Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakker81

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
bakker81 2010.08.23 07:35:58
@szittyavezír:" Nagy Gergőt nem lehet motiválni"
Ezt pont arra a mérkőzésre írtad ,ahol az elejétől a végégig folyamatosan hajtott:))
Beraknálak eme két "remek" szélső mellé mit tudnál mutatni.Csak egy percig is reálisan nézted volna a meccset,megfigyelhetted volna nem egyszer nem kétszer ,támadáskezdésnél ő mondta a szélsőknek merre kel kerülni.
Felettéb vicces ,hogy a végig alibiző Feketét megsem említed,vagy a nagyon gyenge formában játszó Vas Marcit.Sátorosi Tommiról már szót sem ejtek.
Tóth Adrián játszott csík ellen ,kevés ebbe a csapatba.
Az ,hogy Sofit elkűldik a farmba szinte hihetetlen.
A magyar jégkorong utánpótlását a budapesti csapatok mellett hosszú évekig a két Fejér megyei csapat, a Dunaferr és az Alba Volán uralta. Néhány éve valami megtört a dunaújvárosiaknál. Ennek első jele volt, hogy egy-egy korosztályban nem tudtak önállóan csapatot indítani,…..
bakker81 2010.07.21 20:09:27
@hzzs: Más véleményen vagyunk minden szempontból.Gondolom ezzel a mondataiddal egy bárgyú szülőt sem találnál aki jégkorongra adná a fiát.Egyelőre nem az egyesületek szponzorálják a gyerekeket hanem a szülők.Így igazán joggal várják el,hogy a saját gyermekük olyan csapatban játszon amely csapatnak komoly céljai vannak.
Azaz ,ha befektetek részesülni akarok.Nem pénzben ,erkölcsileg.Örülhessek a fiam örömének ,stb.
Tömegbázis nagyon jó dolog,csak egyelőre a tömegeknek nincs pénze jégkorongoztatni a csemetéjét.Innentől kezdve pedig a Tömegbázis a elmélet kitalálójának bukott a mutatványa.VAGY:tömegbázis = a vak tyúk is talál szemet ,címen fut.
Igazad van ! Nem 10-12 évesen kell bajnokságot nyerni,ha lehet ezt már 6 évesen tanulja meg!!!!
AZÉRT MEGYEK FEL A PÁLYÁRA,HOGY GYŐZZEK!!
A vereség halvány gondolata sem férkőzhet a fejébe,mert ,ha ez már gondolatban felmerül, bukta van.
Hosszú a nevek listája akiket felsorolhatnál.Galanisz,Magosi,Nagy Gergő,Tokaji,Szélig.Egy baj van .Nem ők csinálták Kercsót,hanem fordítva történt a dolog.Az ,hogy Rajta kívűl nem volt Magyarországon olyan edző aki 16-18 évesen ,még hozzá tehetett volna valami pluszt !!! Sajna ez van.
Tudtommal 7 éve van nálatok a Faragó.A nagy Almanachba nem sok mindent tud beleírni.
Tvábbi "sikeres" 7 évet:)) Várakozzatok nyugodtan,hátha beérik ennek a hiteles edzőnek a munkája.Ahogy olvasom 13 játékos lekoccolt tőletek,ők biztos türelmetlenek:))d
bakker81 2010.07.21 20:17:31
@hzzs: Még valamit.Talán Faragót nem kellene egy napon említeni,Ladányival,Ocskayval,Palkoviccsal,mert mint játékos ,max a szereléses zsákjukat vihetné ezeknek az embereknek.
bakker81 2010.07.21 20:59:51
@Startrek: Nem ezt írtam,hogy te ezt olvasod ki belőle az egy dolog.Lendületgyula is csak kétsorozik ,ha szoros a mérkőzés.Tehát nem kell a blabla.
@vodopjanov:Azari ,Pap viktor,Király ,Berta és sorolhatod a többi tanítványt is mert ők is végig verték európát sőt Kanadában is nagyot alkottak.
