Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendriner aladár

21 bejegyzést írt és 574 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hétfő! 2017.09.04 16:50:55
vendriner aladár 2017.09.07 19:30:13
Hét évad mindenből sok. Trónok harcából is, Agymenőkből is, X-Faktorból is. Megújulni hét évad után szinte lehetetlen, a reality műfajban meg különösen, és mondom ezt úgy, hogy 17. éve nézem a Survivort, és látom, hogy izzadnak vért az alkotók, hogy az alapformátumba valami csavart vigyenek. A…..
Ezt az írást az hívta életre, hogy a közelmúltban gyermekünk születése kapcsán sajnos én is kapcsolatba kerültem a magyar egészségüggyel, még ha csak érintőlegesen is. Eddig az egyetlen anomália ami feltűnt, az az volt csupán, hogy egy 2500 fős településen, ahol több idős rokonunk él, mindössze egy…..
Az milyen jó érzés lehet, amikor éjjel 2-kor begördül végre a busz, hogy egy ajtólibbentéssel megfricskázza a várakozó orrát, aztán kárörvendve elhúzzon az éjszakába! Gratulálunk, reméljük, legalább a sofőr napját bearanyozta.  (A fenti videó nem a levélhez tartozik,…..
Elittársas posztunk volt már, nem is egy, de nem lehet elégszer elmondani, hogy óvatosan velük az ÁSZF-jük miatt és persze olvasni, olvasni stb. Egyébként meg vegyetek egy kutyát, azzal remekül lehet ismerkedni. Ja, kicsit trágár a poszt, de egy magányos szív csalódása után…..
vendriner aladár 2015.06.15 11:43:33
@melaena: szerintem real a sztori, valószínűleg egy kiművelt lepcsesszájú nőszemély írhatta. Én is ismerek jónéhányat, akik hasonló intelligensek és jóval többet képzelnek magukról, mintsem lealacsonyodjanak egy kétkezi munkáshoz. AZ írás színvonala pedig szegénységi bizonyítvány, nem is vállalta fel még becenévvel sem.
Subba Minden idők szemtanúja 2015.06.11 12:46:00
Ez a csodás micsoda megérezte, hogy eljött az ő 10 perce és kihasználta rendesen. Több ilyet az utakra, SLAY MOMMA!!  YAAAAAS, nem baj, ha egy szavát sem érted, dőlj hátra és élvezd!  "Alakváltó, aki beragadt alakváltás közben" :DDDDDDDDDD..
vendriner aladár 2015.06.12 13:07:20
A devizahiteles elszámolás miatt sűrűsödik az élet a bankokban - és a Homár bankos esetgyűjteményében is. Vajon miért ragaszkodik ennyire a személyes megjelenéshez az Unicredit? (Megkérdezzük.) Mondjuk Feri meg megúszhatta volna az egészet, ha amikor bent járt, jól megnézte…..
Subba Hétfő! 2015.04.26 11:50:13
Favicc B)  ..
vendriner aladár 2015.04.26 12:10:13
Noémi ritka szerencsétlen csillagzat alatt intéződő autóeladási ügye még olvasva is kimerítő. A megoldás kulcsa elvileg a kezében van az összes igazolással és hivatalos papírral, úgyhogy szerintem semmiképp ne idegeskedjen, csak írja meg újra és újra, hogy már nem volt az…..
Subba Subba Quiz: Attila 2015.04.17 13:47:28
VV Anett (a kábé tíz évvel ezelőtti VVvalamennyi leghíresebb megélhetési celebje) bent volt a ValóVillában, aztán hogy végre írjanak róla a szakújságok: jól rámászott Robinra (arra a csávóra, aki végül megnyerte tegnap a milliókat, meg autót házzal) VV Attila (a pár…..
vendriner aladár 2015.03.04 00:15:47
@Valerijov: területi képviselő valami kozmetikai szarokkal házal(t)
Hervasztó, mint Áder bajusza, amikor az online ügyintézést sikerül macerásabbá tenni, mint az ügyfélszolgálatos- sorbaállóst. Vajon mért nem lehet az ügyintézésről értesítést küldeni? És mért kell ilyen buhera-indirekt módszerekkel csekkolni, hogy megtörtént-e valami?…..
Szocske szerint nem egyéni pech, hanem gyíkemberes összeesküvés előre megfontolt selejtraktár-ürítés áll a folyton bekrepáló akciós izzói mögött. Másnál is nyúvad a benzikúton vett LED-es OSRAM? Szia Homár! A MOL-töltőállomásokon nagyszabású OSRAM matricagyűjtő…..
Gyulát igen komoly akadálypályán hajtotta végig  a Telekom azért, hogy visszaszerezze a régi telefonszámát. Aztán az út végén tudjátok mi várta? Ühüm, egy nagy fityisz.  Kedves Homár! Szeretném közkincsé tenni a T-Mobillal esett kalandomat. Különösebben nagy…..
Én egyszer voltam életemben a Műjégpályán, akkor is nyár volt és valami undergrund fesztivál, szóval az öltözőkhöz, pláne a mágneskártyákhoz nem nagyon tudok hozzászólni, de a zárt szekrényből eltűnő pénz elég para. Bea kitette az állítását az asztalra, kíváncsian…..
Az idei Schönherz Qpa egyik feladata az volt, hogy a játékos kedvű kockaarcok egyetlen éjszaka alatt (este tíztől hajnal négyig) minél több BUBI-t gyűjtsenek össze a Schönherz Kollégium előtti dokkolóban. A városban krúzoló csapatok végül reggelre majdnem 500 bringát toltak…..
vendriner aladár 2014.10.08 13:54:26
Hozzávalók: 1db fémtálca 2db különböző méretű agyagcserép 4db teamécses Gyakorlatban :  ..
Régi bölcsesség, de egyre nagyobb okosság, hogy, ha áram van, minden van. Elkezdtem elképzelni, hogy mit is jelent ma egy áramszünet, de gyorsan abbahagytam, mert olyan rossz volt. Lemerül telefonok, sötét monitorok és tévéképernyők, néma csönd, és még egy pati-kukit se…..
Subba Aaaargh-ümm 2014.07.15 09:45:30
..
vendriner aladár 2014.07.15 10:23:22
Beülni végre a misztikus kisautóba, fütyörészve suhanni a zöldben, lazán kerülgetni a lődörgőket meg a gödröket, aztán beparkolni valamelyik fagyis elé - biztos Róberték is ilyesmi tervekkel vettek bérbe egy elektromos autót a Margitszigeten. Aztán jó hosszú Homár-levél…..
De most tényleg, miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét, aztán meg be is tartják? Nekik is sokkal egyszerűbb lenne, nem? Bár nyilván van amikor meg a homárok nincsenek otthon, pedig azt mondták. De nehéz ez...Olvasónk mindenkit egyformán szid, mert…..