Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3rwinho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beindult az új Mars Volta-lemez promóciója. Az 50 perces, nyolcszámos Octahedront például ezen az oldalon is népszerűsítik, ahol tulajdonképpen e-mail címeket gyűjtenek. Minél többet küldenek be, annál több mindenre nyílik lehetőség a weblapon. Jelenleg éppen az első két…..
David Lynch kultsorozatának első évada már itthon is megjelent szép díszdobozban, a kissé leamortizálódott (egyes források szerint az érettségi tablóképén vigyorgó) Laura Palmerrel a címlapon, örültünk is neki, mint majom annak a bizonyosnak, aztán megláttuk az árát (16.999.-…..
Úgy volt eddig az NST a német focival, ahogy az átlagember a szadó-pornóval: rápillantunk, mert mégiscsak izé, aztán elkapcsolunk, mert annyira azért mégsem izé. Elismerően bólogattunk a Ballack – Zé Roberto – Lucio fémjelezte Leverkusen BL-döntőbe jutásakor, de…..
A mai nap sem múlhat el cseh komédia nélkül, hála az istennek és a Duna Tv-nek, hiszen a felhozatal egyébként nem túl erős. A Hétköznapi őrültségek természetesen tele van lúzerekkel, és bonyodalmakkal, nehéz is lenne elmesélni a sztorit, akit érdekel, olvassa el itt. A filmet…..
3rwinho 2007.07.15 16:33:21