Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geppetto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem csak Aoki Kunió motorozna Afrikában: a fekete kontinensen élő olvasónk, Tom is egyre felkészültebb. Legutóbbi levele után rengeteg hozzászólast kapott, biztos van olyan tanács, amely majd hasznára válik. Néhány napja újabb üzenetet kaptunk tőle:   Kedves Árpád!…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
A sebesség oltára Sok a cipzár 2010.04.24 06:30:00
Egy év alatt nem lett öregember-szaga, pedig már ideje lenne kimosni Hit, felfogás, tapasztalat, meg ezer egyéb szempont kérdése, ki milyen motorosruhát vesz. Órákon át el lehetne vitatkozni előnyökről és hátrányokról – nagy szerencse, hogy még sose csöppentem ilyen…..
geppetto 2010.04.24 11:05:02
Az amerikai színésznél jobb referenciát (már-már reklámarcot) nem is találhatott volna a Comói tó, persze itt Európában már az ő odaköltözése előtt is ismertük a hely szépségét. A gyönyörű és vadregényes észak olasz tó körül rengeteg szálláslehetőség közül lehet…..
geppetto 2010.04.19 18:30:38