Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikamaki

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye, hogy lehet másképp is! Annyit fikáztam az elmúlt napokban a királyi U20-as produkcióit, hogy itt az ideje egy-két dicsérő szónak. No, nem nekik, hanem a TV2 BL-stábjának. Sőt, nem is csak a BL-stábnak, hanem az egész TV2-nek, mert marhára úgy csinálnak, mintha nekik ez a…..
Hármat aludtam a történtekre, hátha megszépülnek a dolgok, vagy a srácok szenzációs teljesítménye elhomályosítja produkciójuk prezentálását, de nem. Nagyon nem. Elmondom, hogy ennek egy kicsit is normális televízióban hogyan kellett volna kinéznie.16.35 – Jó napot…..
Fika Maki Nemtigris, nemTisza 2009.10.14 10:35:22
Aki itt él, tudja, hogy a pofátlanságnak nincs határa, úgyhogy bizonyos tekintetben le a kalappal a. biztosító előtt, amelyiknek nem tigris az emblémája.Az történt, hogy küldtek egy csekket, ugyan fizessek már 200 000 forintot, éves Casco gyanánt. Eddig is nagyjából ennyit…..
Úgy fel vagyok háborodva, hogy mindjárt kiugrok a nadrágomból – mondta állítólag egy alaklommal Vitray Tamás, és mondom én is, mert, amit az utódok mívelnek az U20-as foci vb ürügyén, az igen visszafogott megközelítésben is vérlázító.Miközben Németh Krisztián,…..