Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beni_1

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fúvi's life Sítábor vol.2. 2012.10.21 22:45:49
A múltkor meséltem a társaság első közös sítáboráról, ami remek volt, de létszámát tekintve karcsú, mint parasztgyerek a szumósok közt. Ennek megfelelően Petya és Leltáros ugyancsak kitett magáért és lefoglalt egy komplett buszt és egy 40 fős turnust. A csoportunk egy része…..
Fúvi's life Sítábor vol. 1 2012.10.06 20:55:04
Tudni kell a főiskolás baráti társaságunkról, hogy nagyon szeretünk síelni, és ennek komoly hagyományai vannak közöttünk. Együtt járunk immáron hat éve csúszni a hegyekbe, ahol mindig fehér a hó, mindig kék az ég, és mindig jól esik a pálinka a laposüvegből. Sokat…..
2004-ben egy kellemes májusi estéjén Veszprém egyik lakóháza előtt kezdett összegyűlni kb 30 fiatal leányka és fiúcska, egyikük kezében gitár. A nagy esküt nem merném letenni, hogy semelyikük sem fogyasztott alkoholt aznap, főleg hogy viszonylag hangosan, rendezetlenül és jó…..
Fúvi's life Miért pont Fúvi? 2012.09.26 22:25:50
Vannak, akik ezt a nevemet nem ismerik (mondhatjuk viszonylag kevesen vannak, akik igen), így egy rövid rezümében leírom honnan, s kiktől kaptam ezt a nevet, miért ezt választottam, meg pár gondolatot, ami innen eszembe jutott. Szóval a név eredete a 2005-2006-os évek valamelyikére…..
Pár hete egy nagyon kedves barátom felhívott azzal, hogy lenne egy 3 napos Németországi program a bajoroknál Sauerkrautdorfban, és volna-e kedvem tolmács és egyéb segítő jogcímen velük tartani. Épp ráértem a kérdéses időpontban, így persze hogy elvállaltam. A történet…..
Fúvi's life Minden kezdet nehéz 2012.09.23 23:00:54
Sziasztok, Ez az első bejegyzésem, tanulom a rendszert, talán nem is olyan bonyolult, mint elsőre tűnik. A sztorik - melyek miatt ezt elkezdem csinálni - egytől egyig a képzelet szüleményei, a valósághoz való bármi hasonlóság pusztán a véletlen műve (meg az enyém), és ha…..
Csak erős idegzetűeknek, tényleg, nem vicc. Nem töltöm át Indára, inkább ne terjesszük. Tessék. Katt! Én szóltam.  Más: A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor…..
Úgy látszik lassan, de biztosan tradíciót teremtünk. Ami egykoron, tán három éve, hirtelen ötlet volt csak, mára már egy bevett szokássá vált. Ez sokszor esetben persze nem szerencsés, hiszen amit megszokunk, az sokszor elveszíti érdekességét, varázsát. Szerencsére a Belsőség…..