Nagyobb tálentum? Ki kapott akkor több bizalmat Kercsótól.18 évesen pedig már godó volt a sztár:))
A várakozásnak megfelelően a magyar jégkorong-szövetség elnöksége egy évvel meghosszabbította a felnőtt válogatott élén az amerikai edző mandátumát. A juniorválogatottat a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője, Bob Dever irányítja. Az U18-as és az U16-os szakmai stáb…..
bakker81 2010.07.19 20:55:50
@hokifan: A hibát akkor követte el amikor levette a fiatalokat a pályáról .Szerintem ebben hibázott.Ettől függetlenül miért ne lehetne neki adni még egy sanszot?
Hetényi gólt nem tud ütni.Volt egy hibája ,amiben a hátvéd is benne volt.
A Sapa Fehérvár AV19 centere Finnországba utazik próbajátékra. Nagy Gergőt az SM-Liiga-résztvevő Ilves Tampere és másodosztályú farmcsapata, a LeKi hívja. A 20 éves csatár örül, de blogunknak elmondta, nem mindenáron szerződik külföldre. "Igazából a LeKi augusztus…..
bakker81 2010.07.02 18:37:04
@Vincenzo90: Salzburgban sem veszett el,sőt egyik meghatározó játékosa volt a farmcsapatnak.
Nagyon tud küzdeni ,hogy ottlehessen a játékban,remélem sikerül neki.
Folytatom a jégkorongot, teljes lendülettel. Jövő héten bekapcsolódom a Dab.Docler edzéseibe, minden munkát elvégzek, amit a többiek, mondta blogunknak Erdélyi Péter, aki nem titkolta, pszichológusra is szüksége volt a történtek feldolgozásához. A pozitív doppingteszt miatt…..
Nem ragaszkodunk a rögzített kivásárlási árhoz, többféle megoldási konstrukciót kínáltunk a Lahti Pelicansnak, mondta blogunknak Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója annak kapcsán, hogy a finn élvonalbeli csapat hivatalosan is bejelentkezett a még egy évig…..
bakker81 2010.06.10 19:12:57
@vaze: Egy darab tibi csoki .? 3forint 20 fillér.?
Mit kellene adni egy szerződésnélküli játékosért??
bakker81 2010.06.11 13:34:49
A csoportos jégkorong-világbajnokságra járni azért szeretek, mert van valami hihetetlenül barátságos és átütő nemzetközisége. Nem kérdés, mindenki a sajátjainak szurkol nagy-nagy lelkesedéssel, amíg ott vannak, de nem dől össze a világ, ha vesztésre állnak, és akkor sem, ha…..
bakker81 2010.05.25 18:01:15
@Rex: Maximálisan egyetértek a mondandóddal!
Mindent leírtál ami az én fejemben is megfordult.
Tartoztunk a játékosoknak és az olvasóknak egy szavazással. Eddig minden vb után megkérdeztük, ki volt az aktuális torna legjobbra magyar részről, Ljubljana után azonban elfelejtettük. Ami késik, nem múlik. Az a helyzet, hogy a buta szavazógép nem enged húsznál több…..
bakker81 2010.05.13 09:22:42
@AG 2.0: számodra biztos,nekem nem annyira.
Egyéves szerződéshosszabbításban állapodott meg a magyar válogatott kapitánya a francia klubbal. Szélig Viktor 2006 óta játszik Brianconban, tehát az ötödik légiós szezonját kezdheti. Blogunknak elmondta, nagy volt a jövés-menés a csapatban, de ez ottani viszonylatban nem…..
bakker81 2010.05.05 08:31:15
@Stommy: Amikor valamit csak hallomás útján ismersz inkább ne alkoss róla véleményt.
A dolgok nem minden estben úgy működnek ahogy te elgondolod vagy elvárnád.
Bot a vállra ,pogácsa a batyuba ,menni a nagyvilágba...
Ajánlanám neked próbáld meg a szakmádban milyen sikert érsz el.:P
Komoly háttérmunka kell ehez+ egy kis szerencse.
Nagyon nagyon jó játékosnak kell lennie annak aki egy ilyen vakrepülésbe belevág.
