Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pussyfoot

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet a 2 Broke Girsszel, hogy hiába nem változtattak rajta lényegében semmit most már negyedik évadja, még mindig működik a dolog. Illetve ha állandóan Kim Kardashianekkel akarják majd feldobni a részeket, könnyen lehet, hogy megtalálták a receptet a pusztuláshoz.  A…..
Itt van az első, baromi hangulatos beharagozó a Terápia második évadához, aminek az első fele a terapeutáról, a második fele pedig az olyan új páciensekről szól, mint Máté Gábor és Péterfy Bori. Az HBO sorozatának új évada október 27-én indul, az első öt részt ingyen,…..
A pánikrohammal küzdő politikus karaktere a magyar íróstáb találmánya, írója pedig a sorozat egyik rendezője, Gigor Attila. A Máté Gábor által megformált karakter, Ferenc egy magabiztos politikus, megtört ember és aggódó családapa egy személyben. Problémái mindenkit…..
Pussyfoot 2014.09.22 14:28:56
@thegoddamnbatman: én is mindig pornót olvasok promó helyett. Ez van... :D
Az megvan, amikor Spock kapitány Marchot vezet? A héten 83 évessé lett Leonard Nimoy egy kisebb botlása lehetett a Baffled!, egy fura autóversenyzős film 1973-ból. Moziba nem került, eredetileg egy tévésorozat pilotjának készült, de valamiért egy stúdiónak sem kellett. Az IMDb…..
Pussyfoot 2014.03.30 17:57:37
Emlékeztek még arra, amikor arról írtunk, mennyire nagyon websorozatgyanús az ISIS-oktatóvideó, amit kiposztolt az FX a Youtube-ra? Tényleg websorozat lett belőle, legalábbis az első rész után kiadtak még kettőt, itt vannak. Archer már megint lelő valakit véletlenül: Lana…..
Pussyfoot 2013.12.13 21:38:38
A midseason sorozatokról egyre több infót csepegtetnek a csatornák, mutatunk pár plakátot, nekünk bejön mind.  ..
Manapság is tombol ez a betegség a modern sorozatok körében is, hiszen elég, ha a FlashForward vagy a Terminátor széria befejezésére gondolunk. Lezáratlan, megoldás nélküli finálék voltak ezek, a katarzisról pedig ne is beszéljünk. Számos műsort tettek tönkre így a készítők,…..
De ahogy látjuk, ezzel a viselkedésünkkel nem voltunk egyedül:"Most, hogy végre kisütött a nap, versenyt lustálkodtunk a macskámmal, Cilivel. Ő győzött" - írta nekünk Éva...
Kommentelőnk hívta fel a figyelmünket az alábbi történetre. Kedd délután az ellenőr elkapott egy külföldi, egyetemista fiút, aki nem írta rá a diákigazolványa számát a bérletre, a helyszíni 300 Ft-os pótdíj kifizetése helyett pedig az ellenőrök segítségére siető sofőr…..
comment:com A nap képe 2010.06.03 10:00:00
Mától Sir Patrick Stewart...
Pussyfoot 2010.06.03 12:18:44
@Llew: a protokollosok biztos nem engedték...:D
A videó egy costa rica-i lajhároviban készült, ez a világ egyetlen lajhárárvaháza. További képeket az intézményből itt találhat. Dalmának köszönjük a találatot. ..
Az ABC Family prezentálásában kapjuk a nyár guilty pleasure-sorozatát, egy tinidrámát tíz részben. Négy csajról szól majd, akik nagyon megkönnyebbülnek, amikor egy barátnőjük szőrén-szálán eltűnik, hiszen az minden mocskos kis titkukat tudta. Aztán egy szép napon titokzatos…..
Pussyfoot 2010.05.11 13:22:48
Ahhoz képest, hogy januári visszatérésről volt szó, az ABC tegnap esti friss promóiból az derült ki, hogy a FlashForward az igen ütős 10. epizód után márciusig lepihen, a hivatalos indoklás szerint azért, mert a csatorna szünet nélkül akarja vetíteni a sorozatot, márpedig hiába…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Pussyfoot 2009.12.01 20:26:25
Pussyfoot 2009.12.01 20:28:26
Az angol That Mithell and Webb Look című odamondogatós, különösebben se istent, se embert nem tisztelő viccesműsorban odaszólnak egy kicsit a bigott keresztényeknek. Nekünk tetszik. ..
Pussyfoot 2009.11.10 11:27:48
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Pussyfoot 2009.11.06 13:02:06
@lilaorogna: Total ugy hangzik nekem is!:)