Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocskos Világ

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
Múlt héten kaptuk a megrázó történetet Yvestől, akit párjával több mint 2 órán keresztül fogvatartottak az Auchanban a pénztáros és a biztonságiak hibája miatt. Az Auchan kompenzációt ajánlott fel, ami, mint ahogy most kiderült egy 10000 forintos Auchan vásárlási utalvány…..
Nem teljesen világos, hogy Zrubi mit szeretne a Suzuki Pesttől, azon kívül, hogy nem szeretne 150 ezer forintot fizetni 50 ezer kilométerenként nyelestengely csapágy cseréje miatt.Közel 4 évvel ezelőtt, megvettük első saját autónkat. A választás - főként anyagi korlátok miatt - a…..
Mocskos Világ 2011.07.27 20:51:38
@igazságos: ha a lada ennyire problémamentes lenne azt se szégyelleném (az is volt nekem 10 éve).

Most nissanom van, olyan ami még japánban készült, volt ennél már jóval fiatalabb autóm is, de ez 4 éve van nálam és ennyi használat után (7 másik típus után) kijelenthetem, hogy ennyire kevés gondom egyikkel se volt.

Ha újban meg lehetne venni az enyémet, semmi mást nem is néznék.
Gabi dühöng, hogy átverték a Metro áruházban, mert lekaparta a 399 forintos olcsó DVD címkéjét, és kiderült, hogy a cucc eredetileg még olcsóbb volt. Ahogy a nagy-nagynéném mondta, skandallum! Az hiszem, ezt hívják olcsójánoskodásnak, főleg, ha tényleg átcímkéznek blikkes…..
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
N.A. egy az IKEA által elismerten szériahibás bőr ülőgarnitúrát szeretett volna garanciálisan cserélni, de a számlájáa már nem volt nála. Sebaj, mivel áfás volt, kikérték a másolatuk eredetijét a bútorboltból. Ahol ráírták, hogy hiteles másolat, de garancia…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
László sajnos hamarabb írta alá a vizsgáztatást, mint ahogy megtudta, hogy Budakeszin az Opel-Interátnál a vizsgabiztos nem szereti a fóliázott szélvédőt. Úgyhogy addig máshol sem tudta elintézni, amíg ki nem fizette a megrendelt szolgáltatást: Öt évtizedet megéltem, láttam…..
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
Mocskos Világ 2010.07.20 16:42:17
@zépont:

Ha jól értem, akkor szerinted, amikor jött az árvíz - még ha nem is abból az irányból ahonnan várták - akkor gyorsan még 8-10 lépcsőnyire meg kellett volna emelni a házat?

Ha a biztosító ott és arra a házra megkötötte a szerződést és havonta elfogadta a biztosítás díját, akkor ott és arra a házra kellene kifizetniük a kártérítést is.

Mi köze ennek ahhoz, hogy milyen magasan állt a víz?

Egyébként ez még mindig Felsőzsolca, mi lehetett Alsózsolcán?
Tessenek már nekem elmagyarázni, miért kell nekem közjegyzőnél igazolnom, hogy nem volt bejegyzett élettársi viszonyban a gyermekem anyja, amikor ezt az anyakönyvvezető lepecsételte, illetve nem szerepel egy saját adat lekérdezésére sem ingyenes adatbázisban, amiből amúgy nem is…..
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
Cemeteryman azt mondja, hogy a DVD-lejátszójához fénymásolt garanciajegyet kapott a kecskeméti kis Tescóban. Akkor nem is gondolt bele, hogy ezt, ha a készülék elromolna, nem fogja elfogadni a szervíz. Nem is fogadta el, és Cemeterymannek csak heves vita árán sikerült szereznie egy…..
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
Nem egyértelmű, hogy akkor most melyik csomagküldő szolgálattal nem törik össze a küldemény, csak annyi biztos, hogy nem a Magyar Postánál. Naiv ügyfélen nem segített sem a buborékfólia, sem a hivatalos "törékeny"-matrica. Egyetlen öröme, hogy nem loptak ki a csomagból…..
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
A magyar termék védjeggyel ellátott brazil, egyiptomi és kínai fűszerekről szóló posztunkra reagált a a védjegyet kibocsájtó Magyar Termék Kft. és a gyártó is, így végre tisztázhatjuk hogy mitől magyar a magyar termék. Ezek szerint minden az, ami az országban nyeri el végső…..
András bő egy hete írta meg közel 3 hónapos küzdelmét egy Asus EEE900 netbookért. Az Asus szervizének vezetője igazságtalannak tartotta a valótlán állításokat, ezért pontosító levelet küldött. Kiderül, hogy szerinte a harmadik javítás után az ügyfél bénázott, ezért…..
Mit tehet a naiv ügyfél, akinek az inkasszós megbizását 60 nap alatt dolgozza fel a bank? Vajon miért a Netrisk gyűjti be ezt a papírt, amikor a bank az ügyfelétől közvetlenül beadott beszedési felhatalmazást azonnal feldolgozza? 2009 végén a Netrisk.hu biztosítási alkuszon…..
Volt egyszer egy sztorink, ahol naiv ügyfélnek egy 30 napig ingyenes hirdetés után számlázott az Ingatlanbazár.com, hogy árakat amúgy azüta sem lehet felfedezni a honlapjukon. A névazonosságon beaggódott Ingatlanbazár.hu szerint már több feljelentés érkezett a rendőrséghez,…..
A Homár meglepődne, ha Becheréknél idén megjelenne a Whirlpool szakszervize, ugyanis hozzájuk már megérkezett a Kisjézus, az egész lényüket kitöltő szeretet miatt már mozdulni sem bírnak: Biztos sokaknak volt már részük abban, hogy valamilyen kütyü megmakkan és szervízt kell…..
Tréfás módját választotta a Citibank a közös számlák társkártyáinak aktiválásához. A tulajdonos beazonosítása helyett olyan adatokra kérdeznek rá, amiket csak a számla másik tulajdonosa ismerhet. Csalni viszont nem lehet, az ügyfélszolgálat besértődött, amikor meghallotta,…..