Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szedlacsek2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
szedlacsek2 2010.03.08 19:02:37
@_KingJack_: Pedig jobb ha felkészülsz 60 % Fidesz, 30 Jobbik és 10 MSZP össetételű parlamentre...
Egy újabb rendszerváltó pártnak lett vége, az MDF nem lesz parlamenti párt. Azért azt nem hittem volna, hogy még a választójogi törvényt sem ismerik. Ibolya, Károly, Lajos: ezt most komoly? Tényleg csak ennyik vagytok? Tényleg csak ennyit tudtok? A sokadik banánhéj végzetesnek…..
Itt az idő, most, vagy soha! De nem arról kell nyilatkozni, hogy rabok legyünk-e, vagy szabadok, hanem a vállalkozóknak kell bevallaniuk, hogy mennyit is ért a tevékenységük piaci értéke január hónapban. Az új előírásokat még tavaly építették bele az Szja törvénybe (én…..
A szombatra kitűzött választmányi ülés volt hivatott meghozni az MDF választási felkészülésének végső döntéseit. A decemberben meghirdetett nyitás politikája, a különféle szervezetek, legfőképp az SZDSZ beszervezése azonban az utóbbi hetekben egyre kaotikusabb állapotokat…..
Ahogy a mondás tartja, nincs egy nyugodt hétvége.... Tegnap este őrizetbe vették a Budapest Airport jogi igazgatójával együtt, mindkettőjüket bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. "A két gyanúsított korábban a Budapest…..
Bocsánat, hát hogyan is jegyezhetne be domaint a cég, ha nem is jegyezte még be a cégbíróság.Se a adoszam.hu, sem a feketelista.hu nem tud róla.Hű, akkor alkalmazottai lehetnek egyáltalán?..
Hopp, bocsánat! Annak, aki mégis csak az önkormányzati határozatokra kíváncsi, és nem bírja kivárni, amíg megoldódik a technikai hiba az önkormányzat oldalán, a Google mégis tud segíteni. Holnaptól akár már meg is javulhat a letöltés funkció Pécs város oldalán! :) Linkelek…..
szedlacsek2 2009.10.08 16:11:36
De ami a legérdekesebb! A Tettye középtávú üzleti tervében NEM TERVEZ ÁRCSÖKKENTÉST!!!!

docs.google.com/gview?a=v&q=cache:KPhb7yjLuFIJ:eugyintezes.pecs.hu/download/index.php%3Fid%3D157151+Tettye+Forr%C3%A1sh%C3%A1z+Zrt.&hl=hu&gl=hu&sig=AFQjCNHfb4nWJhFWLoCGHH6SUdv2Yaxkxw

Ráadásul aki az üzleti tervet összerakta, az azt sem tudja, hogy 2010-től 19 % a társasági adó kulcsa, és nem 16 %....

A pécsi közgyűlésben mindenki hülye????

Most is 6 milliárd körül van az éves forgalmuk.. a 17 településsel együtt. És az üzleti tervből az látszik, hogy szó nincs arról, hogy csökkentenék az árakat... De a költségeket sem. Holott a franciák 2 %-a már nem kellene, hogy megjelenjen benne....

Ezt egy perc alatt ki lehet olvasni az előterjesztésből. A Pécsi Közgyűlésben tényleg MINDENKI ennyire gazdasági analfabéta, hogy nem vették ezt észre????

Meg egyébként is. Ha már jogszerűnek tekintik a pécsi közgyűlés az "einstandot", akkor miért nem csökkentették már az árakat???
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
szedlacsek2 2009.10.07 17:40:04
szedlacsek2 2009.10.07 17:45:17
@Bal:

Magánadósság =/= államadósság....