Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Animare

46 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt voltam! Szép helyek szűrése 2010.10.12 22:24:58
Újabb beállítási lehetőséggel bővült az Itt voltam! webhely.Mostantól lehetőség nyílik arra, hogy a helyszínek listázásánál csak a "szép" helyek kerüljenek megjelenítésre. Hogy mi számít szépnek, az persze relatív. Nyilván mindenkinek más és más. Ha viszont egy…..
Új szolgáltatás az Itt voltam! webhelyen: úti céljainkhoz egyedi térképet készíthetünk, előre kigyűjtve, hogy mit is szeretnénk utazásaink során felkeresni:..
Itt voltam! Magasság grafikon 2010.07.31 20:49:03
GPS-szel rögzített útvonal esetén mostantól a térkép alatt megjelenik egy magasság grafikon is:..
Itt voltam! Útvonaltervező 2010.07.27 17:58:33
Apró kiegészítés: az útvonaltervezőt megkérhetjük, hogy kerülje el az autópályákat, valamint kérhetünk útvonaltervet immáron gyalogos útvonalhoz is.http://www.ittvoltam.hu/utvonaltervezo.aspx..
Mostantól lehetőség van Facebook-os regisztrációval is bejelentkezni az Itt voltam! webhelyen. További újdonság, hogy egyetlen kattintással publikálható a Facebook üzenőfalra az Itt voltam! webhelyen létrehozott különféle tartalmak (helyek, útvonalak,…..
Új funkció érhető el az Itt voltam! webhelyen, melynek segítségével, már nem csak önálló helyszíneket lehet publikálni, hanem útvonalakat is. Lehetőség van arra is, hogy GPS készülékkel rögzített útvonaladatokat töltsünk fel és jelenítsünk meg…..
Itt voltam! Helyszínek törlése 2010.05.10 19:37:25
A következő funkció mely elkészült és mostantól használható a helyszín törlése. Azonban kéretik körültekintően használni, mert a törlés után már esély sincs az adatok visszaállítására! ..
Mai naptól kezdve egy-egy helyszín publikálásánál már az is szabályozható, hogy a közzétett információt ki érheti el:  A láthatóság az alábbiak egyike lehet: Nyilvános: Nyilvános információ, bárki láthatjaVédett: Védett információ, csak az ismerőseim és a…..
A "Tetszik" gombra kattintva gyorsan és könnyedén megoszthatod az ismerőseiddel a Facebook-on azt az információt, hogy ha számodra érdekes weboldallal találkoztál:..
Számos új fejlesztésbe kezdtünk az Itt voltam! webhelyen. Első (kis) lépésként a menürendszer megújítása történt meg. Az elkövetkezendő hónapokban számos kisebb és nagyobb továbbfejlesztés várható. Amint egy-egy funkció elérhetővé válik, máris hírt adunk róla. A…..
Idővonal készül... 2008.07.27 03:27:11
Itt voltam! Világűr böngészése 2008.06.02 00:44:44
Új oldallal bővült az Itt voltam! webhely, melynek segítségével a világűr galaxisait, csillagjait, egyéb objektumait lehet megtekinteni a Google Sky segítségével.http://www.ittvoltam.hu/sky.aspx ..
Google Earth plugin - 3D műhold térkép az Itt voltam! webhelyen. További információ a Google Earth használatáról:http://www.ittvoltam.hu/dokumentum/google_earth_plugin.aspx    ..
Készítsd el te is a saját családfádat és illeszd be saját weblapodba, blogodba: Egyiptom Balázs családfája ..
A FlowingDatán publikált adatok szerint (amúgy ugye a Facebook oldalán is megtalálhatók ezek a számok) a több mint 23 ezer Facebook-minialkalmazás fele a "Just for fun" kategóriába esik. Vagyis a felhasználókat leginkább a FunWall, a You're A Hottie, a Top Friends vagy a Cute…..
Elindult a www.ittvoltam.hu webhely harmadik verziója, melynek legfőbb újdonsága, hogy lehetővé teszi családfák készítését is, akár a rokonaiddal együtt szerkesztve azt! Közösségi webhelyünk családfa szolgáltatása sokrétű: a családfában szereplő személyek…..
Itt voltam! Turisztikai katalógus 2008.01.05 01:15:00
Hosszas fejlesztést követően mai naptól elérhető az Itt voltam! katalógusának első verziója, melynek segítségével egyetlen térképen megtekinthető az összes legszebb, legérdekesebb helyszín...
Elindult az Itt voltam! webhely nyereményjátékának nyolcadik fordulója!http://www.ittvoltam.hu/nyeremenyjatek/terkep.aspx  ..
Ismét egy apró újdonságról számolhatunk be az Itt voltam! webhelyen: minden hely leírásánál megjelenik mostantól az is, hogy hány fénykép, illetve hány videofilm lett feltöltve az adott helyszínhez:     A jelentős újdonságok még továbbra is készülnek,…..
Itt voltam! Kibővült statisztika 2007.11.19 20:35:00
Kibővült a „Legtöbbször nézték” és a „Legtöbb pont” elnevezésű statisztika. Mostantól már nem csak az összes helyről tudhatjuk meg, hogy hányan nézték, vagy melyik kapta a legtöbb szavazatott, hanem az elmúlt hét, illetve elmúlt hónap újonnan felkerült…..
Az első bankjegykövető szájt (és egyben a leghíresebb is), a Where's George? még 1998-ban jött létre. Extrém népszerűsége nyilván a kapitalista társadalmak azon közös élményéből fakad, hogy mi mind ugyanazokat a bankjegyeket használjuk, vagyis ha bankjegyeink mesélni…..
Animare 2007.11.17 09:19:10
Új funkcióval bővült az Itt voltam! webhelye: mostantól a felvitt helyszín adatai módosíthatóak is. Rövidesen további újdonságok várhatók... http://www.ittvoltam.hu/ ..
Érdekes újdonságok várhatók az Itt voltam! webhelyen. Jelenleg még folyik a fejlesztés, tesztelés...www.ittvoltam.hu ..
 http://www.ittvoltam.hu/nyeremenyjatek/terkep.aspx ..