Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szása11

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelhető, hogy egy új technológia, amelyet a tudósok szabatos fordításban atomgolyóknak hívnak (angolul 'power balls'), forradalmian megváltoztatja majd az atomenergia termelést, hiszen sokkal magasabb üzemi hőmérsékletet lesz tehetővé anélkül, hogy az atomreaktorok rémálmának tekintet…..
Szása11 2020.07.15 21:18:57
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A víz nem csak a reaktor hűtéséről gondoskodik, de egyben moderáló közeg is!
        Tamás Gáspár Miklós - Isten éltesse, kellett volna írnom valamit a hetvenedik születésnapja alkalmából - gyakorlatilag egyedüli klasszikus "public intellectual"-ként áll abban az intellektuális shitstormban, amelyben Magyarország élni kénytelen.       TGM furcsa lelkiállapotai, exklúzív…..
Szása11 2019.01.07 10:19:03
@nick066: Semmit, TGM soha sem volt a Fidesz tagja, képviselője. Tölgyessynek azonban valóban feltehető ez a kérdés...
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, orosz elnök 2018 március elsején megtartott évértékelő beszédében olyan bejelentéseket tett, melyekre felkapta a fejét nem csupán a nemzetközi sajtó, de a haditechnikai fejlesztéseket nyomon követő katonai szakértők, kutatók és hobbi hadi-technikusok világközössége…..
Pár egyszerű egyenlettel be lehet bizonyítani, hogy a választási összeadósdi de még a koordináció sem fog választási győzelmet hozni. Gyurcsány és több székét féltő baloldali azt a képet próbálja felvázolni, hogy az LMP a Fidesz legyőzésének akadálya. Nem programpontokról, elképzelésekről, a Fidesz…..
Nekem is volt egy álmom Magyarországról. Igaz, nem egy ötkarikás álom, de azért így is szerettem nagyon. Egy olyan álom, amelyben a fontos ügyek kapcsán mi, egyszeri polgárok beleszólhattunk a politikába, a politikusoknak nem a lopás volt a feladatuk, az újságírók pedig nem azt gondolták, amit a…..
Tegnap, egy tévéműsorban azt fejtegette a fiatal újságíró, hogy baj van a baloldal „humán erőforrásaival”. Arra értette, hogy egy fölmérés szerint a magasan esélyes Tarlós István mögött a közvélemény-kutatók Bokros Lajost nevezték meg tizenkét százalékkal, a három…..
 Áder Bólogatós Jancsi azzal, hogy egy szó nélkül aláírja a Viktátor által diktált 4. Alkotmánymódosítást, bebizonyította, hogy nem több, mint egy pórázon vezetett öleb, aki teljességgel alkalmatlan az általa betöltött pozícióra. Pityinger DopeMan…..
Szása11 2013.03.14 11:44:09
Hatalmasat szólt a miniszterelnök minapi beszéde a Vállalkozók Országos Szövetsége előtt. Őszintén: nem értem, hogy miért. Illetve: nem értem, hogy miért úgy, ahogy. Nem értem egyrészt azért, mert szerintem Orbán Viktor semmi újat nem mondott. És…..
Szása11 2012.07.28 22:04:28
@villamos alóli kacaj: Ezzel egyetértek, Orbán ugyan azt mondta most, mint Kertész Ákos egy évvel ezelőtt:
"egy ilyen félázsiai származék, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van." egyenlő a "genetikailag alattvaló" , azaz sok mindennek nevezhető, de semmiképpen sem szabad polgár.
Csak tudnám ezen akkor miért akadt ki a jobb oldal
Hírösszefoglaló A Svéd Királyi Tudományos Akadémia döntése értelmében idén Szijjártó Péter, a Magyar Tudományos Akadémia és a Budapesti Honvéd FC tiszteletbeli elnöke, a matematikatudományok akadémiai doktora nyerte el a matematikai Nobel-díjat. A ma délelőtti stockholmi…..
 A tapasztalt, öreg és okos emberek be nem bizonyított kijelentéseire és véleményeire éppúgy hallgatnunk kell, akárcsak a bizonyításokra: minthogy a tapasztalat megélesítette a szemüket, jól látnak.Arisztotelész: Nikomakhoszi etikaA Fidesz elmúlt egy éves kormányzása a…..
Szása11 2011.04.02 22:49:28
@Publius Decius Mus:
"SZDSZ oldalán álltunk, amikor az elárulta az antikommunista ügyet. Ekkor tömegek ismerték fel..."

Egy frászt! Soha nem volt antikommunista ügy. Gorenje ügy volt, az emberek azt akartak. És aki tudott Gorenjét adni vagy legalábbis elhitette, hogy tud adni az legitim volt, azt megvállasztották!
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Szása11 2011.03.19 23:39:03
@sárkányfő:
Szerintem inkább:

Lázár = Zushlag
Sokat írtunk már a köztévé Híradójának elfogultságáról, a jobboldalnak kedvező hírszerkesztésről, de hogy pontosan mi is történik a színfalak mögött arra jó példa egy Népszabadsághoz eljuttatott levél. A napilapot Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati…..
Szása11 2011.03.06 14:32:27
@sannya: A napkeltében szerepelt fideszes politikus, mindaddig amíg nem kezdték el bojkottálni a műsort.
Másrészt a kereszttűzben a három kérdező újságíróból az egyik mindig jobboldali volt.
Gulyásdemokrácia Kirabolva 2011.01.14 12:21:00
Rosszul érzem magam. Zsarolható vagyok, és most zsaroltak. És kénytelen voltam engedni. Megtörtént: nemrég írtam alá egy adópapírt, amiben többek közt kijelentettem, hogy februártól átmegyek az állami nyugdíjrendszerbe.(Update: miután pár kedves kritikus kommentelő felfigyelt…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Ezen a héten folytatjuk elmebajos marketingötletek sorozatunkat. Volt már itt szó a gyerekeit reklámfelületként kiárusító családról és az Unoqlo twittekért árengedményt akciójáról, ezúttal pedig egy New York-i divatáruház, a Desigual marketingesei rukkoltak elő egy olyan…..
Szása11 2010.10.03 21:48:22
@Sadist: Van az a pénz, amiért te is az lennél! :-)
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Szinkronicitás vagy bosszú, ez a két magyarázat lehetséges. Volt ugye az előző Soproni-szpot, ami megszólalásig hasonlított egy régi Molson-reklámra, ami egy kanadai sörmárka (erről többet itt), most pedig ugye fut a Soproninak az új filmje (bővebben itt): amire, hát,…..