhány…..
kinttartózkodásom alatt a legértelmesebben elköltött $18: egy belépőjegy az empire state building tetejére...
bostonban hazaérve kibontottam a bőröndömet, és ez a papír fogadott. a biztonságiak átvizsgálták a csomagomat, de mindent szépen visszapakoltak. mikor átmentem a biztosnási ellenőrzésen már tudni lehetett hogy ez lesz, mert a magyar útlevél felkeltette a hatóságok figyelmét. a…..
az alkoholon és drogokon kívül van még egy dolog, ami remekül oldja az ember gátlásait: egy kék villogó az autó tetején. az alant szereplő videón a new york-i mentősofőrök performanszát csodálhatjuk meg, ahogy remekül megkoreografálva, lezserül két oldalról próbálják…..
ez most ez mi ez?..
ez kinek ismerős? kis segítség, itt van nagyban összemaszírozva.....
itt vagyok újra, ideje írni valamit! ötödikén átrepültem bostonól minnapolisba, hogy tíz napot töltsek egy régi barátnál. Dougék háza nagyon szép, majd körbefotózom valamelyik nap, a város szélén van egy tó mellett, ahol mindenfajta állatkákkal lehet találkozni. van…..
petyus blogja terra nován 2007.09.06 23:29:11
olyan nagyon jó végre pihenni a egy kicsit. végtelenül kedves mindenki, a ház és a környezet egyszerűen gyönyörű, és elképesztően csöndes és nyugodt minden. képek hamarosan...
ha már így belejöttem írok még egyet. kering egy sztori itt a környéken négy bulgár életmentőről. hogy, hogy nem, egyszer találtak az út szélén egy elütött szarvast (én is láttam már). élelmes nép ez, berakták a csomagtartóba, és meg sem álltak hazáig. valahogy…..
azt hittem nem lehet annál abszurdabb dolgot csinálni, mint hogy két-három napra átdobni valakit bostonból new yorkba dolgozni. tévedtem... pénteken a kocsiban volt még háromszáz kiló homok is, mintha az itt hiánycikk lenne (a homokot bizonyos vízszűrő rendszerek használják a…..
petyus blogja terra nován 2007.09.02 16:12:32
azt elfelejtettem írni, hogy itt olyan elképesztően, rettenetesen, kibírhatatlanul büdös a csapvíz, hogy hányingerem van ha beleszagolok. a bostoni víz sem kellemes, de ehhez képes az egy szentkirályi. mit szentkirályi, evian...
petyus blogja terra nován 2007.09.02 05:00:09
na, megérkeztem tegnap este a new yorki divízióba. mert ugye önként jelentkeztettek erre a kétnapos túrára. aztán tegnap kirak a főnök, és aszongyahogy "akkor hétfőn este valaki hazavisz". mondom ácsi, az akkor már bruttó három nap, és ugye csak kettőről volt szó.…..
petyus blogja terra nován 2007.08.31 05:50:02
tudom sok bejegyzéssel adós vagyok, de egyszerűen túl fáradt vagyok az íráshoz. hétvégén újabb new york-i bevetés, egészen pontosan wappinger falls-ban, akárcsak múlt héten (guglizza ki a helyet aki akarja). most nem kérdezték, hogy akarok-e menni, hanem közölték hogy vagy két…..
pici Ági elhagyta a bankkártyáját a minap, ezért felhívtuk a bank of america-t hogy letiltassuk. én tolmácsoltam volna, de az ilyen dolgokat csak "személyesen" lehet intézni. Ági nem boldogult az ügyfélszolgával, ezért visszaadta a telefont nekem. a nő megkérdezte, hogy…..
petyus blogja terra nován 2007.08.24 19:59:00
két napra átdob a cég new york-ba. durva emberhiány lehet, hogyha innen visznek embereket, hogy betömjék a lyukakat. tisztára mint a seregben... ma este megyek, vasárnap este jövök vissza. a legrosszabb az egészben, hogy egy szombat esti házibuliról lemaradok emiatt. dehát mit lehet…..
petyus blogja terra nován 2007.08.20 02:54:23
napi összefoglalónk következik: sárkány megadta magát, bebootol, de 2-3 perc után kifagy/meghal. hardveres bibi van, sztem megszakadt egy szál az alaplapon, de ez csak sejtés, a pontos daignózishoz nem állnak rendelkezésre az eszközök. szóval úgy néz ki, hogy notit kell…..
vajon van még olyan ország, ahol a benzin még a leggagyibb narancslénél is olcsóbb?? $2.75 vs $3.29 gallononként (ami ~3.8L), szóval még csak nem is szoros.....
gyors összefoglaló következik az elmúlt hét eseményeiből. először is, át lettem helyezve hatóságilag, most már nem Haverhill-ben lakom, hanem Framingham-ben, ami kb. 60 mérföldre van az előzőtől. Danival meg a két Ágival vagyok, az épület előtti, illetve az attól kb 10 perc…..
a minap hallottam, hogy az egyik gyereket a medencénél Armani-nak szólítják a szülei. hát meddig fajulhat még a névválasztási horror? hány gyereknek kell még a különböző luxsmárkák, divatcikkek és szappanopera sztárok nevét viselnie egy életen át? mégis mi lesz a…..
most tudtam meg, hogy Massachusetts államban szombaton nem kell áfát fizetni a $2500 alatti vásárlásokra. 5% a differencia, de azért rendes dolog ez állam bácsitól...
petyus blogja terra nován 2007.08.03 04:39:00
új hét, új autó! hétfőn visszavittem a pt cruisert, de mint kiderült a nissant addigra már kiadták másnak. három közül válaszhattam: ford focus, chevi kobalt, chrysler sebring. rákérdezdtem a motorméretre, mert a cruiser elég gyengécske volt - a tag azt mondta hogy fogalma sincs,…..
petyus blogja terra nován 2007.08.05 14:35:20
hétfőn költözés. két életmentő hazamegy arról a környékről ahol Dani dolgozik, én pedig átköltözöm hozzájuk. kicsit sajnálom itthagyni a jó kis medencéimet, már tökre megszerettem őket. dehát ez van. azért jó lesz ez...
petyus blogja terra nován 2007.07.30 06:27:10
pénteken Danival meg Tomival elmentünk Kenebunk Portba, ami arról nevezetes, hogy ott található george w. bush tengerparti nyaralója. az elnök kedvesen fogadott, és az alkalmon kapva informális tárgyalásokat folytattunk: megemlítettem a vízummentesség kérdését, amire…..