Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narmer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszprémben tért vissza a színpadra a Hiperkarma az október 31-i lemezbemutató egyetlen bemelegítő buliján.  Nem kis esemény ez, mivel Bérczesi Róbert az ezredforduló táján két olyan korszakos lemezt tett le egymás után az asztalra, melyek egy teljes generáció szívébe lopták…..
Szerintem egész Budapest legkreatívabb városfejlesztős nem tudom micsodái a szórakozóhelyek. Bárhol van egy kis kihasználatlan remek hely, ami a nagyok bénázása miatt üresen áll, oda gyorsan befészkeli magát egy szórakozóhely, hogy aztán hosszabb-rövidebb ideig megvesse ott a…..
Juszt László nem csak a Tévé ügyvédjét vezette az MTV-n, hanem a Magánbeszélgetések című műsort is, ami nem volt különösebben izgalmas ebben a beszélgetős műfajban, Alföldi Róbert, vagy Veiszer Alinda interjúit jobban szerettük. Ez a műsor is pótolható, Juszt gondolom, már…..
Narmer 2009.10.07 12:59:15
@Maestro: Tessék, itt vagyok, jelentkezek. 27 évesen képzeld direkt ezért fentmaradtam, hogy megnézzem ezt a műsort, mert kíváncsi voltam. Mert nagyra tartom ezt az embert, akit 90%-ban csak fikáztok itt. Szerintem azt se tudjátok kicsoda ő, miket tett le az asztalra. Mi a problémátok? Az hogy egy név a szakmában? Az hogy képes életben tartani egy haldokló könyves piacot a könyveivel? Az hogy rengeteg ember olvassa őt? Hogy sokan felnéznek rá? Mivel árt ő nektek?!? Ha nem tetszik nem kell megnézni, ennyi. Senki nem kényszerít rá titeket. Szerintem pont az ilyenek miatt van ilyen későn, mint ti, akik nem tudják ezt értékelni. Akit érdekel, az úgy is fentmarad érte. Nem hogy örülnétek, hogy nem egy újabb celebes/valóságshow/Győzikés/Hajdú Péteres szarság jött létre, hanem egy olyan műsor ami -tényleg- értéket közvetít. Huh, tudom, most aztán jönnek rám a szapulások, de nem érdekel. Ez az én véleményem, felvállalom, lehet támadni érte, ámen. Ja és a műsor jó volt, csak kár hogy röpke fél óra volt az egész....