Regisztráció Blogot indítok
Adatok
------ de coverley

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostani összeállításunkban azt kerestük, hogy a nemzetközi futballvilágban hányan voltak képesek tartósan, húsz éven túl az élvonalban maradni. Az volt a feltételezésünk, hogy erre csak néhányan voltak képesek, nálunk például Schlosser és Puskás, azonban az adatokat…..
------ de coverley 2009.10.06 15:18:22
@Iustizmord: ha már a 94-es svéd csatársor: saat.atw.hu - itt a Sweden 1994 menüpontra kattintasz, van egy elég állat videó a svédek vb-szerepléséről. A Youtube-ról valamiért állandóan letörlik.
------ de coverley 2009.10.06 15:20:29
@------ de coverley: saat.atw.hu/ a link, rendesen.
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
------ de coverley 2009.10.06 14:58:28
@Fairy Girl: én most csinálom azt, illetve, hivatalosan még igen, gyakorlatilag meg már nem megyek be, mert úgy fest, találok mást.

Ami meg a posztot illeti: itt van egy pár hasonló, vizsgás sztori: saat.atw.hu/