Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kreativkid

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látom, hogy nem csak nekem tetszenek a selyem rózsa kitűzők. Kívánságotok szerint most megmutatom, hogy én hogy csinálom őket.Először is ki kell választani, hogy milyen anyagból szeretnéd. Az erre alkalmas anyagok: organza, selyem, muszlin, tüll, csipke....Lehet mintás vagy…..
Star Wars Adventi naptár 2011.09.14 15:50:00
Messze még a karácsony, de nem árt előre beszerezni a legmenőbb andventi naptárat ever! Star Wars legófigurákat, ajándékokat találunk minden nap a naptárban. Egy hónapig tartó karácsony, hát lehet ennél jobb? Negyven dollárba kerül, több helyen meg lehet rendelni. Biztos vagyok…..
A németből átképzett orosztanárokból átképzett angoltanárok már ismerkednek az elágazásokkal, többen érteni vélik a hátul tesztelő ciklust, de sokan vannak, akik exception-öket dobtak a hír hallatán. „Az angolt túl egyszerűnek találtuk, a holt nyelvekhez nehéz élő…..
kreativkid 2011.08.27 08:32:14
@Takony_fősámán: Hát így: www.google.com/insidesearch/searchbyimage.html

Komolyan mondom, érdemes hírcsárdát olvasni!
Mentsd meg a tojásokat! Az Angry Birds az utóbbi évek egyik legnépszerűbb mobilos játéka, így szerintem senkinek nem kell magyarázni, miről szól. Már nagoyn sok offline klónját láttuk a játéknak, most elkészítették a társasjátékot is. Apró építőkockákból fel kell…..
 Péntektől már nem lehet zenélni a budapesti tereken, parkokban és aluljárókban. Közterület-használati engedélyhez köti ugyanis a főváros ezt a tevékenységet, és lejár a türelmi idő. Tehát ha valaki úgy zenél, hogy nincs engedélye, azt megbüntetik. A…..
Az első hármat itthon is meg lehetett venni, nem könnyű mindegyiket összegyűjteni. Akárhogy is nyomogatjuk a tasakokat, könnyű duplán megvenni ugyanazt. A harmadik sorozatnál ugyanis már nem lehet mobilos app-pal leolvasni a kódot és kitalálni, mi van a tasakban. A negyedik sorozatot…..
Bár pasi létemre annyira talán nem értek hozzá, időnként felbukkannak a blogon ékszerek is.   Persze üvegből, mi másból :)   Mára Heather Thompson csodás dolgait hoztam.   Kérdezném a nőihölgyeket, tetszik-e nekik vagy ez már túl szúrós lehet?   Zenemeg:…..
A kis műhelyemet kinőttem. Kérdés: ha olvassa a blogot olyan, akinek: 1. van esetleg üresen álló helyisége, amit egy korrekt összegért a rendelkezésemre tudna bocsátani vagy 2. alkotó (vagy ismersz olyat), aki jelenleg egy saját (vagy egyedül bérelt) műhelyben dolgozgat, de…..
Gyerekszoba Fa roadsterek 2011.02.23 12:06:00
Az Automoblox fa játékaiban minden megvan, hogy hosszú kifutású, nagy karriert fussanak be. Szerintem még a mai túltelített és nyitott piacon is esélyes a kultjáték titulusra. A fa építők hagyományait követi, a kollekció darabjai gyűjthetők, egymással kombinálhatók és plusz…..
Caviarius Baristatej 2011.02.20 17:19:00
Az egyik múlt heti Turizmus Panoráma Bulletin hozta azt a szenzációs hírt, amit aznap az összes többi hírportál is átvett, nevezetesen, hogy egy osztrák cég előállította minden baristák leghőbb álmát, a cappuccinotejet. A cikk szerint "ünnepel a szakma". A profi…..
kreativkid 2011.02.21 07:49:44
 A következő bejegyzést főként azoknak szánom, akik  gyakorló szülők, vagy gyermek vállalását fontolgatják. Az utóbbi időben egyre több olyan LEGO-t hirdetnek,  melyek burkoltan vagy nem burkoltan agresszivitásra sarkalnak és mentesek a kreativitástól.Mivel nem…..
Maradva a legutóbbi poszt gondolatmeneténél: a leglóbádzsettebb (kérem, próbálja meg 3x gyorsan kiejteni ezt a szót) dolog üti néha a legnagyobbat.   Itt van a párizsi Olivier Kosta-Théfaine, aki az öngyújtó lángjával készít komplett "street-art-freskókat".…..
kreativkid 2011.01.25 08:17:03
Ugrándozhatnak örömükben a pacifisták, ugyanis a Bullet Girl Jewellery a gyilkolásnál sokkal jobb módszert talált a töltények felhasználására: ékszereket készítenek belőlük. Az aranyozott vagy ezüstözött töltényekből és hüvelyekből teljesen egyedi és…..
kreativkid 2011.01.06 08:05:50
Nem teljesen tiszta nekem, hogy az általam nem igazán ismert Hyperakt ügynökség megrendelésre vagy önszorgalomból, proaktívan készítette-e az Adobenak ezt a Photoshopot népszerűsítő filmecskét, de a végeredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy tele van…..
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
Bigyóblog Itt az iWatch 2010.09.10 16:30:44
Egy kiegészítővel valóra vált az iWatch. Az új iPod nano ugyanis olyan kicsi, hogy a csuklón hordva is kényelmes, nem zavar munka közben. Egy óraszíjra kapcsolva pedig órává alakítható, hisz kijelzőjén úgyis mutatja az időt (persze ha éppen nem teljesen sötét). A szíj húsz…..
Joggal kommenteltétek, hogy bárcsak évente lennének választások, egyből több fejlesztés lenne mindenhol. Játszóteret többet is adnak át mostanában, de ez a pár napja nyitott visegrádi mindenképpen kiemelkedik közülük.A királyi palota és a Duna közötti területen fekszik, ahol…..
A tányérok formája nagyon régen kialakult, nem is nagyon változott az idők folyamán. Ez így kicsit túlzás persze, hiszen mindig is voltak dizájnerek, akik kitaláltak jó vagy kevésbé jó ötleteket. De nézzen mindenki körbe otthon, milyenek a tányérok? Kerek, lapos vagy mély.…..