Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endordelfin

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon elszántan védik a tüntetők Isztambul kivágásra ítélt fáit továbbra is. A paprikaspray se segített, ez az önjelölt Hulk például annyira bekattant tőle, hogy megpróbálta egyedül felborítani a rendőrségi vízágyús autót. ..
Subba Cukiság: NO! 2013.04.02 15:24:35
Erre a cicára nem lehet azt mondani, hogy anyja sem érti. Csak leszarja :( NOOO! Köszi Zsanc :) ..
Endordelfin 2013.04.02 15:48:37
@rémTündér /aprócska kismacska./:

Nyilván szórakozásból csinálja, az elő sem fordulhat, hogy a macskának bőrgombája van...amit egyébként úgy lehet kezelni, hogy naponta többször megfürösztöd a macskát gombaölő samponnal.
Nézd meg a lábát.
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Endordelfin 2011.06.29 12:56:37
@Énbagoly: Igen, volt valamo oktatási refrom agymenés is, hogy érettségi mellett még kellene valamiféle közmunkát is végezni a fiataloknak. Pl: idősotthonban segíteni, kórházban segíteni.
Nem véletlenül jöttek elő vele, tudják mi a baj, csak inkább a gramm cukron és són agyalnak.
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
Endordelfin 2011.05.16 19:45:08
@Conv: Ez így van, így kellene, ahogy leírtad. A "rokkant" milliós autókkal járókat és társaikat kellene basztatni.
De ezek a gyökerek szerintem ki tudják őket válogatni? Az rendben van, hogy te is és én is tudnánk élhető tervekkel előjönni, de ezek politikusok. Azaz, inkább nem válogatnak, megszopatnak mindenkit, mert a válogatás munkával és tervezéssel járna.
Lopni meg úgy jó, ha nem dolgozol mellé, ugyebár.
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
Endordelfin 2010.05.31 11:11:03
@El Topo (Sgt. Elias):
Majdnem tudom idézni azt, amit te írtál pár hsszel feljebb.
"...be még vagy nyócszor, biztos van aki még nem látta.:) " ...= írd

Látod, én meg azt utálom, mikor valaki rászól a másikra, és közben ugyanazt csinálja.
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..
Keep your secret No added sugar! 2010.05.11 21:27:03
 Nos,már régóta tudom,csak most jött el az ideje beismerni. Ugyebár van az,hogy kireped az ember szája széle. Nos,alapból a hidegre gyanakszunk,de most nincs hideg. A helyzet az,hogy valszeg B-vitamin (főleg B1) hiányom van és a szervezetmnek túl sok a cukor. Ami nem csoda. Asszem…..
Azt gondolom, ezt nevezik végső kétségbeesésnek. Mikor Lendvai Ildikó, Mesterházy Attila, Horváth Csaba, Burány Sándor és még páran kiállnak a Parlament elé 4 darab kirakati bábuval Orbánkirálytól rettegni, na az már párthangulat a javából. (fotó: NOL, Teknős Miklós) A…..
Endordelfin 2010.04.23 18:00:42
Endordelfin 2010.04.23 18:15:12
@arlequin: öhmhöm inkább készpénzben fizetnék, ha lehet. :/
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
Lendvai Ildikó már tegnap megadta az alaphangot a 28.972-ik demokráciaféltő sajtótájékoztatóján a legnonszenszebb magyar választással kapcsolatban, mikor emberek még éjjel is sorban álltak, hogy szavazhassanak. "A pártelnök hozzátette: annak megvizsgálását…..
Endordelfin 2010.04.12 15:35:01
@molnibalage: ööö, bocs de ezt meg kell kérdeznem, még akkor is, ha gyenge lesz:
Te a jövőbe látsz?
Olyan biztonsággal mersz kijelenteni dolgokat...
Endordelfin 2010.04.12 15:44:51
@molnibalage:
"Valószínű, hogy lesz korrupciós ügy a FIDESZ-nél is, ahogy volt is, de azért a létékeket lássuk már... "

