Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krutyifix

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor a Hír tévé visszafoglalása során kirúgták Kálmán Olgát a csatornától, mindenki szeretett volna egy nyilatkozatot kapni a műsorvezetőtől, aki azonban a felmondási idejére hivatkozva elhajtotta ezeket a kérdéseket. Most viszont az RTL Klub Reggeli műsorában ott volt Kálmán Olga és beszélt az…..
krutyifix 2018.08.21 22:41:47
@Leylandi: egy munkásembör, kálmán szOlga, én sosem láttam kikacsintani az objektivitás irányába, amit azért elvárhatnánk egy politikai műsorvezetőtől....... nagy égései akkor jöttek amikor v.melyik politikus próbált objektív maradni, nála meg csak felakadt a lemez
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
krutyifix 2016.04.25 21:13:36
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
krutyifix 2016.02.19 12:38:40
@Hihhetetlen: ezek nem a piaci kofák, elméletileg nem használhatnak bármilyen nyelvezetet, bár engem személy szerint nem zavar
az sokkal inkább, hogy balázs vezérürü fogalmatlan a világról, bármilyen kritika éri is el nem töprengene... szerinte mindenki irigy aki kritizálja, ostoba faék bonyolultságú elme
Vadót sajnálom mert ő talán tudna minőségibb rádiózást is csinálni
Ismét természetesen akar kinézni VV Veronika, ami, elnézve a műmelleket és a feltöltött csalánszájat, tök jogos kérés. Veronika első körben menten drasztikus lépésre szánta el magát, és kivetette az ajka fölé beszúrt piercinget, így kell ezt, nem szarozni, anyám is egyből…..
krutyifix 2014.03.08 20:46:33
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Kim Raver, Mary-Lynn Rajskub és Yvonne Strahovski. Még 71 nap a 24: Live Another Day bemutatójáig.  ..
krutyifix 2014.03.08 20:28:01
Amint vége a Való Világ hatodik szériájának, azaz valamikor májusban, jön az Anger Management az RTL II-re. Ez az a sorozat, amit Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi után forgatott, mármint azután, hogy onnan kivágták, mint macskát szarni, mert kokózott, ivott, kurvázott, de…..
krutyifix 2014.03.04 12:58:58
A tévében nem könnyű újat, maradandót, értékeset alkotni, különösen nem network tévén, ahol az alkotók kezét igencsak megkötik a társadalmi konvenciók, a médiahatóságok és a reklámozók is. Itt kitörni, mást, újat alkotni a hagyományos sorozatok dömpinge között igazi…..
Messze van még a negyedik évad nyitánya, de addig is itt van 16 percnyi kimaradt és bővített jelenet a harmadikból. Valar morghulis.   ..
Spoilermentes tanácshalom Francis Underwoodtól, a House of Cards főszereplőjétől, egyben a világ legszemetebb politikusától. Kommentekben se tessen spoilerezni, kösz.  ..
krutyifix 2014.02.20 21:18:41
Tegnap a szentendrei Skanzenben tartották meg a Kossuthkifli című tévésorozat (szigorúan véve, minisorozat) első sajtótájékoztatóját, amin volt finom pozsonyi kifli, pátoszos-remegő hangú önfelszopás és egy busznyi újságíró. Azért a Skanzenben mutatták be a sajtónak a film…..
krutyifix 2013.07.12 13:53:20
Többször megosztották olvasóink ezt a hosszú mozit velünk, mi sem tarthatjuk tovább titokban. Ez egy "látni kell" videó. Ámuljatok, élvezzétek.  (Disclaimer: munkahelyen, alvó családtagok mellett nem ajánljuk, mert garantáltan fel fogsz üvölteni.) ..
krutyifix 2013.02.19 08:42:56
Korábban megírtuk mire is készül Guerlain Chicherit és a Mini John Cooper Woorks Countryman. Akkor nem kevesen úgy reagáltátok le a - még be nem fejezett - mutatványt, hogy kamu/nem valódi/trükkfelvétel stb. Most itt a kendőzetlen igazság: tényleg megcsinálták! Chicherit…..
krutyifix 2013.02.19 08:23:22
A Dakar-szervezők a negyedik napra 288 kilométeres, Nascából a Csendes-óceán partvidékére vezető szelektív szakasszal készültek, melyet 429 kilométer összekötő szakasz követett Arequipába. Peterhansel 786 szelektív kilométer után őrzi vezető helyét Nászer el-Attija…..
