Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trilla

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Russell Brand brit komikust látva a felületes szemlélődőnek egy dolog tutira az eszébe jut: drog. A második meg a mosakodás, mert Brand valóban úgy néz ki, mint egy szakadt, koszos hippi. Ez persze nem jelent semmit, a fickó ugyanis nagyon is értelmes, és ha baszogatják, akkor nagyon…..
Az Országgyűlés 2012. június 4-én fogadta el, és alig egy hónappal később, július 3. napján már hatályba is léptette a médiatörvény módosítását. A módosítások érintették az ún. „magyar kvótára" vonatkozó rendelkezéseket is, amelyek eredeti célja az volt, hogy a…..
Forintblog IMF, gyere már! 2011.12.16 05:46:00
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem most kezd igazán elegem lenni. Ezen a hét már annyira töményen jött a hülyeség, hogy ezt nehéz befogadni. Amikor  egyszerre ül tort a hatalmi gőg és az inkompetencia, akkor tényleg sok, na. Előbb-utóbb eljön az a pont, hogy az utolsó baromságnál…..
avagy Tágra Zárt Eszek Kinek értelme vagyon, számlálja meg a Stanley Kubrick halálának időpontja és 2001. január elseje közötti napok számát, mert emberi szám az, és annak a száma hatszáz és hatvanhat. Kubrickot felesége találta holtan négy nappal azt követően, hogy minden…..
Görög Zita és a Wedding Design menyasszonyi csokrai Megjelent a Joy legújabb, júliusi száma, aminek az egyik fotózásának a munkálatain részt vettünk. A megbízás krém menyasszonyi csokrok elkészítése volt, a modell pedig nem más, mint Görög Zita. Összesen három csokrot…..
A bluetoothos karkötő rezgéssel jelzi, ha mobilunkra hívás érkezik. Ezentúl elsüllyeszthetjük a mobil táskánk legmélyebb bugyraiba, akkor is tudni fogjuk, ha valaki keres minket. A karkötő 48 dollárba kerül.Via GeekAlerts..
trilla 2007.12.16 19:33:54
Ki az a sokgyermekes fülbevalós parlamenti képviselő, aki számításaink szerint épp nagy szerelemben kellene hogy éljen, ám pár hónapja egyre többször látják egy második kerületi utcában parkolni, és amint szemetet visz le?..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..
Hol vannak már azok az idők, amikor a Nők Lapját olvasta anya, lánya és még a nagyi is, szegmentáció van a női lap piacon, egyre pontosabb targetálás, meg újsághoz fóliázott mintatampon. Mert ugyebár a negyvenes háziasszonyok vallási oldalra, szabásmintára, meg receptekre…..