Esetleg azt gondolod,hogy a menaggerek itt verik a fiatalok ajtaját :"ugyan gyere már ki komám rád van szükség".Ő meg azt mondja :NEM mert anyu nem enged+ külömben is bevagyok tojva.
bakker81 2010.05.05 17:45:20
@kerusz: Én azt vallom egy Magyar tehetséges játékos ne pazarolja el a tudását semmilyen másod vagy harmadosztályú bajnokságba.Az meghatározhatja a későbbiekben a pályafutását is mert egyfajta besorolásba esik.Lenti ligából ugyanolyan nehéz felkerülni a felsőháziba mint egyelőre itthonról.Meggyőződésem ,hogy Kóger és Nagy Gergő csupán türelmetlen volt.Eleve szép eredményt értek el ,hogy 16 évesen a farm csapatba verekedték magukat.Következő évben a Salzburg farm döntőt játszott velük amire előtte csak tizenakárhányévvel volt példa.Nyílván kellettek azok a társak is akik közül már játszanak az ebel csapatokban jópáran ,vagy akár a Salzburgnál.
Mindenféleképpen igazat tudok adni neked amikor azt mondod inkább az OB I ,mint másod vagy harmad osztály.
No és ahogy Albert gazda írta :betartani az ötös aranyszabályt.
Én még annyit tennék hozzá dolgozni,dolgozni,dolgozni mert a befektetett munka itt is kifizetődik!!:))
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
bakker81 2010.05.04 07:25:44
@alvering: "Hidd el az ő eddigi pályafutása/eredményei is hozzájárultak ahhoz, hogy Fehérváron kialakult az, ami most ott van."
SŐŐŐT!!!id Ocskay Gábor kalapolhat előtte.
Nem mínősíteném Leventét megtette ő ezt ezzel a nyilatkozatával.:P
Vaze mester minden hozzászólásával tudok egyetérteni,na és Henryével .Mindent leírtak.
Nagyon jó a cikk ,Albert gazda jól megfogalmazta az 5 legfontosabb dolgot.
Annyit tennék csak hozzá ,ha nagyobb az elvárásom a fiatalokkal szemben,többet is adnék nekik.Most nem a pénzre gondolok,hanem mondjuk itt a nyár.
Külön foglalkozni egy kicsit velük ,minden szempontból.Korcsolyázási technika,botkezelés,kapura lövés,stb.
Serdülőválogatottunk Marton Tibor és Szongoth Kristóf irányításával április 16-18. között részt vett a csehországi Challenge Cupon. A rendezvény mára a korosztály legrangosabb európai eseményei közé emelkedett. Értékelnünk kell azt is, hogy szereplési lehetőséget kapunk a…..
bakker81 2010.04.29 17:53:32
@Nyuszí O_o: Kééévááncsivá tettél!!
Hogy is kell szabályosan ütközni?
Amennyiben nem tudja a gyerek mert nem tanították edzésen neki akkor éles helyzetben hogy gyakorolja? höö??
Láttál már ilyen gyakorlatot edzések alkalmával?
És olyan gyereket láttál e már este fürdésnél aki ezt gyakorolta?
bakker81 2010.04.29 18:58:02
@nobs: Hidd el lehet. Viszont amíg megtanulja az ember ,hogy is kell normálisan ütközni azért van fájdalom is!!-)
Van itt is edző aki tanítja a szabályos ütközést.-)
A vb-helyezéssel és a megszerzett pontszámmal elégedett vagyok, az első három hely valamelyikére vártam a csapatot. Hogy nem jutottunk fel, az sajnos reális. Ez a szlovén válogatott jobb, mint a miénk, és ez nem most derült ki, ezt eddig is tudtuk. Ocskay Gábor fehérvári klubvezér…..
2010 áprilisát soha nem fogom elfelejteni. 14-én megszületett az első unokám, 15-én az Asiagóval olasz bajnok lettem, 23-án pedig feljutottunk az A csoportba a szlovén válogatottal. Most azonnal haza kell telefonálnom a feleségemnek, vásároljon egy lottószelvényt, mondta John…..
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
bakker81 2010.04.27 16:14:36
@Nyuszí O_o: Bár ne tetted volna!!

"a magyar hálóőr a kapu mögött eladta a korongot, majd nem ért vissza helyére – már az 50. másodpercben megszerezte a vezetést (1-0)"

Amikor ilyen bődületes baromsággal telefirkáljátok a netet,elkellene gondolkodnotok azon ,hogy tényleg valaki olyan embert megkérdezzetek aki művelte is ezt a játékot.