Guerlain Chicheritnek sikerült(?) megcsinálnia a világ első raliautós hátraszaltóját, ami Monstertruck-show-k esetében ugyan már évek óta ismert elem, de ez mégis más. Ha valaki nem hallott volna róla még eddig, a francia fiatalember raliversenyző és profi síző (ráadásul…..
Hétfőn a harmadik szelektív szakaszt rendezték a 2013-as Dakaron. A mezőny még mindig Peruban ralizik, Piscóból rajtolva 243 kilométernyi mért szakaszt kellett teljesíteniük Pampáig, majd onnan még közel száz kilométernyi összekötő szakasz megtétele után érkeztek meg Nazcába,…..
Tegnap - immáron legalább másodszor - hivatalosan is bemutatkozott a VW Motorsport legújabb üdvöskéje, a Polo WRC. 2011 májusában jött a nagy hír, hogy újra visszatér a rali világába a német gyár. Azóta pedig csak teszteltek, teszteltek és teszteltek. De nem is akárhogyan,…..
Az Elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat című minisorozatokkal meglehetős sikereket elérő HBO egy harmadik minisorozatot vehet Tom Hanks és Steven Spielberg közös cégétől. Az új széria dettó a II. világháború eseményeit dolgozná fel, egészen pontosan a…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
krutyifix 2012.10.20 15:19:07
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
krutyifix 2012.10.14 21:08:47
Számomra egész nézhető volt az első élő x-faktor, bár nem is úgy ülök neki az ilyen műsoroknak, hogy itt kapok katarzist, meg egy hétre való szellemi táplálékot... egy egyszerű szórakoztató műsor a maga koncepcióival. Ami szerintem még mindig jobb mint a ker. tv-k saját gyártású szörnyecskéi átlaga. Nem zavar az ilyen műsor ha 10 évenként találnak egy Rúzsa Magdit. Aki követi az x-factor us verziót tudja mennyivel visszafogottabb a magyar (jó értelemben), azokon direkt arcodba tolt műdrámán, teátrális, üres hatásvadász ámerikai verzión a maygarok már csulát repítenének otthonukban az lcd fények felé.
Érdekes amikor egy bulvárportál még felszínesebb szenzációhajhászó része fikáz egy műsort mert a saját eszközeit használja (cc The Voice cikk)van némi képzavar:)) ja meg hasonlítgatja az x faktorhoz... egyik műsor sem a századunk remekművei, de voice-ban miért kell olyan embert belerakni (Mező M.)aki az előre betanult 3 mondatát sem tudja megfelelő időzítéssel elmondani. van az állapot amikor már megsajnálod a szereplőket, ez esetben zsűrit és szurkolsz, hogy ne legyen már ennyire esetlen (Caramel kivételével)
Szerintem túl magas labda konteóért kiálltani, hogy az index melyik műsort tolja, annyira nyilvánvaló...

Antal Timi alázna az us verzióban is, de még az uk verziókban is megállta volna tisztesen a helyét, szerintem azért választott iylen visszafogott konzervatív megjelenést mert volt a honfitársa akit hasonló műsorban (vagy ugyanebben,? már nem emlékszem... ) eléggé megvádoltak, hogy a formái viszik előre s nem a hangszálai, (keressetek rá milyen milyen korábbi képei vannak a neten, hát nem egy visszafogott vidéki kislány:))de mind1 is nem ez számít, tőlem egy nyakigérő horgász gumicsizmában is énekelhetne...

Oláh Gergő szerethető mert de nagyon szeretjük, ha legkisebb, leghányatottabb sorsú fiúé a királylány a mese végén. ki is használja ezt a csatorna + még brutál jól énekel + ott egy kisebbség aki teljes mellszélességgel támogatja (joggal)

Szabó Dávid hosszasan mesélt mekkora fordulat lehet ez a műsor az életében... de én csak azt látom, hogy az operett 20. századi groteszk nyálzenéjéből át akar nyargalni 21. század nyálzenéjébe, igaz a műfajban legalább jól énekel, kíváncsi vagyok, hogy tud-e mást is.
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..