Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brille

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár igazán még nem tudom mit tervezek ide, de biztos előbb vagy utóbb ........
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Azt hiszem, a cím mindent elmond. Szerinted miért van az, hogy az Opera a régióban nálunk a legkevésbé népszerű, miközben a Firefox részesedése kiemelkedő? Vagy éppen ezért, túl jól sikerült a Firefox reklámhadjárata, és ezzel elszívták a levegőt az Operától? Vagy az az…..
brille 2009.11.30 17:42:36
@sztewe:
Bevallom neketek én is vissza-vissza térő vagyok az opera használatát illetően. Nekem is a gondom az h,- mint másoknak is - vannak oldalak, amiket használok ill. használnék, de nem tudok, mert nem kompatibilis. Csak azért legyen több böngésző fenn, hogy bizonyos lapokat megtudjak nyitni?
Egy legyen, de az jó legyen mindenre.
Egyébként szerintem nagyon jó program és meg is lehet tanulni, pedig én csak egy alap felhasználó vagyok.
A másik pedig az, hogy van egy My Opera oldal rengeteg szolgáltatással - csakhát a magyar nyelv igen csak hiányzik belőle - aki nem egy világnyelvben jártas annak gyakorlatilag használhatatlan . Pedig biztos sokminden van ott, ami érdekelne..csakhát...ha egyszer nem értem.