Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Szabcsi.

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
Egészen biztos, hogy ha léteznek marslakók, nem sms-ben küldenek majd életjelet magukról. Brit tudósok ugyanis kiszámolták, hogy sokkal többe kerül a mobilhálózaton szöveges üzenetet küldeni, mint amennyit a kutatók fizetnek azért, hogy adatot tölthessenek le a majdnem hatszáz…..
A Microsoft bejelentette, hogy mégsem kell nekik a Yahoo. Csak magamat tudom ismételni: A Microsoft erőszakoskodásának egy eredménye máris van: tökéletesen bizonytalanná vált a Yahoo jövője. Mit nyertünk ezzel? Semmit. Mit nyert ezzel a Microsoft? Sok-sok médiafigyelmet. És némi…..
Azt a tinglitangli kurvaistenint teremburáját, hát van-e még egy olyan ország a Földön, ahol ez így adásba kerülhetne? A Mos Eisley űrkikötő bandája egy kiöregedett sarki ribivel kiegészülve, rémes hangszerelésel felütve. Komolyan mondom, a kishúgom a tesco ötszázforintos…..
Végre egy jó hír: jogerősen pert vesztett egy autóssal szemben a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás, melynek keresetét bizonyítottság hiányában utasította el a Fővárosi Bíróság. Minderről Bíró Ádám, a perbe fogott autós ügyvédje tájékoztatta a…..
A Las Vegasban mostanában zajló CES (szórakoztató-elektronikai kiállítás a legújabb kütyükkel, itt bővebben is lehet olvasni róla) nyitóbeszédét az aktív cégvezetéstől már visszavonult Bill Gates tartotta, és mondott olyat is benne, ami nekünk, tévéfüggőknek is felkeltette…..
A CNET tesztje szerint a Zune akkuja nem bírja 30 óráig, ahogy az azt ígérik. Wifi nélkül folyamatos 22 óráig hallgathatunk zenét, bekapcsolt wifivel pedig 18,5 órát. Csak az összehasonlítás kedvéért, ugyanúgy a CNET tesztje szerint az iPod Classic 45 órát bír. Az igazsághoz…..
Bár már magyar utcákra is kereshetünk egy ideje a GoogleMapsen, ugyanakkor azt mindenki tudja, hogy ez a szolgáltatás közel sem teljes. Bár a főbb utak mindenhol megvannak, a részletes utcatérkép egy csomó településen hiányzik. Ide tartozik például Törökszentmiklós is, olvasom a…..
Az Index információi szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg változatlan formában - nagyjából úgy, ahogy 2001-ből örökölték - a Microsoft oktatási intézmények szoftverlicencjogokra vonatkozó szerződéseit. (...) Úgy tudjuk,…..
A Jedi visszatért, méghozzá több mint egy órával ezelőtt, de azért szólok, hátha valaki nem kapcsolt oda (RTL, 15:50). De nem sokára kezdődik az Országúton is, Fellini klasszikusa Giulietta Masinával és Anthony Quinn-nel (m1, 17:30). Az RTL egy filmcímmel emlékezik meg a…..
Végre egy ország, amely nagy ívben tesz az Apple üzleti praktikáira, és a vásárlók érdekeit szem előtt tartva szolgáltatófüggetlen iPhone árusítására kényszeríti a gyártót. Egyelőre senki sem tudja, hogy mennyibe kerül majd a korlátozások nélkül használható iPhone, az…..
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Elérkezett azoknak a napja, akik nem tudják (vagy nem akarják) kivárni, hogy az iPhone Európába is megérkezzen. És azoknak, akik nem az Apple-lel szerződést között szolgáltatóknál akarják használni a mobilt. Az iPhoneSIMfree néhány hetes huzavona után elérhetővé tette a…..
A Sansa szakított korábbi dizájnjával (mely inkább egy hordozható videólejátszóra hasonlított mint mp3-lejátszóra). Az új szupervékony forma inkább az iPod nanóra hajaz. Annál azonban sokkal olcsóbb és sokkal nagyobb memóriával rendelkezik. Kétszáz dollárba (37 ezer forint)…..
.Szabcsi. 2007.09.10 16:56:09
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
Na kérem szépen ez az a rész, amitől én először tettem le a hajam. Valahogy így kéne sorozatot készíteni mindenkinek, gondoltam annak idején, és ezen most sem változtatunk. Ez. Kiváló. Volt. A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is…..