Regisztráció Blogot indítok
Adatok
folkdancer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatszor két 2011-es villányi (plusz egy alföldi) oportón túl, de egy centivel sem előrébb. Sőt. A kép homályosabb (ha nem sötétebb), mint egy hete volt. Ítéletet mondani fajta, évjárat, borvidék felett nem volna komilfó, de szerintem úgy jöttünk ki ebből (nem jól), hogy…..
autózz! Biztos Pumukli volt 2011.10.20 07:47:00
Legalábbis hasonló csínytevésre utal a jelenség, amit Bbt írt le nekünk, vagyis rejtélyes módon a mikuláscsomagok nem oda kerülnek, ahova szánták eredetileg. Múltkor éppen arról volt szó, hogy a címzett nem biztos, hogy megkapja a csomagot, így csak utólag postai úton értesül…..
folkdancer 2011.10.20 09:31:38
folkdancer 2011.10.20 09:45:55
@yoda-jedi: "reggel felkelek és felhívom a pontos időt, majd hozzáigazítom a cézium-atomórámat. a parkolóóra már tegnap felhívta a pontos időt, de neki csak egy Patek Phillipje volt (nyomor). Minden rendben megy, még 10 percem van hátra a határidőig tiktaktiktak....húzom a cipőm, de egyszercsak......jujjuj vmi rendellenes bélmozgást érzékelek...valami zöldet (talán yodát) ehettem??? mindegy is uzsgyi a porcelánszobába...tiktaktiktak....basszameg elszartam az időt.....szabálysértést követtem el, bilincset ide!!!!!!!
A lényeg Yoda, hogy tényleg egy kis buzi vagy!
Van a hetedik kerületben egy nagyon furcsa borbolt. Párszor már vásároltam ott, most először egy általuk szervezett fajtakóstolóra is elmentem. A Borkápolna egy műemlékvédelem alatt álló ház pincéjében található, és ezt a helyiséget a Regnum Marianum templom lerombolása után…..