Nekem úgy tanították, hogy a lesz jövő időre utal. Megsúgom, azt még nem ismerjük.( ha ennyire ragaszkodsz a paraszt szintű leereszkedő hangnemhez, ami mellékesen szólva,úgy látom, rutinból jól megy ) A léptéket látni a jelenben lehet.
Tehát azt szeretnéd, ha úgy látnánk a léptéket, hogy közben a jövőbe tekintünk. [ azaz, ebből következik, hogy szerinted a fidesznél soha nem lesz olyan mértékű baromkodás, mint az mszpnél. Honnan tudod? ]
Szerintem ez lehetetlen, de javíts ki, és firkálj mögé valami többezerszer elsütött dolgot, és töltsön el az elégedettség.
Endordelfin 2010.04.12 15:59:57
@molnibalage:
Hm, Troll. Ezt ilyen vonatkozásban még soha nem hallottam, mit jelent?
Ó, várj, megvan. Most jut eszembe, elég gyakran látom, és mindig az jut eszembe, hogy robotokat látok, akik a beléjük programozott szavakat böfögik vissza. Félelmetes, be kell valljam.
Nem, látom nem érted meg mit akarok, én sem tudom megérteni, hogy te miért nem tudod ezt felfogni, úgyhogy én abbahagyom, mert itt érdemi vita nem fog kialakulni. Bár ezt meg tudtam mondani az első reagálásodból is, az én hibám, hogy visszaírtam.
Vastagbőr Egy sima, egy fordított 2010.04.07 09:41:00
Egy sima A legfőbb ügyész kérte Hatvani Csaba MSZP-s terézvárosi alpolgármester mentelmi jogának felfüggesztését az OVB-től, mivel ellene több bűntetőeljárás van folyamatban. Büntetőügy #1: felbujtóként elkövetett hivatali visszaélés. Hatvanit azzal gyanúsítják,…..
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
Endordelfin 2010.03.10 14:53:35
Igényes, ötletes, gyönyörű videó, látszik a hozzáértés.
Tényleg megdöbbentő, hogy egy "átlagember" készít hatszor jobb kampányvideót, mint az ezzel megbízottak.

Mondjuk személy szerint a legvégső ittazidő fideszreszavazz sor nem nyerte el a tetszésem, de hát ezzel nem tudok mit tenni.
Szépen összegzett adatok, de hogy igazságosak legyünk, figyelembe kell venni a válságot is, ugyebár. Mindemellett remek mélyrepülés volt ez a nyolc év.
Az utolsó egy perc meg annyira nem sokkolt, mert az egy millió alkoholbeteg valószínűleg dohányzik is, meg tüdőbeteg, továbbá lehet akár depressziós, akinek nincs barátja, és nem bízik senkiben. :D

Az a szomorú, hogy nincs olyan párt, ami megbízható. Most aztán majd hallgathatjuk azt, hogy azért kell ilyen meg olyan intézkedéseket bevezetni, mert nyolc éven keresztül azemeszpé elkúrálta.

Szeretnék végre olyat, hogy a hatalmon lévő és ellenzéki párt között létrejöjjenek olyan csodás dolgok, mint minimális együttműködés, kompromisszum, hazaszeretet.
Nem a fellengzős, zászlón lengetett húdebecses hazaszeretet...csak annyi, hogy elismerjék, ha a másiknak igaza van, és együtt próbálnák meg rendbe tenni az országot.

Ez most így olyan, mint az óvodában a verekedés. Az egyik megüti a másikat, az visszaadja, aztán a visszaadást is visszaadják és így tovább.
Egészen addig, amíg nem jön az óvónő és rendbe teszi őket. Vagy a karbantartó, két pofonnal.
Én már úgy várom azt a karbantartót.
Újbuda (!), 11. kerület, Etele út, fényes nappal:   "Az ismeretlen elkövetők kora délután a XI. kerületben, az Etele úton járókelők szeme láttára megtámadtak és brutális módon bántalmaztak egy férfit, hogy elvegyék tőle a táskáját. A sértettet hátulról…..
Endordelfin 2009.11.19 19:01:30
@guLi:
Így bizony, most, hogy hamar sötétedik, elkel ez-az, hogy nagyobb legyen az a bizonyos biztonságérzet.
Ez van. Csináld magad közbiztonság Miskolcon.
Összeült a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülése a sajóbábonyi események miatt. Mindent alaposan átgondoltak, átbeszéltek, a problémákat a gyökeréig tárták fel: - Sajóbábonyban az elmúlt egy évben (365 nap!)  összesen 42 bűncselekmény történt. - Ebből csak…..
Endordelfin 2009.11.17 20:08:21
@Conv: Hajjaj.
Hirtelen azt hittem az egy Superman jel ott azon a dzsekin.
Sorozatgyártani kéne az S-betűs mellényeket, lennének jó nagy melléfogások.
Vajon ha rengeteg gárdista Superman jelvénnyel a mellén elkezdené ontani a félelmet, betiltanák a filmet és képregényt?

