Regisztráció Blogot indítok
Adatok
örökszkeptikus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
örökszkeptikus 2010.03.01 13:01:35
Nincs kétségem afelől, hogy az autót megvetted, a baráti kölcsönt elfogadtad, a családot adósságba verted. Jó döntést hoztál! Mellesleg a világ legnagyobb lúzer főszerkesztője lenne, aki ismerve munkásságod és rajongótáborod nem csapna le azonnal a sztorira, mármint a továbbira.
Értem én, hogy egy Ponton túl menni nem akarsz, mert etikátlannak stb. tartanád, de a közösség segíteni szeretne, a családod pedig feltételezhetően nyaralni.

A következő ideológiával állok elő, ha már írta valaki előttem, akkor elnézést, de nem tudtam minden kommentet végigolvasni.

Megadnál egy bankszámlaszámot, amire mindenki elküldi a maga kis összegét. Nem neked adnánk, de abban segítenénk, hogy egy átmeneti időszakra kicsit nagyobb legyen az anyagi mozgástered. Az összegyűlt pénzmaggal így te gazdálkodhatnál, majd amikor már utolérted magad, akkor az utolsó fillérig eljótékonykodnád az össze pénz. Mondjuk jövőre felújítanál egy játszóteret, kis táblán a nicknevekkel, akik összedobták vagy vennél egy defiblirátort vagy sebességmérőt valamelyik kerületnek (ez csak vicc volt), esetleg segítenél/nénk egy zebrán elütött gyalogosnak a további boldoguláshoz, ő lenne a Belsőség felkaroltja. Így lenyugodnának a kedélyek, mindenki boldog lenne, leginkább az/azok, akiknek segítesz a történet végén.

Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy ez a Merci, nem az a Merci, amivel családi nyaralásokat fogtok kivitelezni? Ez persze nem baj, mert örömmel fogjuk olvasni, a felújítását, illetve azt, hogyan vettem a világ végén állólámpapárt.