Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyúlósgumitej

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
QuizNight Az év pubquize 2013.05.07 20:27:47
Ezennel meghívunk minden kedves olvasót a QuizNight.hu 4. országos bajnokságának döntőjére! Szeptember vége óta küzdenek az ország 11 pontján majdnem 900-an minden héten, hogy a döntőbe kerüljenek, 80 csapatnak sikerült a kvalifikáció, a helynek köszönhetően további…..
Az e heti posztot nem az eredeti Inquizitor írta! „Jó, de ez a 30 pont már nem az a 30 pont, mint régen” – hűtötte le lelkesedésemet nemrég a Quiznight egyik rutinos rókája, amikor azzal dicsekedtem, mostanság milyen sokszor csinál a csapatom 3-assal kezdődő pontszámot. Utalt…..
A pályázat leírásában megpróbáltunk egyértelműen fogalmazni. Olyan embert keresünk, akiről úgy gondoljuk, egy éven át mindannyian szívesen nézzük, hallgatjuk, olvassuk majd. Azt is mérlegelnünk kellett, vajon a pályázó valóban képes-e saját maga, mások segítsége…..
Nyilvánosságra hozták a világ 10, internethez leginkább értő orvosának listáját, melybe én is bekerültem, amire nagyon büszke vagyok. Hosszú évek munkájának eredménye ez. A listában olyan nevek szerepelnek, mint Eric Topol, Daniel Kraft (Futuremed) vagy Peter Diamantis…..
nyúlósgumitej 2012.12.22 10:56:57
QuizNight Blog.hu Karácsonyi buli 2012.12.06 15:09:10
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy tegnap a Blog.hu karácsonyi buliján tarthattunk quizt. Az alkalomra készítettünk egy külön villámkérdés kört, amiben vezető blogok neveiből lettek képrejtvények. Hányat tudtok belőle? A quizre 6 fős csapatokat alakítottak ki…..
nyúlósgumitej 2012.12.06 17:10:16
Nem tudom, van-e keményebb ennél. Minden utcai motorverseny nagyon meredek, de a vaslemezek közé szorított makaói nagydíj ijesztőbbnek tűnik bármelyiknél – idén is megkövetelte a maga véráldozatát az aszfalt. Üljenek most motorra az osztrák Horst Saigerrel, és nyomjanak le…..
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
nyúlósgumitej 2012.11.08 10:36:04
@LionTR: +1! Hogy kerülhetett fel ez a videó így??? Folyamatosan a hangerőszabályzón volt a kezem :( Roppant idegesítő.
Az autó szép és jó, de a videó olyan minőségű, mintha én csináltam volna..
Rimini Federico Felliniről elnevezett reptere első blikkre semmi különös, akár Sármelléken is lehetne. Ez volt az első benyomás, amikor végre kiszabadultunk az iszonyatosan szűk Embraerből, amely már akkor sem tűnt bizalomgerjesztőnek, amikor a Müncheni reptér egyik eldugott…..
nyúlósgumitej 2012.10.31 19:25:56
Negyedik alkalommal értetlenkedek-értelmetlenkedek a hétfői kvíz okán és most először tényleg, de úgy istenigazából: mi volt ez kedves QuizSzerkesztők? Ti teljesen gyogyósnak nézitek a játékosokat, vagy ennyire komolyan vettétek, amiket eddig irkáltam??? Őszintén megvallom,…..
Harmadjára már kulináris utalgatások nélkül sütjük el a startlöVEGET A (…) minden igényt kielégítő elemzésünk kezdetén. Szóval lesz például olyan kvíz a szezonban, amelynek boncolgatásakor én is tudom tartani magam a fél mondattal korábbiakhoz? Meglátjuk… A ti…..
nyúlósgumitej 2012.10.10 14:31:45
Ha másra nem, arra biztosan jó volt Robin van Persie Unitedbe csábítása, hogy viccesnek szánt, blikkfangos címmel vonzóvá tett blogbejegyzések, újságírói latolgatások özöne árassza el az internetet (és mindenféle írott médiumot). Én sem akartam kimaradni a sorból, és…..
Nehéz dolga van annak a sorozatkészítőnek, aki 2012-ben akar külső helyszíneken az ötvenes években játszódó történetet fogtani, mert a épületek azért 60 év alatt csak változtak valamit, az autók dettó, és hát az emberek sem úgy néznek ki mostanában, mint annak idején. Ez…..
nyúlósgumitej 2012.05.04 22:33:54
@károgó varjú: mesztelenül nem lehet beszélgetni?
nyúlósgumitej 2012.05.04 22:36:12
@Mercel: az az első kép az nekem sem egyértelmű! Az viszont nem tűnt fel, h van benne japán csaj is :D
Szóval beütött a tavasz és ahogy mondtuk előre, a Margit-hídon alig lehet már elférni. Az északi oldal kétirányú bringaútja és a vele egy szintben lévő szűk járda alig bírja el a tömeget. Teljesen természetes, hogy az egymást kikerülő gyalogosok betévednek a bringaútra,…..
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
QuizNight Születésnap paradoxon 2011.09.27 15:22:00
A szezon első kvízén volt, aki arra panaszkodott, hogy nem volt elég reálos kérdés. Ezért a tegnapi quiz-be bekerült egy kicsit matekosabb kérdés: Legalább hány embernek kell lennie egy szobában ahhoz, hogy minimum 50% esélye legyen annak, hogy két ember születésnapja az év…..
Fish&Dirt 200. 2011.06.17 00:14:00
A gugli analitix azt mondta, hogy már 200 abszulúte egyedi látogatója volt az én 10 napos kis blogomnak.Ez szuper!Örülök, hogy olvastok!Amikor majd elérem a napi 200 egyedi látogató számot, akkor az olvasóimnak rendezek egy ilyen ebédet, csak mondjuk 10 csukából, aki eljön, az…..
nyúlósgumitej 2011.06.20 01:58:41
Talán emlékeznek még az olvasók a londoni taxis cikkünkre az év elejéről. Ricz Tamás, tulajdonos, fuvarozó, vállalkozó, importőr egyben, nem sokkal később ezt írta nekem: "A cikk óta kisebb-nagyobb rendszerességel megkeresnek, hogy segítsek autót beszerezni, illetve - ami…..
nyúlósgumitej 2010.04.29 13:15:43
@kispestipeti: Csak mondjuk ennek a londoncab-nek a látványától nem kap senki szívrohamot, mert nem emlékezteti semmire.
Egyébként adom a meglátásodat!
Ezt csak azért teszem be Bazsiitól, hogy lássátok, van, amit a legsármosabb fickó sem tud eladni. Például egy szellemtelen, lepra képvicc. A megoldás, bár jobb lenne nem tudni, Darth Vader..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Mókalista Profi szakító levél 2009.12.30 15:07:00
Kedves Susan:Tudom, hogy a bíró azt mondta, hogy ne találkozzunk a "lehűlés" ideje alatt, de nem tudok tovább várni. Aznap amikor elmentél, megesküdtem, hogy soha többé nem beszélek veled. De ez csak a durcás kisfiú mondatta velem, mert nem én akartalak először megkeresni.…..
nyúlósgumitej 2010.03.15 22:31:23
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
nyúlósgumitej 2009.10.07 15:20:02
@morphine: nem szar a video, csak az a bosszantó benn, hogy annyiba fog kerülni a toyo, mint egy fullos SX4, csak hogy amerikában, ahol a mustáng is egy fullos SX4 itthoni árán kapható... És ez sztem gáááááz!!!
De legalább a ferrari ott is drága lesz!