Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djsilas

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lilu (@lilugram) által közzétett videó, 2016. Júl 4., 12:23 PDT Ahogy azt sejteni lehetett abból, amit az Indexnek adott interjújában elmondott, Lilu nem megy vissza a balettba ugrálni, azaz a soron következő VV8 műsorvezetését az RTL mással oldja majd meg. Az ok nyilvánvaló:…..
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
djsilas 2013.11.25 15:37:47
@KissGecihuszár: köztudott, hogy a Suzi nem páncélozott tank. Már csak ezért se értem a benne ülők temperamentumát. De azért nem vagyok biztos benne, hogy aktív+passzív védelmet figyelembe véve pl egy 5 éves Suzi sokkal rosszabb lenne mint egy 20+ éves tepsi... Azért ezt se kellene elfelejteni...

Nem mellékesen megjegyezném, hogy szerintem a Jages barátunk kamu. Vagy hülye. Vagy nem tudom, de tuti nem 100%-os...
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
djsilas 2013.08.07 20:56:10
@pantomimes: Nem tudom, hogy Te vagy a hülyébb, hogy ilyet írsz... vagy én, mert válaszolok rá!? Minden esetre az látszik, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Egy Astra természetesen nem egy BMW árában szerelhető, de nem annyival több, mint amennyivel többet nyújt! ;)
djsilas 2013.08.07 21:04:05
@Laci_85: ennyi ésszel, ennyi pénzből vehettél volna akkor gyárilag annyival jobbat, és nem magadat kellene igazolni a 10-15 éves verdáddal, lol... :D
djsilas 2013.09.16 16:00:52
@Laci_85:
I, mivel nekem is van egy 1,9-es PD-s Passatom, így közelről és igen jól tudom, hogy mennyibe kerül a fenntartása. Valahol 356.000 km környékén áll az órám, és valóban egy nagyon jó és megbízható autó. Remélem kibír még egyszer ennyit, nem is tudom, hogy mire cserélném le, ha egyáltalán... Szóval éppen ezért látom jól, hogy ömlengésed mennyire túlzó és nem tudod hol a helyed/helyünk ;)

II, ha a _85 a születési évedre utal, akkor nyugodtan magázhatsz... :D
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
  Az alkatrész, amiről mindenkinek repkedő bankjegyek jutnak eszébe. Paradox módon, erre van igény. Megkaptuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
djsilas 2012.11.16 21:05:35
@GGerg: a márkakereskedő illetve gyártó szerint meg gondolom olajat se kell cserélni az automata váltóban...
Belsőség Heti merítés 2012.10.07 13:36:33
Kicsit öreg, kicsit lomha, de szeretnivaló! Mindig is BMW fanatikus voltam, de mégse fordult meg a fejembe hogy BMW-t vegyek. Passatokat nézegettem, de miután 17-et néztem meg élőben, és mindegyik ótvargané volt, úgy döntöttem más típus felé nézek... valahogy a bömösnél…..
djsilas 2012.10.07 15:09:43
@miva?: "ötös bömös első lengéscsillapító pár cseréje uszkve 600 euró, mazda3 hátsó lengéscsillapító cseréje 330"
Azt lehetne, hogy ne almát és körtét hasonlíts össze?
Ha már Mazda 3, akkor legyen BMW-ből is hármas. Ha már a BMW-n első csillapítót említesz, akkor lehetne, hogy a Mazdánál is az legyen? Ja meg nem ártana, ha mondjuk korban is kb egyformák lennének. Jééé... nézd már, ugyanúgy 30K/db mind a 2 példánál hozott autódnál a lengéscsillapító! ;)
djsilas 2012.10.07 16:11:09
@reflelkész: legyen 4500 EUR és viheted az enyémet! :D
kombi, nagy, diesel, megbízható és nem CR, hanem PD. Igaz van már benne lassan 400K km... :D
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Alföldi blog Bringával Tokajba 2012.07.10 23:23:00
Hosszú évek terve valósul meg a hétvégén. Nem nagy ügy, mármint annak, aki rendszeresen bringázik, én most mégis izgatottan készülök rá, mert egyedül még soha nem indultam háromnapos bringatúrára.Mert mostmár nem halogatom tovább, amit tizenkét éve mindig átgondolok, aztán…..
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
djsilas 2012.04.16 22:51:28
@tede: Egyből fellendülne az autókölcsönző piac... meg a céges autó, meg a ki tudja mi minden! Szerintem alapjában véve jó lenne az ötleted, csak épp idehaza a gyökerétől a lombjáig rohad minden - így itt nem működne...

