Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frizer

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Frizer 2011.02.15 14:57:15
@olajbogyóka: igenigen. ezért is milyen nagy kár, hogy recept nélkül már nem lehet Quarelint venni! :)
Jövő ilyenkor együtt fogjuk nézni, hogy hová lett a magyar sajtó nem pártokhoz bekötött része.Szerencsére amióta felgyorsultak az események a közmédia és a médiatörvény körül, a média is felébredt, és már nem hozzánk hasonló törpeblogokon csöpögnek ki az infók vagy…..
Sok van, mi korrupt, de a világ élsportjának vezetőinél cinikusabb társulatot lámpással sem nagyon lehetne találni. A világ- és kontinensbajnokságok, valamint olimpiai játékok helyszínének odaítélésekor a döntéshozók szemében úgy pörögnek a dollárjelek, mint a nyerőgépen…..
Mint egy felújított Külső-erzsébetvárosi utca: a Christianstraße. Aládúcolt födémek, a beázás miatt kiköltöztetett lakók, málló homlokzatok: Lipcse régi lakónegyedei a többi keletnémet nagyvároshoz képest is rossz állapotban voltak. Pedig a századfordulón "Európa…..
hángörienidiocc Meglepetés 2010.10.23 09:55:00
Bárki, bármit gondol a Google Inc.-ről, azért ez egy kedves meglepetés számunkra tőlük:     A képre kattintva előjön ám nagyban is...
A Thermals végleg szakított a politikus szövegekkel, de kérdéses, mennyire tett ez jót nekik, a Grinderman prezentálja Nick Cave elképzeléseit a garázsrockról, a Godsmack énekese, Sully Erna szólóban úgy tűnik, maximum liftzenét tud írni. A Hurts olyan szinten kommersz,…..
Rúgd és fuss! Passionate Reply 2010.06.21 00:52:00
Az angol válogatott eddig két meccsen van túl a világbajnokságon és egyiken sem tudta még akár percekre sem megközelíteni azt a játékot, amit a selejtezőkön látottak alapján feltételeztünk, és gyakorlatilag egyetlen játékos sem nyújtotta azt a teljesítményt, amire joggal…..
Tejben fürdünk és hatalmas, aranybarnára pirított, hibátlan minőségű mogyoróval dobáljuk egymást: a legújabb kori svájci futball legnagyobb diadalán vagyunk épp túl. A saját szurkoló által is elnéző szeretettel kezelt Nati élete védekező játékát nyújtva, de ahhoz képest…..
Chez DuBarry Pamela öregszik 2010.06.11 20:55:00
 Nem újdonság, hogy ráncos korához képest Pamela Anderson. Nagyon rossz állapotban van a bőre, valószínűleg az állandó barnaságtól. Piás is, de attól inkább püffedt, mint pergamentszerű a bőr. Érdekes, hogy egy ennyire sokat plasztikázott nő a botoxot és a lézert…..
Frizer 2010.06.12 11:36:49
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Vagyis..., a sorozatok nem változnak, csak kicsit megkavarjuk az állóvizet, köszönhetően annak, hogy idehaza nem lett túl sikeres az Amerikában nagyszerűen szereplő A férjem védelmében. Pedig a Hallmark még azt a szívességet is megtette a TV2-nek, hogy óriásplakátokon hirdeti a…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
  A Szépművészeti Múzeum bővítésének Karácsony Tamás által készített terveit a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal tervzsűrije a közelmúltban jóváhagyta. Bár a tervek a pályázat eredményhirdetése óta ismertek, egy neves értelmiségiekből álló csoport megkésve…..
„Boros Lajos kitálal” a Sláger kicsinálásáról címlappal jelent meg az eheti Narancs, de kitálalás helyett inkább önmagának mond ellent különböző félinformációkkal, miközben vérlázítóan cinikus dolgokat mond. Az újságíró pedig egyik helyzetre sem reagál, ami…..
Frizer 2009.12.04 09:30:02
@bukovics: M. László Ferenc egy fura fickó lehet, mert egyik héten az Alkotmány Bíróságot teszi mérlegre visszamenőlegesen, aztán meg Sólyom Lászlót. Sőt, nemrég volt olyan Narancs, amiben 7 oldalon keresztül csak ez a szerző jegyezte a cikkeket.

Ha valóban létezik M. László Ferenc, akkor az ilyen anyagok, meg a felszínes sekélyesség a Narancsra nézve szégyen.
Frizer 2009.12.04 09:37:43
@stikasz_1: Igen-Igen! Mekkora interjú ez, hiába, Pálinkás Szűcs jegyzi! M. László Ferenc! PSZR-hez kéne menned tanulni öcsisajt! Ez interjú - a tied meg egy felemás állagú kaka.

Pálinkás Szűcsöt a Narancsba!!!!
Frizer 2010.03.11 11:04:32
@monostoriferi: Az a baj MLF, hogy egyik héten ehhez szakértesz, a másik héten meg ahhoz. Ha egy kicsit is tovább ástál volna a frekvenciapályázatos dolgokban, iEhhez a Boros interjúhoz felyen interjút nem tudsz készíteni. Egyszereűen felszínes készültséggel mentél oda, nem volt egyetlen komolyan vehető kérdésed sem, csak hagytad mesélni a "sztár"-t (vagy mert megilletődtél vagy mert ezt kérte tőled a főnököd, végül is mindegy), és eszedbe sem jutott belemártani a kést (aka. tollat ill. klaviatúrát). Ha a rádiózásban és a frekvenciapályzati mutyikban elmélyült volnál, egészen más anyagot írtál volna. És bennem az vetődik fel egyből, hogy oké, minden héten írsz 3-4-5-6 oldalt a Narancsba, de mi van, ha minden témához csak ennyire értesz?
Robin Cook Halálcsapda című regényének fordításán már szörnyülködtünk egyszer. Érdekes módon viszont John Doe beküldésben még nem szerepelt, pedig sokszor fordítják félre, mint említettem is korábban, és persze kommentekben is már volt. Most ez a két téma találkozik…..
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Frizer 2010.02.22 07:57:45
A Nike nálam nem tud hibázni, egyszerűen nincs rossz húzásuk (na jó, a Wieden ideiglenes elhagyását leszámítva), szinte nincs olyan filmjük, amit nem szeretnék meg első látásra. Az új kampánnyal sincs ez másként, a Human Chain névre keresztelt film is azonnal belopta magát a…..
Szánom-bánom, de aki rendszeresen olvasta a blogot hamar észrevette, hogy volt egy nagyobb szünet. Ennek több oka is volt, amibe inkább nem mennék bele, annyi szent, hogy nem a Jézus Szive Klub-os elfoglaltságaim, illetve a helyesírás tanfolyam volt az oka. Mivel minden visszatérésnek…..
Frizer 2010.02.07 13:37:07
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..