Megkérdeznélek nagy szaktudorok! Amikor a kapus kimegy megállítani a korongot mert látja ,hogy lendületből érkezik a hátvédje (Hegyi) ,akkor nem Hegyinek kellett volna elvinni a pakkot ??:PP

Nagy respect Godónak!
A koreaiak a maximumot tudták nyújtani, mi messze voltunk ettől – mondta videósainknak Szélig Viktor csapatkapitány a Dél-Korea elleni 4-2-es magyar győzelem után. Minden nyilatkozó reméli, hogy a következő találkozókon sokkal jobbak leszünk. Hajtás alatt nemcsak…..
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
A Pannon Hoki Gála két mérkőzése alapján tovább szűkítette a keretet Ted Sator szövetségi kapitány. Ám az eredetileg tervezett két-három fős csökkenés helyett csak egy csatártól köszöntek el. Mint a szakvezetők elmondták, annyi jó teljesítmény volt a csapatban, hogy…..
bakker81 2010.04.12 08:36:48
@sutyi2: Hegyi??? Szerintem elég jól vette az akadályt.-)Magabiztos volt, jól játszott.
Magót biztos vinném.
Nekem inkább Roger volt gyengébb,vagy nem is gyengébb ,hanem a fizikális alkata kevés.
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
Gergely Csaba, Orbán Attila és Pozsgai Tamás csütörtök estig volt a magyar válogatott keret tagja, Ted Sator három játékossal csökkentette a létszámot. Kedden folytatódott a válogatott világbajnoki felkészülése, immár az Icecenterben találkozott az egyszer már szűkített…..
bakker81 2010.04.08 20:46:25
@jágör68: Tényleg???
Számold csak újra mégegyszer egyesével! Nem szeretném ha csak 9 879674 lenne!-))
bakker81 2010.04.09 06:54:14
@Theutus: Az egyik legjobb sor lenne!! Ez biztos!!!
bakker81 2010.04.09 07:35:16
@sutyi2: Régen láttam azt a sort játszani egypárszor amit Theutus említ,akkoriban nagyon érezték egymást.Nekem jó így is de véleményem ,hogy így mégjobb lenne.-)
Kóger-Nagy G.-Magosi
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..
bakker81 2010.04.07 19:02:07
@check: Semmi közöm nincs hozzá!Így igaz.
Ted a szívedre a kezed és írd ide :Becsületemre mondom a DAB nem kap egy forintot sem az önkormányzattól!
NA ÍRD IDE!!
bakker81 2010.04.07 19:11:12
@Theutus: Nem a Dabról ez tény de kár kivesézni honnan kapja a pénzt a Stars.Semmi közünk hozzá.
Tőlem kaphatja Hagyótól,akárkitől az a pénz legalább a jégkorongra van fordítva nem a bankszámlájukat duzzasztja! Nekem ez a lényeg!
Biztos reménytelen eset vagyok!
Csak marhára nem értem minek ezen rágódni?
bakker81 2010.04.07 19:24:59
@szorgalmas: Nem persze,hogy nem!!
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
bakker81 2010.04.01 20:03:34
@Khrys84: A Hüfner Adorján egy tehetség??
bakker81 2010.04.01 21:19:44
@Lazlee: @kerusz: Jaa igen! Adrián.-))d
@Theutus: Én is azt gondolom ,hogy rettenetes nagy tehetség de roppant mód titkolja-)
Nehogy kitudódjon.Vaan ez így-))
bakker81 2010.04.01 21:34:55
@vaze: játékával igen mély nyomokat hagy az emberben,ezért lehet az ,hogy ilyen "hibátlanul" tudom a nevét-)
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
bakker81 2010.03.31 15:26:48
@kapusLaci: Ne bosszankodj!-))
Nyílván azzal sincsenek tisztába,hogy szerencse is kell hozzá,hacsak nem vagy egy Ovecskin!-))
bakker81 2010.03.31 17:29:08
@hokisok:" mégis kercsó kkörül forog a világ"
Ki körül forogjon drága barat-))
Mondjuk foroghatna körülöttem is de én olyan nagyot nem tettem érte-)) Max egy kéjes éjszakát!-))
A válogatottak háromnegyede Az ő tanítványa.
Majd ,ha a többi edző is ugyanannyi válogatottat felnevel akkor nyílván őroluk is lesz téma.
Kár ezen mérgeskedni a tények azok tények!