Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dripkidd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nakéremszépen, megérkezett az év egyik legjobban várt lemeze. ..
Az FX januárban mutatja be új sorozatát Keri Russell főszereplésével, éppen időben, mert már nagyon kéne egy fasza kémes akciósorozat. A történet két alvó ügynökről szól, oroszokról, akik az USA-ban élnek, és tulajdonképpen arra vátnak, hogy egy szép nap majd jön az ukáz,…..
dripkidd 2012.10.28 00:17:31
Korunk egyik legjobb, legdühítőbb, legviccesebb és legfelháborítóbb komikusa a magyar származású Louis CK (igen, mindig el fogjuk mondani, mert büszkék vagyunk rá), kiváló sorozata, a Louie most megy az F/X-en, ennek csapunk most egy kis felhajtást a komikus tíz legsokkolóbb…..
Geekblog Thor-előzetes 2010.07.29 12:58:00
Vajon sikerül-e a Marvel egyik legagyalágyultabb, az olvasói azonosulást legkevésbé megkönnyítő hősét érdekessé tenni? Majd az idő megmondja. Mindenesetre az aluminiumba csomagolt Anthony Hopkins nem sok reményt gerjeszt - és ő az egyik kedvenc szinészem! ..
Filmvilág blog Arcjáték 2012.06.08 08:19:00
A futballközvetítés ma már valóságshow: nem csak a gólokat és a helyzeteket dokumentálja, hanem a gyepen zajló emberi drámákat is. 2000-ben, az Európa-bajnokság egyik csoportmeccsén történt, hogy Koller, a csehek kétméteres csatára lefejelte Stamot, a hollandok védőjét. Az…..
Két képregényadaptáció, és furcsamód a másodikból közölt kép ad okot nagyobb izgalomra. Nem mintha épeszű ember valamirevaló geek jobban várná a csillagos-sávos pizsamás szuperamerikai szuperkatona szuperhős kalandjait, mint Robert Kirkman zseniális posztapokaliptikus…..
Belevetem magam a kopott, nyikorgó és rettentően kényelmetlen fotelomba, kezemben egy sárga-fekete borítójú könyvvel. Belekortyolok a nem sokkal korábban odakészített whiskeymbe, csak előtte kidobom belőle a jeget. Kell bele, hogy lehűtse, de utálom, ha felhígítja a piát.…..