-Ön Gárdista!
-Á, dehogy, csak szupermen rajongó.
Endordelfin 2009.11.17 20:11:16
www.hirszerzo.hu/galeria.583.38875#38875

Jézusom, ezt én jól látom?
Vona Gábor életveszélyesen megfenyegette a jelenlévőket az ujjaiból formált pisztollyal? :OO

Lehet is kezdeni a cikkezést. :D
"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek. Aki nem ilyen, az először sportoljon, képezze magát, és csak utána jelentkezzen. A büntetett…..
Endordelfin 2009.11.08 17:52:39
Azzal egyetértek, hogy tenni kell valamit. Mégis, olyan ez, mint valami teljesen új dolgot feltalálni.
Nehéz.
Sokan Messiásként várják a következő választásokat. Az MSZP szar, majd a Fidesz segít!
Azhát, tömik majd ugyanúgy a zsebüket. Eddig is huncutkodtak az emeszpével, hirtelen majd megjavulnak, és az állampolgárok érdekeit kezdik majd nézni, nem?
Szóval, a két nagy párt kiesik, mert csintalanok mind. A Jobbikot értem, magyarság, nemkorruptság, de az a sajnálatos tény, hogy hozzáértés és tudás nélkül gazdasági helyzetet fellendíteni eléggé lehetetlen. Más párt van? Nincs. Jön majd a választás, de kire lehet szavazni, ha fejlődést, kilábalást szeretnénk? Jól gondolom, hogy senkire? Váalszthatunk a rossz és a kicsit kevésbé rossz közül, hurrá.
Értem én, hogy sokan ezt nem tűrik, és utcára mennek. Ha megmutatnák az elégedetlenségüket békésen, tömegesen, a pártok leszarnák őket. Ha randalíroznának, akkor az átlagembert ijesztenék meg, és veszítenék el a bizalmát.
Most komolyan, Betyársereget védők, szerintetek ők fogják kisegíteni az országot a futóhomokból? Ostorral meg puskával, erőszakkal?
Szerintem inkább okot szolgáltatnak majd rá, hogy az EUban elterjedjen a hír, Magyarország veszélyes. Tudjuk mennyire szeretik ott az efféle történeteket, mohácsivészt is tárt karokkal fogadták és itták minden szavát.
Ha ez megtörténik, a turisták egyre kevesebben lesznek, a segítség is egyre kevésbé érkezik majd, mondván, rothad az ország, minek fizessünk annak az országnak, ami nem tudja megakadályozni, hogy az állampolgárai kövenként széthajigálják az utcát. Adjunk pénzt a felújításra? Hogyisne!
Aztán a forradalmárok és világmegváltók elfelejtik, hogy van olyan ember, aki egyszerűen élni szeretne. Büszke a származására, szereti a hazáját, de nincs ínyére erőszakoskodni, szeretne mással foglalkozni, mint a politikával. Az ilyen emberek bármennyire is szeretik hazájukat, elhagyják, ha szenvednek. Mert élni akarnak, nem "rettegni". Idézőjelbe tettem, mert nem ennyire vészesen gondolom, de jó szó, illik ide.

Nehéz helyzet, a kiutat meg kell találni. De nem báránykodással, és nem is erőszakoskodással.
Szívem szerint kipucolnám a parlamentet aztán...aztán mi?
Hol szerzek megfelelő, megbízható embereket? Hol?
Amint idáig eljutok, szomorú leszek, és eldugok ezt a gondolatot, és mással kezdek el foglalkozni.
Elkezdek élni, élvezni, hogy még nem vagyunk a legrosszabbnál. Ameddig csak lehet.
Aztán, mikor a magyar ember ellehetetleníti a másik magyar életét, elmegyek, ha tudok. Ameddig lehet, kitartok, de nem fogok senkit szolgálni, nem fogok egy eszmét szolgálni. Élni szeretnék, nem szenvedni.
Endordelfin 2009.11.08 18:57:15
@ko_laci: Nem hiszek ilyesmit, egy szóval sem említettem, illetve ha igen, nem volt szándékos.
Egyszerűen egyszerűbb NEM okot szolgáltatni nekik a további mocskolódásra.
Ha a Magyar Gárdából azt kihoztak amit, mit gondolsz, mire alakítják át az arcukat elfedő kalapos nindzsákat? Szerintem a KKK-re fél másodperc alatt levezetnék, utána meg szülnék tovább a vadabbnál vadabb ötleteket.

Eddig is kaptunk rendesen, bősz hazugságokkal bántották az országot.
Mindazonáltal más, ha mi és néhányan kint ( mert ne hidd, hogy ott is mindenki a seggében hordja a fejét! ) tudjuk, hogy ez nem igazság, mintha tényleg lenne valóságalapja. Gondolok itt egy-egy nindzsáktól kapott pofonsorozatra.

