Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallgato_k

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha ezt látjátok, annak örülök, mert azt jelenti, hogy biztonságban vagytok" - mondja Michael Scofield egy kamerába, majd hirtelen vágunk, nehogy előre le legyen lőve a poén. Sucre és Linc jönnek a lakásba, a mexikói macsó majrézik, hogy milyen dolog, hogy Scofield be akar…..
hogyvolt A szökés 4x22 - Szabadon 2010.01.26 13:00:00
Sárával és Miskával nyitunk, akik a hetente egyszer esedékes nyálperceket ülik, és a közös, idilli jövőjüket tervezgetik. Hál'istennek hamarosan kapcsoljuk az izgalmasabb helyszínt, Mahone és Lincoln kelepcéjét. Be vannak csukva egy szobába, amíg Mama Scofieldék ellenőrzik,…..
Néhány másodperccel az előző epizód vége után vesszük fel a fonalat. A konferencián Mama Scofield embere lelőtte az indiai elnök fiát, a gyanút Lincolnra terelték, és most az öccsével együtt menekülnie kell a hatóságok elől. Felhívják Mahone-t és Selfet, hogy…..
Vincent Sandinsky, a múlt héten megismert tudós továbbra is szilárdan állítja, hogy nem ismeri Christina Scofieldot, pedig mi tudjuk, hogy ez hazugság. Hamarosan Lincoln is meggyőződik erről, amikor az öccse felhívja, hogy elmondja neki, amit Sandinsky telefonján látott. Linc erre azt…..
A magyar címadói leleményesség kútja kimeríthetetlen, a múlt héten Lincoln bátyó Célkeresztben volt, mint Clint Eastwood, most meg Szemtől szemben lesz, nemsokára azt is megtudjuk, hogy úgy-e, mint Robert De Niro, vagy úgy, mint Al Pacino. A pattanásig feszített cliffhangert…..
Májkül búcsút intett a tumorjának, de még lábadozik, így őszinte sajnálatunkra továbbra is Lincoln tartja kezében az ügyeket. Miután az ősz halántékú lótifuti a múlt héten elcsaklizta előlük a Scyllát, Gretchen, Self és Linc kénytelenek együttműködni, amibe bevonják…..
hallgato_k 2009.12.17 09:42:15
@T. Norbert:
!spoiler!
Akkor ennyi erővel Michael se nevezze testvérének hiszen ő is fogja tudni,h nem édesterstvérek.
ÉN ezt nem tartom bakinak, mert attól még, h nem a vérszerinti gyereke Lincoln, de ő nevelte egy darabig, így mikor kérdezte a csicskás,h ki telefonált nem mondhatta azt Krisztina,h Lincoln Burrows, mert akármilyen anya is volt,attól még 3 éves kora óta nevelte, lehet még a bilire is ő szoktatta rá, szóval szerintem teljesen helyén való volt,h azt mondta,h a "fiam, Lincoln!" :-)
A csapat csupán centikre van a Scylla megszerzésétől, de még meg kell gyászolniuk Brad Bellicket, és haragudniuk kell Don Selfre, aki nem túl megértő velük szemben ezekben a percekben, sőt, sudribunkóbb, mint valaha. Scofieldnak szüksége van a madaraskönyv Gretchennél lévő…..
Eljön a nagy pillanat, amire az egyszeri Szökés-néző a legjobban várt: a nyitó jelenetben a Nagyon Félelmetes Fekete Bérgyilkos egy irdatlan maflást kap az arcába, ezzel megadva a mostani epizód alaphangulatát, jessz, ezt már nem lehet elbaszni, gyerekek. Tuskó Lincoln arra akarja…..
hallgato_k 2009.10.27 15:10:23
@Johnny336:
"Azért ha éveken keresztül szopatnak keményen...."
pár hónap telt el eddig a szökés óta. :-) de igazad van, emberi természet a revans.
hallgato_k 2009.10.27 23:07:05
@Johnny336:
nem azért írtam ;-) amúgy nem csak mi nézők kavarodunk bele az időbe, olykor még az írók is :-D (lásd: pánsíp mihály szülegési éve)
Az előző részben búcsút intettünk a másolószerkentyűnek, ami kissé megnehezíti hőseink dolgát, de szerencsére már csak egyetlen kártya adatait kell megszerezniük. A probléma az, hogy ez a darab személyesen Palpatine császár tulajdonát képezi. Ezt a részt egy…..
Na végre, folytatódnak a vidám fiúk kalandjai, csak már nem sixx aranybillentyűzetéből, úgyhogy kicsit változik a stílus meg az elnevezések, de azért nem vészesen, mégiscsak az ő nyomdokán vagyunk, vagy mi. Ott hagytuk abba, hogy a hőseinknek már csak három kártyát kell…..