Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenna82

85 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi 2 hónapban azzal lettem szivatva melóhelyen, hogy már most elkezdtem a gyúrást a jövő évi május elsejei nemlétező kitüntetésre - magyarán kidolgoztam a belem, túlóráztam orrba-szájba, a semmiért. Illetve elsősorban magam miatt, mert ha nem készül el a meló, akkor…..
Hosszabb szünet után ismét életjelet adok magamról.Jelentem, még élek és fogjuk rá, hogy virulok. Egy iszonyat húzós időszakon vagyok túl melót tekintve, ami persze nem járt gyakorlatilag semmi plusz juttatással... Természetesen még mindig ugyanott gályázok, bár remélem már…..
Mindig is gondban voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mióta játszok. Mondhatnám, hogy a WoW megjelenése óta, de az kis túlzás lenne. 2005 első felében ugyanis konkrétan nem is hallottam róla, és a 3 betűs rövidítés semmit nem jelentett számomra. Aztán új pasi került a…..
Hirtelen elgondolkodtam - tudom, mit nagyképűsködök. Van-e értelme bepótolni az elmúlt jópár hónap eseményeit? Röviden, tömören, címszavakban, ha másért nem, hát pár év múlva visszaolvasom majd, és nosztalgiázok. Ergo eltelt a nyár, gyakorlatilag mindjárt itt a tél,…..
Ma naptár szerint számomra hivatalosan is nyár van. Épp ezért hihetetlen számomra a jelenlegi időjárás... több bosszúságot is okozott:- giliszták: örök fóbia nálam a giliszta-támadás, undorító, nyálkás teremtmények, amik eső hatására tömegesen megjelennek, arra…..
Kissé fáradtan és nyúzottan, de élek. Történtek dolgok, baromi sokat dolgoztam az utóbbi 2 hónapban, de úgy néz ki - és remélem nem kiabálom most el - túlvagyok a nehezén. Lassan szabira is megyek, de csak egy rövidebb adagra, mondjuk 3 nap + 7vége. De ezt még kitalálom…..
Élek, megvagyok, csak baromira nem volt kedvem rászánni magam irogatni mostanában. Most sem fogom túlzásba vinni. Igyekszem nem erőltetni a gondolkodást, az agyalást és a kombinálást, mondjuk ez persze nehezen jön össze. De ha nem írok, akkor nem kényszerítem rá magam arra, hogy…..
Miután megalkottam kicsi warlockomat, igen hamar ráéreztem a játék ízére. Ugyan túlzásba nem vittem a játékot, lassan de biztosan lépegettem a szinteket. Tetszett a questelgetés, és megismerkedtem az alacsonyabb szintű instákkal: Dead Mines, Stockade, Scarlet Monastery. Az…..
Egy új karakter megalkotása mindig is kihívásnak bizonyult. Hiszen mi is a legfontosabb dolog? Hogy jól nézzen ki, és a neve is találó legyen. A külső kitalálása még nem ütközik komolyabb nehézségekbe, na de a név... Ha már látom, hogyan néz ki, akkor talán könnyebb…..
MMORPG . Ezt a különösen hosszúan mondható rövidítést nem is tudom már pontosan, hogy mennyi ideig memorizáltam. Mert hiába volt ismerős fogalom számomra az RPG, különösebben sosem bonyolódtam bele. Életemben egyszer volt rá példa, hogy játszottam asztali szerepjátékkal,…..
Két nap szabit kivettem még most gyorsan, mert az elkövetkező pár hónap, úgy egészen júniusig elég húzós lesz melóban. Ahogy azt kell, ezt a rövid időt pihenéssel töltöm, azaz minél kevesebbet mozdulok ki. Azonban az egyedüllétnek nemcsak a pozitív, hanem a negatív…..
Második randi kipipálva L.-lel, jó volt nagyon, még mindig úgy néz ki, hogy járunk. Moziztunk, majd megint a Szimplában kötöttünk ki, és órákon át beszélgettünk. Meglepően érettebb a koránál, kiforrott véleménnyel rendelkezik sok téma esetében, jó vele eszmét cserélni,…..
Amióta az eszemet tudom, azóta meg vagyok győződve arról, hogy nem értek a szobanövényekhez. Azon kevesek közé tartozom, akik még a kaktuszt is képtelenek életben tartani. Pedig esküszöm, nem direkt ölöm meg őket, mert tökre igyekszem gondoskodni róluk. Igaz, legtöbbször nem…..
