Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigbang77

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
bigbang77 2011.05.25 19:30:13
@IgazMagyar:
Csakhogy a részvényed értéke akkor számít, hogyha el akarod adni, de ne akarjuk....
Spontán a cég működése által termelt hasznot itthon tartani.
Világos már, hogy miért nem fizettek osztalékot addig, amíg külföldiek kezében volt ez a részvénycsomag?

Meglátszik, hogy a vad kapitalista balra húzó ember gondolkodik cégek vételén-eladásán szerezhető spekulatív hasznon, és nem pedig a termeléssel keresett hasznon.......
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
ProgBlog Jézus, a melegfelvonuló 2011.02.15 10:14:00
A rendőrség bölcsen döntött: kinyalja a hatalom seggét, behódol a hatalmon lévők „ideológiájának” (hú, wazze, láttunk már ilyet: pl. a Pártállam idején is!) – és nem engedélyezi a melegfelvonulást.Mi a baj a melegekkel? Pontosabban: akiknek bajuk van velük,…..
bigbang77 2011.02.15 11:48:18
@mrgumby1:
Te vagy a sötét, ha nem érted, miről pampogok.

1. ha valamit nem értesz, kérdezz! Én nem voltam ordenáré.

2. A jó erkölcs fogalmáról hallottál már? A tangában vonagló fajták miatt alakult ki az egész herce-hurca, és magasról leszarom, hogy tavaly nem voltak ilyenek. Ott lett az egész elbaszva, ahol elkezdték, nem pedig a végén. Az elején kellett volna gondolkodni.

3. Én együtt tudok élni velük, nem okoz lelki törést. DE! Ne reklámozzák magukat ilyen módon. A végén ott tartunk, hogy az a menő, ha meleg vagy, ha gangxta vagy, vagy éppen mindkettő. Hát lófaszt!

4. Amúgy meg miért kell mindig a legforgalmasabb helyeket választani? Nekem meg jogom van közlekedni, hogy bassza meg.

5. ...próbáld ki te, hogy milyen barlangban lakni, és majd párévtized múlva mesélj róla :D
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
bigbang77 2010.08.31 10:46:27
Én már tudok olyan ismerősömről aki már bőven túl van pár fordulón, és Feró a "mentora". A csaj fixen döntős lesz.
A halleluja-t éneklő srácban semmilyen X nincs. Egyszerűen csak nem szar, amit csinál, és fizimiskára érdekesebb a szürke átlagnál, de ez azért kevés.
Sőt a KWC-t megnyerő (
www.kwcmagyarorszag.com) csajszi is az összes eddigi bemutatott "tehetséget" össze-vissza veri hangban, csak állati nagyképű.

Mindenesetre inkább az X. Az M5-ben Fridi fogalmam sincs, minek van ott. Gustustalanul gyenge, mint zenei zsűri. A Mester T. pedig minden átlagos csajt továbbküld, aki hajlandó lenne a bokáját megfogni.

Sajnos eddig kevés kivétellel szinte csak abszolút ruppótlan, idegesítő embereket láttunk mindkét műsorban, de remélem találnak legalább egy Lajtai Kati kategóriás tehetséget.
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
bigbang77 2010.08.23 15:47:11
@Flatline_:
csak nem King kisfőnök vagy?
Esetleg te csináltad a képen látható burgert?

:-)
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
bigbang77 2010.05.06 15:43:12
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
bigbang77 2009.10.11 18:06:58