Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amuba

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő reggel. Szokásos Totalcar hétnyitó értekezlet, jön az unalom fél napja, ha gyorsan összerakjuk a Wochenplanungot, Winkler elég pörgősen olvassa a múlt heti olvasottsági számokat, ha Árpád nem kezd el köhögni, Bende meg emiatt nem kezd félórás sivatagosításba, hogyan hal…..
Amuba 2012.11.26 18:39:19
Mai tesztünk kommentposztja. ..
Amuba 2012.11.15 15:02:19
@Blade 147GTA: azok téli gumik!! én is a tlit lemez felnin hordom.
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Minden műsorvezető rémálma az élő adásban elkövetett baki, iszonyú égés belesülni a szövegbe, vagy elkúrni a mellettünk álló nevét, esetleg egy basszameggel zárni a felkonfot, de Sarah Murdoch, az ausztrál Topmodell házigazdája még erre is rátett egy lapáttal. Az élőben…..
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
A hét végén Mumbaiban tartott Forma-1-es bemutatót a Red Bull-istálló, David Coulthard F1-géppel száguldott át a Radzsiv Ghandi Tengerhídon, majd pörgött ötvenezer helyi drukker előtt, nagy sikerrel.Előtte jelezték a szervezőknek, a hídon a pilóta sem lépheti át a 100…..