Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whanssel

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
Finiséhez ért a német kancellár választás. Steinmeier kancellár-jelölt regie zenére hippi sapkában nyomja. Persze nem igaziból. A választásokon Merkel jelenlegi kancellár az esélyesebb, de Németországban a fiatalok tömegei a szociáldemokratákat támogatja.  A…..
   Egy érdekes videóra hívták fel a figyelmünket. Végig nézése után egy kérdés fogalmazódik meg bennem: Na most mi van? A józsefvárosi időközi polgármester választás, egyik jelöltjének kampánybuszáról készült a videó. No ebben még semmi extra nem lenne. Ez a…..
.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik…..
Na most azt találtam ki, hogy mekkora poén lenne már olyan számokat feldolgozni ebm-ben, amikhez ABSZOLÚT nem illik ez a stílus. Vegyük például ezt . Egy rózsaszín, lányos, vidám popdalocska. Akkor erre húzzuk rá az ebm militáns, szigorú, maszkulin jellegét. Az eredmény pedig igen…..
Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor már-már kényszeresen szabatos módon szeretnék írni a tegnapi buliról, amin többek mélységes sajnálatára, ám még többek örömére végülis megjelentem!Ha azt írnám, egy darab xar volt a buli, hazudnék. Nem kicsit, nagyon. De ha azt…..
Whanssel 2009.10.06 00:05:06
Szerintem egy szar hely a dízel,a másik hogy én egy fillért nem költök,költenék ott még egy doboz gyufára se,maximum akkor ha megkérnek h gyújtsam fel a SŰN-t vagy épp a helyet:D
Igaz a Gyár igénytelenebb,(mert nem a héber-réverek tartják fenn,hanem az az ott 5-6 dolgozó) de amire rádöbbentem hogy a sok industrial,EBM,gothic fan a RMB,Blümchenre ugrált,nah azon befostam...TU-nem kérlek h gyere el mert lehet h nem tetszene neked a zene,vagy a felhozatal,vagy az emberek. Ide is fiatalok járnak (nagyon) 15 évtől egészen max 30-ig,de ahhoz képest h fekete ruhában vannak vágják a Blümchent,RMB,Cherrymoon Trax-et (na azon fostam be)---mondjuk a Dj jó fej volt mert mutattam neki egy gyurcsányos HC számot amit én csináltam (no persze a rave.hu-ról lekerült mert pont akkor voltak a forró őszi idők)...aztán rákevert valami tápkórt...ahogy megkértem h ilyeneket ne...majd visszaküldte magát a 90-es évek rave őrületébe.
Nekem megérte az a 400 forintos belépő a gyárba no meg a 2500 forintnyi 17 doboz energiaital,barackpálinka,vörösbor...mondjuk ezt Szilvi barátommal fogyasztottam el úgy 70-30% arányba (aki ott volt velem kis csaj) úgy pörögtem tőle hogy a bécsi U6-os metrót végigrohantam volna xD

www.youtube.com/watch?v=hv2MAF2ItUQ&feature=channel_page

Itt a bizonyíték arra hogy a gyárban nemcsak sötét "rokkerek" vannak...ahogy sokan mondják.

no mind1...amugy GST voltam csak most 1x fordult elő h ezzel a névvel írok ide...csak blogoltam (azt meg ezzel az userrel szoktam)

Szal köszönöm a pálinkát TU :) és örülök h megismerhettelek...a videót meg kérlek nézd meg.

Üdv mégegyszer - GST