Megint eltelt egy kis idő az utolsó bejegyzésem óta, és bár meglehetősen pörögnek az események, úgy néz ki, hogy baromira lusta vagyok megírni. Pedig szokás szerint túlteng bennem a közlési vágy, és így csak saját magammal cseszek ki, ha egyszerre nagyobb időszak eseményeit…..
Jelentem, megvénültem, szombaton betöltöttem a 28-at. Úgy gondolom, ez talán még nem az a kor, amit szépíteni kellene, hiszen nem is érzem magam ennyinek, illetve - egyelőre, hacsak nem hazudnak a képembe - nem is nézek ki annyinak, amennyi vagyok. Leszámítva a burjánzó…..
Rövid élménybeszámoló következik tegnap esti bénázásomról. Megállapításra került újfent, hogy önveszélyes vagyok. Közveszélyes még nem, bár ami késik...Tehát, midőn hazaértem, nekiláttam vacsorát készíteni, a szokásos melegszendvicsemet. Ehhez két konyhai eszközzel is…..
Kifejezetten Sz. barátnőm kérésére készült el ez a post, bár magamtól is meg akartam blogolni :)Múlt héten csütörtökön meglátogattam Sz.-t és barátját. Utóbbi rendelkezik egy elég undorító házikedvenccel: egy kígyóval (vagy sikló? whatever...). Ez a csodás…..
Folytatódik piciny életem szappanoperája, S.-sel kapcsolatos események következnek. Miután vasárnap elváltunk, azóta többször is kommunikáltunk egymással, és ha minden igaz, a legutolsó infó az volt, hogy megbeszéltük, hogy összefutunk a héten. Na ez pont mára esik :) De persze…..
Úgy néz ki, hogy nem tudok olyan hétvégét szervezni magamnak, hogy az tömény pihenéssel teljen. Valamilyen oknál fogva úgy gondolom, hogy az ideális hétvége abból áll, hogy konkrétan nem csinálok semmi hasznosat, otthon döglök, rendelkezem elegendő mennyiségű kajával, cigivel…..
Ha egy szóval kellene jellemezni magamat, akkor ez lenne az első, ami az eszembe jut. Ehhez bizonyítékként elég csak az utóbbi pár hét post-termését végigkísérni. Mit, mikor kivel... nevek (kezdőbetűk) összekeverése... fárasztó a végiggondolása is :) Leggyakrabban melóban…..
Valahogy miért is nem vagyok meglepődve, hogy képes voltam tegnap este sms-t írni S.-nek? Talán mert ismerem magam, és tudom, mennyire gyenge vagyok. Hiába fogadok meg fűt-fát magamnak, hogy időben be fogom fizetni a számlákat, hogy nem halogatom el a mosogatást, hogy nem úszom el…..
Alapból utálok taktikázni. Elképzelésem sincs, hogy igazán ki szeret, mert bonyolult, szervezést igényel, és könnyen visszaüthet, ha nem megfelelőek az előkészületek, a lebonyolítás és a visszacsatolás. Vagy ha átlát a befogadó a szitán, az aztán a legkellemetlenebb. És hát…..
Megtörtént, aminek meg kellett történnie, találkoztam Cs.-vel. De előbb gyorsan az előzmények. Ahogy ígérte (milyen megbízható!), délelőtt felhívott, hogy lefixáljuk a találkozót. Munka után, körülbelül mikor és hol, sima ügy. Hosszúra nem engedtem nyújtani a csevelyt -…..
Jól belebonyolódtam a kezdőbetűkkel történő személynevekre való utalásokra. Utólag vettem észre, hogy már 2 Cs.-nk is van! De akkor tisztázom gyorsban:Van egy expasi Cs., akivel kemény 1 hónapig jártam együtt, miután regisztráltam, hogy még mindig szerelmes az…..
Ahogy már korábbi postban megjegyeztem, a szombatot Z.-vel töltöttem. Képes volt hazarepülni miattam - legalábbis nekem ezt mondta :) Délután moziztunk egy nagyot, bár már eleve elb*szással indult a dolog, ugyanis hiába foglaltam le előre a jegyeket, sikeresen rossz napot állítottam…..