Remélem érthető, hogyan gondoltam.
Nekem sem tetszik, ami itt folyik, de egy pánmagyar "megverjük azt akinek nincs Nagymagyarországos alsógatyája" banda nem javítana a helyzeten. Lenne még egy csoport, akitől az átlagember tartana.

Ismerem ezeket a sztorikat, ezért is mondom, hogy tenni kell valamit. Azt kell kitalálni, hogy mit.

@Horizont: Hogy mi lesz Magyarországon? Ki tudja... egy részem kíváncsi, tudni szeretném, ez hogyan végződik. Mégis, másik részem fél, mert évről évre süllyedünk.
Akik nem tudnak elmenni...azokkal nem igazán tudsz/tudunk akármit is kezdeni, sajnos.

Akik ott ülnek, és tehetnének valamit, úgy tűnik telibeszarnak mindenkit. Úgy élnek, mint a mai ember, nem gondolva a holnapra, csak most legyen jó.
Tényleg szomorú nap ez ... A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost? Én már azt sem értem, mi a fasz…..
Endordelfin 2009.10.29 11:59:30
Rendkívül fantasztikus olvasgatni a kommenteket. Padlószőnyeg, faltól falig!
Hallgattam Bumerángot, hallgattam Danubiusos nevet váltott műsort is. Előző tetszett, második kevésbé. Személy szerint én azt találom bunkónak, gyenge másolatnak, de nem erről van szó.
A Bumerángért sem fogok könnyeket ejteni, de reggelenként jó volt hallgatni. Nem Bochkorért, nem Borosért, egyedül Vogáért. Tájékozott, okos ember, érdekes életúttal, zenész múlttal, fekete, szókimondó humorral.
Elhiszitek, hogy LESZARTAM a politikai tartalmú üzeneteket, beszélgetéseket? Kéremszépen, mikor mocskosul nincs kedvem egyik párt hülyeségeit sem hallgatni, akkor nem fogom meghallani, ilyen egyszerű. Arra kell, hogy teljen az idő, hogy szórakoztasson. Nem egyszer röhögtem hasfájásig, és elhihetitek, abban aztán semmi politika nem volt.
A Bumerángon kívül, (amit időnként hallgattam) nem mentem tovább, nekem nincs rá igényem, hogy más állítsa össze nekem a zenei listát. Mp3, saját zene, azt hallgatom, ami jól esik.
Gondolom akik a Danubiust szeretik, és nem keresik a politikai utalásokat, ugyanígy vannak vele.
Bizony, van, aki még a rádióban is a politikára figyel, mert az jelenti az életét, van aki meg szeretne kikapcsolódni.
Aki rádió által kerül befolyásolás alá, azt sajnálom, ez szánalmas. Normális ember tud különbséget tenni, ismeri a tényeket, és megválogatja, hogy mit vesz komolyan.

Hallgattam reggel mi volt a reakciójuk. Nem vagyok emellett a vergődés mellett, tartás kell, nem önsajnálat.

Ami nem tetszik, az a sokat emlegetett mód. Gerinctelen, leplezetlen. Kísérlet sem volt rá, hogy rejtegessék.
Politikusaink már biztosak benne, hogy mindent meg lehet etetni a néppel.
Nem arról van szó, hogy milyen volt a két rádió adása. Hanem, hogy mit jelentett az embereknek. Mennyien hallgatták a Danubiust, Slágert nyáron, buszon, mindenhol.
Valószínűnek tartom, hogy a politikai beszédeket az elvetemülteken kívül nem hallgatja majd senki.
Ezzel a lépéssel segítették az eddig elnyomott rádiókat, mert aki hozzászokott a rádiózáshoz, az továbbra is hallgatja majd, csak nem a két nagy helyén keletkező újakat, hanem az eddig is meglevő, de figyelmen kívül hagyott kicsiket.

Soha nem szerettem azokat, akik egy oldalról közelítik meg a helyzetet.
Fafafa, láger sláger.
fúj, fúj narancs danubius.
Aztán sorolják a bizonyítékokat. Mindkettőben van kivetnivaló, mégis mindkettő szórakoztat egy igen jelentős réteget. De most nem is a rádiókon kellene vitázni.
Kíváncsian várom, mi lesz a következő lépés.
Szépen hátradőlök és nézem, mit hoz ez ki az emberekből.
Endordelfin 2009.10.29 16:40:00
@Vidéki:
Épp ez okozza a felháborodást, hogy ez ebben az esetben nem teljesült.