Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trusty

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán már kiderült az eddigi írásokból, hogy megítélésem szerint a politikai eseményeket érdemes több oldalról is megvizsgálni, s ha nem a mindent elárasztó lelkesedés vagy a vak gyűlölet hajt minket az értelmezésben, akkor általában ennek az átgondolásnak a vége sem lehet…..
“Egy-két évig a Fidesz számára a Jobbik lesz az igazi ellenzék, és még a jobboldali embereket is meg fogja lepni az a harc, amely a két párt között kibontakozik a jövőben. (...) Az biztos, hogy a Jobbik eleinte óriási erővel kéri majd számon a Fidesz ígéreteit (...) nagyon…..
Helló Lockpickerek!   Íme az újabb cikk egy új témában, hogy Ti se tétlenkedjetek...   Módosított stiftek: Módosított stiftek alatt a nem egyenesfalú, hengeres stifteket értem. A stifteket valószínűleg több okból is módosítják, mint amennyit én ismerek belőlük, de a…..
trusty 2009.12.03 18:19:20
@UnitedParcelService:

hát igen, csak egy baj van, általában, ha én valamit szétszedek, az nem igazán lesz összerakva:)
trusty 2009.12.03 19:28:52
@UnitedParcelService:

-de egyébként szétszedés lesz belőle, max. filccel beszámozom a darabjait..:)
Szijaztok Lockpickerek!Többen is jeleztétek, hogy jöhetnek sablonok, ami alapján el lehet készíteni házilag egy készletet.Íme:14 pick18 pick16 pickkép13 pickkép1kép23 pick15 pick15 pick 2képkép4..
trusty 2009.11.24 19:15:55
@Zsolti15:

Köszi, de nem igazán erre lettem volna kíváncsi, hanem a tünet okára, azaz, hogy mért csak felet fordul el a zár és utána miért stagnál ebben az állapotban?..
trusty 2009.11.25 19:25:08
@lockpickersrac:

kipróbáltam és igazad van!

Így megmaradt 3 elromlottnak hitt ép zár:)

Köszönöm.

Aztán nagyon régóta ígéred ám a blog folytatását, méghozzá a különleges pinek beigazításának taktikájáról, de írhatsz az Elzett x11-ről vagy az Elzett Expert-ről / átlós, 22 pines/ is, tehát ne csavarogj ennyit;)

Üdv.!
Üdv Lockpickerek!Sajnos baleset miatt nem tudtam tevékenykedni a blogban, viszont újult erővel újra itt!Megjött a legújabb set, benne az áhított KLOM zárfésű.Most tesztelgetem, napokon belül egy teszt videót tervezek felrakni nektek.Addig is ahogy kollegám mondja, Zárjak…..
Hello Lockpickerek!   Érdemes kicsit körülnézni a helyi sajtóban, ahol kezdik már pedzegetni a témát. Sajnos nem a számunkra legkedvezőbb aspektusból. Örömmel olvasnék kiegészítés képpen pl. alapvető biztonságtechnikai tanácsokról laikusoknak, vagy esetleg zár…..
trusty 2009.11.08 20:37:34
@tomaji:

Köszönöm!
trusty 2009.11.15 21:16:50
Lelkeskezdő,

Drlockpick!

Sajnos egy vásárlással megelőztem a bejegyzéseteket, a tapasztalatom a következő..

ezt a gépet senki meg ne vegye:

ttp://
www.vatera.hu/elektromos_zarnyito_keszlet_156818113.html

,mint Drlockpick is említi, egy nagy rakás ...

-ne haragudjatok, de ennél szebben nem tudtam megfogalmazni..

Gyenge, alig üt, percekig bírja csak az aksija.

Most a Klom gép van útban, ha minden igaz, remélem az már beváltja a hozzá fűzött reményeket..

Drlockpick, Te mennyiért tudtad beszerezni a Klom gépet?

Üdv.
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
trusty 2009.10.09 12:18:38