Ha szabadna, megpróbálkoznék egy hasonlattal: nem álmegoldások kellenének, nem kátyúzni és betömni kellene a lyukakat, hanem jó alapot kellene csinálni...
djsilas 2012.04.16 22:55:21
@Exploiter: +1
én nem javasolhatnék új államfőt!? :)
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
djsilas 2012.01.06 09:52:09
@Zoli (SSDB): Oszt' ki nem .... le!? Bár tényleg jó lenne már azt hallani, hogy örökre legutolsó VV nyertese. Talán akkor újból lehetne esténként TV-t nézni anélkül, hogy felidegesíteném magam és/vagy elmenne még az étvágyam is...
Amerika a lehetőségek hazája. Már csak azért is, mert itt sok mindent el lehet adni igencsak drágán. Az autók különösen keresettek, és most a Ferrari Enzo-k és a Bugatti Veyron-ok mellé felzárkózik egy replica is, egészen pontosan egy továbbfejlesztett Batmobile. (Ez már a 2011-es…..
Várom a véleményeket a videóhoz!..
djsilas 2011.07.24 00:00:00
Ha lehetséges, akkor én is linkelnék egy videót. Igazából nem túl pontos megfogalmazásokkal találkoztam, hogy mennyi kipufogó gáz a jó. Esetleg ha így a távolból hang és kép alapján egy szaki véleményezné a beállításomat, azt nagyon megköszönném. :)

www.youtube.com/watch?v=FCvk5VBoTw4

( Én még talán egy kicsit szegényítenék rajta, de már ennek is örülök, hogy így sikerült belőni (első modellem). Sokkal jobban idegesít most a futómű beállítás és az, hogy húz jobbra. 1 mm -t állítok a távirányítón és akkor meg már a balra :( Na meg váltást se hallottam még... )
djsilas 2011.07.24 12:10:36
@Nr01: Köszi a tippet, úgyis rossz idő van kint, itt az idő egy kis szereléshez :D
Gondolom az előfizetők közül már (majdnem) mindenki megkapta, az ajándék ként beígért távirányítót! Nincs ezzel a távirányítóval vevő szettel baj, 2CH-es, ami azt jelenti, hogy 2 szervót tudunk rákötni, azaz 1 gáz/fék és egy kormányszervót, hatótávja kb. 35-40m, és…..
djsilas 2011.07.23 23:08:53
@Nr01: Köszönöm, azt hiszem be kell szereznem egy ilyet. Nemrég a bal hátsó felfüggesztést vertem szét jel-kimaradás miatt. Alig tudtunk pár tankot elautózni az óta, erre a mai napot 1 felni és egy lengőkar mínuszban zártam. Ismét tehetetlen voltam, se jobbra, se balra, se fék, csak előre a padka... :S
SziaszokAki szeretne eladni Merci alkatrészeket, vagy keresne, az ez alatt a post alatt kommentben megteheti, remélem összejön pár ember között az üzlet.(Nem utolsó sorban én is keresek bármilyen alkatrészt tartalékba jó áron e-mail: generals200 *kukac* freemail *pont* hu)További jó…..
A soproni fellépése után kezdeményezte saját letartóztatását Jeszenszky Zsolt, a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (Mahasz) és a ProArt munkatársa. DJ Jeszi a táskája oldalzsebében találta meg Ákos valamint Demjén Ferenc legújabb lemezének másolt, tehát hamis, változatait. A…..
Az esetleges találkozó, és szeméyles kíváncsiságom miatt meg kell kérdeznem ki melyik városban építi az Autót? Csak a jöüvőbeli helyszínválasztás miatt. Bár még elég messzinek tűnik, nem tagadom:)..
djsilas 2011.06.05 12:25:02
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..