Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabika

0 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
szabika 2010.04.27 17:09:24
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
szabika 2009.03.06 13:14:48
Kakával kezdődött. Egész Európa tátott szájjal várta a fejleményeket, hogy a kiemelkedően magas fizetési ajánlat hatására jelentkező szülői szigor kényszerítheti-e a brazil szupersztárt szeretett klubjának elhagyására. A jó és a rossz küzdelmeként aposztrofálhatjuk…..
szabika 2009.02.26 12:51:04
Mit csináltál, amikor utoljára 41 gól esett a Serie A-ban? Én Csergőfi Esztert próbáltam rávenni az ovi kertjében, hogy mutassa meg a nuniját, és a zsebemben lapult az ötös, ami három gombóc fagyira, húsz zacskó tejporra, vagy akár két svarceneggeres predátor-naptárra is…..
Itt evezünk el a szezon harmadát jelző bója mellett, ez a forduló pedig rengeteg olyan tanulsággal szolgált, amint nem félünk az egész idényre szóló stílusjegynek tekinteni egyes csapatoknál. Meg egyébként is, jó kis forduló volt. Az Inter a kafferbivaly-középpályával a szezon…..
A tizenegyedik fordulóban minden figyelem a Real Madrid Valladolid elleni vendégjátékára összpontosult. Ez volt a mérkőzés, amelyen a játékosok bebizonyíthatták, hogy nem kell sírva röhögni akármelyik sorozatban kinyilatkoztatott győzelmi ambíciójukon. A tétet már-már BL…..
 Imádom az érett, tapasztalt nőket, erre jöttem rá e levelet olvasva. Őket nem éri semmi váratlanul, viszont mindent tudnak. Ennél már csak azok a mindentudó, tapasztalt és érett nők a legjobbak, akik huszonévesek. Sziasztok Szakítósok! Volt már olyan, hogy dolgok…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Semmi nem jár annyi felháborodással, semmit nem övez annyi ötlet és kétkedés a labdarúgás világában, mint a lesek megítélését. Próbálkozhatunk öt játékvezetővel, gólbíróval, vagy egyéb technikai megoldással, de egy egyszerű felfogásbeli váltással talán ki lehetne…..
Először is szeretnénk válaszolni azokra a kérdésekre, melyek azt firtatják, vajon miért a kilencedik és a tizenhatodik csapat meccsével foglalkozunk bővebben, amikor a második a harmadikhoz látogat. Csak. Bővebb válaszért felütjük a sport közhelyszótárát, és ott a…..
szabika 2008.11.03 10:30:38
szabika 2008.11.04 15:28:49
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Rendhagyó olasz összefoglaló következik, egy egyáltalán nem rendhagyó forduló után. Győztek a jobb csapatok a rosszabbak ellen, a rosszabb csapatok némelyikénél már válságos a helyzet, az erőviszonyoknak tökéletesen megfelel az Inter első, sőt, az Udinese második helye is. A…..
A szenvedélyes rangadók hétvégéje következik, ráadásul nem csak az olaszoknál, Pancho hamarosan elénk tárja meglátásait a madridi derbiről, meg ugye lesz egy melegfelvonulásra még nagyon távolról sem emlékeztető River Plate-Boca Juniors is. Nem panaszkodhatunk mi sem, hiszen…..
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
Hát nyertünk. Vártuk, hogy így lesz, reménykedtünk benne (25 ezer néző tett ugyanígy a helyszínen), majd elveszítettük kicsit a hitünket az első félidő után, de a végére főnixként támadt fel bennünk újra, és őszintén meg tudtuk tapsolni a csapatot a lefújás után. Egy…..
szabika 2008.10.13 08:00:13
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
szabika 2008.09.25 08:14:47
Ismét magas színvonalú hétvégén vagyunk túl. A csúcsrangadó döntetlenjének és a Liverpool impotensségének köszönhetően az Arsenal vezeti a tabellát. A birminghami derby-t megnyerő Villa BL-, a Pompey-nak hatot gurító ManCity pedig UEFA kupa indulást érő helyen található öt…..
Miután a Nagy Kelet-Európai Síkság csapatai mindössze egyetlen pontra voltak jók szerdán nyugati ellenfeleikkel szemben, a Kispoulsen felteszi bennünk a kérdést: jó lesz ennek a vonalnak a további erősítése a BL-ben? A 2012-es EB rendezése valószínűleg ezzel az opcióval volt egy…..
Rápillant az ember a tabellára a második forduló után, és tudva, hogy ez annyit sem jelent, mint a pornószínésznők sikítozása, a szívéhez kap: nulla ponttal utolsó előtti a Milan, előttük 1-1 ponttal a Samp, a Fiorentina és a Roma, a táblázat tetején meg a Lazio és az Atalanta…..
Nou San Trafford Most nem... 2008.09.11 09:11:00
Azonnal szögezzük le a legfontosabbat: semmiféle hiányérzetünk nem lehet a tegnapi selejtező kapcsán, sőt, ha valaki meg tud nevezni egy meccset az elmúlt 5-10 évből, amikor hasonló teljesítményt adtunk le egy svéd kaliberű csapat ellen, ráadásul idegenben, az kézfeltartással…..
Nou San Trafford Már megint... 2008.09.10 12:50:00
Mi is nehezen tudtuk túltenni magunkat azon, hogy a fiatalok beleszaladtak a késbe Belgrádban, ez talán írásunkon is látszik, de hát nehéz egy ilyen esemény után a magyar labdarúgással foglalkozni. Hogy ne mindenki kesernyés szájízzel, eleve félrészegen bontogassa a szotyoládét…..
Ez járt a fejemben, midőn a lefújáskor kérdő tekintettel fordultam habitang kollégához a Puskás Stadion S szektorában Igen, azok voltunk. Alamuszi, kedvesen kummogó lógó fülű nyulak – nekem legalábbis ez jött át a pályáról Pedig ennél a dán válogatottnál gyengébbet…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
szabika 2008.08.08 12:55:01
Ahogyan az erőnek, úgy majdnem minden futballistának is van sötét oldala. Szerencsére legtöbbjük megelégszik maga elé dörmögött káromkodással, elvétve a bíró szidalmazásával és legvégső esetben egy túlságosan keményre sikeredett belépővel. Az ember - különösen a…..