Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doondee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd nem először kap az alábbiakhoz hasonló levelet. Megszokott történet az is, hogy kitöltetlenül ott hagyják az adásvételi szerződést az autókereskedésben, nem számolva azzal, hogy milyen problémákat vonhat ez maga után. Kedves Zugügyvéd,  Nem biztos…..
Brasil! Álomvilág 2010.11.02 00:26:00
Üzlettársam, Ricardo Audiját vezetem. Egyik pillanatról a másikra egy automata műanyagredőny húzódik fel a szélvédőn, és nyomban azután az összes ablakon. Semmit nem látok, összeszorult gyomorral próbálom a kocsit tartani az úton. Érzem, tudom, nem sokáig bírom anélkül, hogy…..
doondee 2010.11.08 10:39:42
@toddzsa: Szerintem Tibi is,de én biztosan emlékszem Rád.
:-)
Sotinak meg minden elismerésem.
Tojást kell enni. Volt, amikor azt mondták, hogy ne egyél, mert a vérlemezkék addig hébóznak az érfalakon lerakódott meszesedéssel, míg se ki se be, aztán majd a vádlidból lesznek kénytelenek az orvosok eret pótolni a nyakadba, és lőttek a tetkódnak. Emlékeim szerint a…..
Tardai történetek Nyolcvanhárom 2010.02.20 09:32:00
Na, mit csinálnak az agysebészek a Panoráma névadó-parti után, amikor szügyig ér a hó? A Deutsch Volvójával rodeóznak úgy, hogy a nagyember a hátsó ülésen dől jobbra-balra, és kurjongat, hogy sose volt ilyen jó, geci, mellette a Jancsival, aki meg két kézzel kapaszkodik és…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
doondee 2009.10.09 12:53:42
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
"A Trainspoting II-t  ügyfélszolgálaton forgatjuk"Danny BoyleA miniszter megint kért valamit a Nagyfőnöktől. Élettársa nagyfiát kellene állományba venni. Másnap megjött a Dani gyerek. Olyan vékony, fiatal harmincas, rombuszmintás, V nyakú pulcsis, réveteg tekintetű…..
Carlos napjai Kamatos kamat 2009.04.28 11:50:35
Egyelőre még élek csak kurvára nincs sok időm gép előtt ülni ha nem muszáj, mert nem akarok azok közé a vállalkozók közé tartozni, akik ebben a szopó helyzetben szépen legatyásodnak, szóval megragadok minden ésszerű lehetőséget, na meg a vállalkozásaimmal is sokat…..
doondee 2009.04.28 19:16:38
@uzletembercarlos: A módszer meggyőző ereje nem vitás,emberünk kitartása pedig adott volt.Mellesleg erős télen is működik...
Ellenben tiszteletre méltó az önkorlátozásod a pedagógiában.
Én meg mindig elveszek a részletekben.
Van bennem némi egészséges bizalmatlanság az ilyen jellegű történetek iránt,de a válaszok cáfolják a photoshop-érzést.
doondee 2009.05.05 19:55:14
@uzletembercarlos: Mégis,melyek ezek a megbízhatónak tetsző sajtótermékek?
20 éve nekem is volt 10 sűrű évem,de aztán beleuntam évente beköttetni a zsaru magazint családi fotóalbum helyett,minden héten volt benne ismerős.
Utólag,azt hiszem,épp idejében tettem.
Figyelem! Ezt a posztot Modor Tibi írta, tehát a Tardai történetekhez mind stílusában, mind tartalmában csak érintőlegesen kapcsolódik.-...figyelsz, buziasszony, vagy már megint a heréidet morzsolgatod?-Ja, bocs, nem, csak koncentráltam. A Ricsike az Armand lakótársa volt Angliában,…..
Tardai történetek Harminchét 2009.03.24 08:00:00
A Mihály - szül. Misike - maga a két lábon járó antibébi-lexikon. Lehet, hogy genetikus, mert anno a tanácselnök a pirospozsgás, csípős nyelvű édesanyját kívánta, de a terhességet a göndör szőrös háta közepére se', így aztán a Misike maga a nem kívánt terhesség. Aztán…..
Ez a nap is a szokásos módon indul: House cseszegeti a jelöltjeit, és éppen azon szenvednek, hogy melyik esetet vállalják el, amikor House-ért jön a CIA, érdekes fordulat. Éppen csak arra van idő, hogy House bemondja a nyertes hetibeteg nevét, Foreman-re bízza az eset kivizsgálását…..
Ilyet még nem pipáltak, az tuti. A Sajnos már csak a drágább van című, klasszikusan aljas utazásiirodás átverést megéneklő posztunkhoz az érintett Aeroviva egyik alkalmazottja minden idők legnagyobb kommentjét fűzte. Nem bemásolt könyv, nem átverés, hanem egy - láthatólag…..