Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ted Lapidus

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhh, ezer éve nem posztoltam. Bevallom, kicsit meg is untam, meg időm se volt, építgettem a GDP-t, meg el is múltak már azok az idők, amikor egy GIF animáción elborzadunk. Az utóbbi időben azonban egyre többször találkoztam olyan webes megoldásokkal, hogy újra és újra eljutok a…..
Ted Lapidus 2012.07.25 10:21:00
@Putyilov gyári melós: Hja kérem, az admin oldal belépési feklülete be is jön a defaulr joomla beállítással a "www.site name.com/administration" címen... legalább a JSecure plug-in-t tették volna fel... amatőrök... most már tényleg érdekelne, mennyit fizettek ki ezért a munkáért!
Az én történetem talán nem olyan durva, mint itt az oldalon többeké. Az én közvetlen főnöknőm lassan 8 éve vezeti a cég azon részlegét, ahol 9 nő dolgozik. A korábbi nagyfőnöktől félt és utálta is, folyton harcban álltak egymással. Aztán sajnos kifúrták a régi főnököt…..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
Ted Lapidus 2011.02.01 21:40:56
Én nem értem ezt a 3 milliós MNYP taglétszámot:
www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/a_fiatalok_koreben_nepszeru_a_magannyugdijpenztar_36019
A cikk szerint tavaly az aktívak 45%-a volt MNYP tag.
Az aktívak száma meg tudtommal valahol 3-3,5 millió körül van. Most akkor vagy a 3 milliós taglétszám hazugság, és valahol csupán 1,5 millió embertől nyúlták le a lóvét, vagy van az országban több, mint 6millió aktív...
(ha ez utóbbi lenne igaz, most nem lenne gond a nyugdíjakkal, sztem)
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Végem van. Sakk-matt, a nagyszájú újságírógyereket, sőt, a „névtelenségbe burkolózó bloggert” bedarálta a politika, a kormányszóvivő nyilatkozatában már szó szerint idéz a posztomból. Illetve dehogy idéz, sajátjaként használja a szavaimat, szóval…..
Ted Lapidus 2009.12.18 12:14:25
@Ó ez csak a Tomi: na, akkor vegyük az hsz-edet:
"Faszkorbácsot Neked is meg Szollárnak is meg mindenkinek aki szereti! "

Akkor vesd össze azzal, amit az előbb írtál:
"azt írtam, hogy mindenkinek aki szereti"

Ez jó példa mindarra a sok demagógiára, ami miatt tart ma itt a politika és a közélet.
A személyeskedést meg mellőzzük, ok?
Ted Lapidus 2009.12.18 12:29:14
@Ó ez csak a Tomi: "LoL vagy :)"

Tőled ezt bóknak veszem.
Ted Lapidus 2009.12.18 13:18:21
@Egregor: Rendben, de azért kíváncsi lennék, hogy a jog mit ért publikáció alatt.
Sajnos a hivatkozott tv. nem tartalmaz definíciókat.
József egészséges, mozgékony kukacokat talált a müzlijében, ami eszerint tényleg nincs tele mérgező adalékokkal. József nem is tűnik dühösnek, ami normális reakció, az ember a mai világban örüljön, ha garantáltan természetes dolgot vehet a szájába. A szobában kicsit…..
A HÉV-en szoktam találkozni ilyen láncfűrészt áruló fiatalokkal, sőt egyszer még egy hosszas alkunak és boldognak tűnő adásvételnek is szemtanúja voltam. Arról már mi is hallottunk, hogy ezek nem éppen kóser cuccok, de hogy még apróhirdetésben is ezeket árulják, arról…..
Bizonyára mindannyian szoktunk azon töprengeni, vajon miért is vonzó az aktuálisan felszolgáló pincér/pultos lány, ha az éppen vonzó. Mert egy pincér/pultos lány nem tud úgy vonzó lenni, mint egy nem pincér/pultos lány, aki csak simán vonzó. A pincér/pultos lányság…..
Subba Parti por 2008.08.15 10:59:00
Mondhatnánk, hogy klikkelj a képre, és keresd meg hol található a kiemelt részlet, de inkább nem. Valami új partipor rejtekhelyet találtak ki? Más magyarázatot nem találunk arra a lucskos fehér dologra ott.   ..
Subba Botozó remix 2008.07.07 09:22:00
Azon kívül, hogy van a videónak egy hosszabb változata és meg lehet nézni a szarosoknál mit lehet ehhez hozzáfűzni? Azt hogy fejben már becsomagoltunk, és röhögve nézünk és gondolunk a hátrahagyottakra? Sajnos nem, mert maradunk és nézzük a botozógépet.   ..
A negatív illeték - bár lehet, hogy a Zugügyvéd rosszul tudja - igazi hungarikum.  Ha valaki elad egy lakóingatlant és olcsóbbat vásárol  egy éven belül, hiába adózza le az így szerzett jövedelmet, még vagyonszerzési illetéket is kell fizetni a különbözet után.A…..
Subba Az ideális férfi... 2008.03.06 15:43:19
...nem más mint egy mozgó szaporítószerv. Ennek jegyében osztjuk meg veletek az alábbi bizarr kis videót. Hát nem aranyosak a kis arcos faszok? Ja a videót csak akkor nézhetitek meg a kép közepén lévő háromszögre kattintva, ha öreganyátok becsületére már elmúltatok 18 évesek,…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
Subba A hazaszeretet-roham 2007.06.18 18:19:00
Na mi a magyar ember legszórakoztatóbb tulajdonsága? A folyamatos sírás? Hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Dehogy: az önhergelés fantasztikus tudománya. A legjobb interneten terjedő, magyar nyelvű marhaságok többnyire ezt a fantasztikus képességünket demonstrálják, a…..
Ted Lapidus 2007.06.19 13:16:54
Ted Lapidus 2007.06.19 13:22:27
és a szomorú, hogy nekem kellene most sz@rul érezni magam, ha most kereken kijelenteném, hogy biztos vagyok az elkövető származásában.
Bár tévednék...
Valami azt súgta, hogy nem fognak mumifikálódott vevőhullát találni a hipermarket zöldségosztályán, és tényleg. Az előbb hívtuk újra Kaszás alezredest a tarjáni rendőrségtől. A kollégák nemrég értek vissza a misszióból, de az állítólagos halálos kígyómarásról senki…..
Ted Lapidus 2007.06.18 15:41:18
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
A Homár már majdnem megcsinálta a The Hills Have Eyes tapolcai-változatát, amikor kiderült, hogy vélhetőleg nem mutáns kannibál bányászok, hanem a jónevű Pallasz hotel/Bencések panzió tulajdonosának gyermekei lophattak a vendégektől. Legutóbb az egy hónapja bezáratott hotel…..