Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wicked Belzebub

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekként a 60-as, 70-es években számtalan dolgot használtunk közlekedési eszközként. Mai szemmel ezeknek a tárgyaknak egy része tökéletesen alkalmatlan volt arra amire mi használtuk őket, de mégis nagyszerű szórakozást nyújtottak nekünk.Ebben a bejegyzésben ezekből a tárgyakból igyekszem néhány…..
Wicked Belzebub 2021.05.10 11:27:29
@geegee: 82-ben, 14 evesen ertem el eletem ahhoz a szakaszahoz, amikor kismotortert kuncsorogtam szuleimnel. Haverral jartuk az uzleteket, neztuk a valasztekot, de Jawa Mustang, Komar, Riga dogivel volt mindenhol. Simson az nem. Az varolistas, vagy protekcios volt.
Wicked Belzebub 2021.05.10 14:59:11
@midnight coder: nekem Mustang volt, meg a konyokcsobol is levagtam, de 50-nel tobbet az istennek sem ment. Az gyenge volt, mint a harmat, a 70-80-at kicsit szkeptikusan fogadom, vagy egy szep tuning utan elkepzelem…
/A könnyedebb műfajokból válogatva/ Mindenki számára mást jelent a "filmélmény" kifejezés, mint ahogyan a legjobb filmek 12-es listája is egyénenként nagyon eltérő. Számomra a filmélmény egy katarzis, mely maradandó hatást gyakorol rám és még évekkel később is valódi emlékanyagot jelent (melyet…..
A Ki mit tud?-okat milliók nézték a Magyar Televízióban és több tízezer fiatal indult minden szériában...
Wicked Belzebub 2019.08.07 19:47:37
@Senki A.: Én a “kár” szót inkább a “hiba” szóra cserélném. A magyar televiziózás történelmében fontos szerepe volt.
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
Haverok, buli, Balaton. Most is minden hőgutával fenyegető hétvégén elindul rengeteg ember a magyar tengerhez, és belefut a biztos dugóba, ez hozzátartozik a nyári feelinghez, és a tónál minden igényt kielégítő szolgáltatást kap, de azért lássuk be, az igazi aranykor a nyolcvanas években volt. Én…..
Wicked Belzebub 2017.06.30 14:42:44
A pilóta órák mellett az egyik legelterjedtebb eszközök a búvárórák. Manapság már természetesen nem csak a sport szerelmesei választják ezeket a termékeket, hiszen a hétköznapi használat során is kiváló kiegészítőként szolgálhatnak. Kétségtelenül tetszetős és lenyűgöző darabokról beszélünk, amelyek…..
George Joseph Smith 1872. január 11-én született Londonban. Más kiskorában nyilvánvalóvá vált, hogy nem egy angyal. Még kilencéves sem volt, amikor először javítóintézetbe került, és már egyből nyolc évre. Az anyja már ekkor megjósolta, hogy a fia akasztófán végzi. A kisfiú egy szívtelen, hideg…..
Wicked Belzebub 2016.11.24 15:16:14
@Liping: majd lenyugszom, talan folytatom :)
  Michael J. Foxot minden filmrajongó imádja, hiszen az idén 30 éves Vissza a jövőbe (és persze a folytatásai) pont ugyanolyan ezerszer újranézhető, kortalan klasszikusok, mint a régi Star Wars-trilógia vagy a Bud Spencer-Terence Hill-életmű. Azt viszont már valószínűleg…..
Idén 91. alkalommal rendezik meg a világ jelenleg egyik legnépszerűbb autósport-eseményét, a Pikes Peak-i hegyiversenyt. A közel százéves történelemmel bíró felfutóverseny eddigi győztesei mind érdemesek lennének a figyelemre, de csak a legnagyobb sikerekből szemezgetünk. Íme…..
Wicked Belzebub 2013.06.10 18:20:34
December 12-en egyszer már becsukták korán este a Magyar Televízió adását, a nézők meg menjenek aludni, vagy nézzenek pornót közszolgálatilag az XXL-en. Ahogy december közepén, a múlt szombaton is fél tizenegykor elsötétült az m1 és az m2 adása, ezért már-már arra…..
Belsőség Csillaghullás 2010.01.22 12:59:00
Csikóst házi őrizetre ítélte az orvosa, mivel párt hete mellészegődött egy kétoldali Tüdő Gyula, így most otthonról dolgozik, ki sem dughatja az orrát. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy egy tényleg felkavaró videót dobjon a postaládámba tegnap este negyed hétkor. Bár…..
Wicked Belzebub 2010.01.22 19:12:12
@Dennis01: Nem . A Priusnak padlógázon kellett mennie, az M3 csak követte. Így fogyasztott kevesebbet a BMW.
Nem is képzeltük volna, hogy ilyen sok embernek hiányzik az Önök kérték hajnali ismétlése, vagy a Magyar bulizene címen futó nosztalgiaválogatás. Merthogy egy raklapnyi, de legalábbis egy kisebb pendrive-nyi olvasói levelet kaptunk, amiben minden arról érdeklődik, hogy mégis…..
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..