Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esprit

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Az Alkotmánybíróság teljes ülése a 2015. szeptember 15-én elfogadott határozatában megállapította, hogy a Kúria Knk.IV.37.467/2015/2. számú, a férfiak és nők egyenlő nyugdíjkorhatárára vonatkozó népszavazási kezdeményezés tárgyában hozott végzése…..
Ez nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni. Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor…..
esprit 2015.09.13 06:48:48
@annamanna:
Nem zárhatják be őket, se táborba, se a Hiltonba. Amúgy hány főre kellett volna felkészülni?
esprit 2015.09.13 09:47:57
@Bogyó 2: Kuncze Gabika mondta, hogy minek hajolt le kőért, ugyanis nem lőttek fejre a rendőrök.
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
A pártpolitikai haszonszerzés miatti menekültügyi keménykedés következtében bűnbakká vált Magyarország a külföld szemében. Moszkvától New York-on át Vancouverig írják az emaileket az ismerőseim, a rokonaim: „Minden este mutatjak a tvben a szogesdrotot es a Keletit. Innen…..
Sokan abban a téveszmében élnek, hogy „a sorkatonaság embert/férfit farag a fiatalokból”, és hogy „a mai fiatalemberek” – felteszem itt a 18-20 évesekre gondolnak – „azért olyan puhányok, mert nincs sorkatonaság”, stb. Már tucatszor leírtam különböző fórumokon és…..
esprit 2015.09.02 06:43:54
@recirkulációs kör: A másfél év sem faragott semmit sem. Maximum azt, hogy lehet kib@szni a másikkal és hogyan lehet minél hamarabb a legolcsóbban berúgni.
'87-ben szereltem le.
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
mert könnyen megeshet, hogy nem ott találod az autódat, ahol korábban leparkoltál vele. Mivel a kerékpárutak Portugáliában szentek és sérthetetlenek, egy épp azon bringázó úriember úgy gondolta, hogy neki bizony nincs ideje a hatóságokkal egyeztetni a kerékpárútra benyúló…..
Vagy integrálunk, vagy ártatlan tömegek halálában leszünk részesek, és akkor biztosan elsöpörnek bennünket a menekülők. Itt a válasz mindazoknak, akik eddig azt hitték, hogy a magyar–szerb határra húzott kerítés megállíthatja a menekültáradatot, s ezzel Orbán Viktor…..
Kedves MÁV blog! Ma reggel felháborító viselkedéssel állt hozzám, a kedves MÁV. Gyáli megállóban szálltam fel, pont addigra értem a Desirohoz, mire beállt az állomásra. Mint ennél…..
Bayer szerint Lázár bizonyíthatóan nem beszélt arról, hogy mit gondol azokról, akiknek nincs semmije. Így aki ezek után arra vetemedik, hogy e szavakat mégis Lázár Jánosnak titulálja, az tényszerűen aljas gazember. Most engem is megtalált egy blogbejegyzéssel, de ki veszi még…..
A menekültek elleni uszításról jut eszembe ez a történet. Régi és poros. („Kézirata kicsit poros, leporolja doktor Boros” – szól a közismert versike különben is történetünk egyik hőséről.) A menekültekkel való politikai játszadozásnak megvannak a maga hagyományai.…..
esprit 2015.07.13 06:04:27
Míg labdarúgó csapataink jelenleg a nemzetközi porondon szerepelnek ( remélhetőleg nem csak a nyár végéig), addig körvonalazódni látszik az is, hogy a 2015-2016-os idény hogyan is fog festeni.  Az elkövetkező szezonban a klubok maguk dönthetik el, hogy kötelezővé teszik-e a…..
Több millióan vannak a világon, akik vért adnak, sőt, rendszeresen teszik ezt. Emberek milliói köszönhetik nekik az életüket, úgy, hogy közben nem is ismerik egymást. Tudta, hogy egyetlen véradó, egy alkalommal adott vérmennyisége akár három ember életét is megmentheti? Miért kell vér? A vér a…..
Néhány fontos dolog, amit a melegházasságok hangos ellenzői nem tudnak, vagy nem tudnak felfogni - egyszerű érvek, melyeket a kritikusok nem nagyon tudnak cáfolni. *** *** *** Érdekes, hogy milyen sokan hiszik azt tévesen, hogy a melegházasságból az emberiség kihalása következne…..
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
esprit 2015.06.29 08:25:21
Talán nem csak velünk fordult elő, hogy amikor országjárás során egy régi kúria mellett vitt az út, az ember elképzeli, hogy milyen lehetett benne az élet, milyen lehetett a sokszor leromlott állapotú épület fénykorában. Ezt a hangulatot idéző, bár nem a történelmi időkből…..
esprit 2015.06.14 14:37:58
Rola Misaki egy 22 éves Japán pornószínész. Félig orosz, félig japán, a távolkeleten nagyon sikeres filmeket forgatott, de nemrég ajánlaott kapott egy multimillomos fiatalembertől aki nem fedte fel a személyazonosságát.   6 millió dollárért 15 évig csak az ő partnere lehet, és…..
esprit 2015.06.06 20:09:59
„Amit egyáltalán meg lehet mondani, azt meg lehet mondani világosan; amiről pedig nem lehet beszélni, arról hallgatni kell.” (Ludwig Wittgenstein: Logikai-filozófiai értekezés) Történt, hogy a szépséges Ausztriai Annát, Fülöp spanyol király jövendőbelijét ünnepélyes…..
esprit 2015.05.31 09:14:10
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
A banki elszámoltatás valószínűleg a legrosszabbul kommunikált és egyben legtöbbe került program lesz a rendszerváltást követő időszakban. Összesen ezermilliárd forintot sajtoltak ki a bankokból - ez a GDP majdnem három százaléka, szóval azért nem két fillér -, ehhez képest…..
Bizonyára sokszor voltunk már fültanúi olyan vitának, amely arról szólt, hogy a csapvíz, az ásványvíz vagy a ballonos víz a jobb, illetve jobb-e valamelyik egyáltalán. A kérdésben igencsak megoszlanak a vélemények. A közvélemény is mást gondol, mint amit a kutatások mutatnak.…..
esprit 2015.05.21 10:23:05
@teddybear01: Ez baromság. Palackozó üzemben dolgoztam 20 évig.
„Már leírtam, hogy „nem tehetsz róla, hogy a véred hajt” - de az utolsó pillanatban kihúztam és úgy küldtem el” - mit lehet tenni, ha a hölgy a legdrágább sört szereti? Azzal sincs semmi baj, ha bevallja, hogy bulibalesetből lefeküdt valakivel, hiszen még nincs semmi…..
A volt főpolgármester-helyettes csak az egyike azoknak, akik maradandó fizikai károsodást szenvedtek el BKV-ügy kapcsán. A szűk, penészes, vizes cellában olyan mértékben leromlott immunrendszere, hogy középfül-gyulladása következtében erős halláskárosodást szenvedett. Hagyó…..